reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

To Ci sie super okazja trafiła ;) dobrze ze skorzystałaś. Ja tez bede miec wózek uzywany z rodziny. A co do imienia Antoś tez mi sie bardzo podoba. Ale synus mojej siostry ma tak na imie wiec ja juz nie moge dac ;/ ;D

reklama
250 zł z wózek?!Super okazja!To ci się trafiło:-)
Ja od wczoraj zaczęłam się rozglądać za wózkiem.Do 1 w nocy siedziałam i grzebałam na allegro :-p Znalazłam kilka niedrogich z mojej okolicy.Ale kurcze to jest taki wybór tych wózków,że nie wiadomo na co się zdecydować.No i nigdy nie wiadomo czy rzeczywiście jest dobry bo w końcu to od obcych ludzi a nie od jakiś znajomych co by gówna nie wciskali...

Tak bym chciała tą Amelkę...i cała moja rodzina też już się napaliła na to imię a ten uparty i ciągle powtarza,że tak się jego córka nazywać nie będzie:dry:

No i witamy nową mamusię ;-) Rozgość się i czuj się swobodnie wśród nas Madziu:-)

hejo dziewczynky;)
kurde tyle czasu mnie nie bylo a Wy tyle napisalyscie ze szok;P, ale niestety nie mam jak Was nadrabiac.
Trochę poczytałam tylko o facetach , jak Wam sie teraz uklada ? juz pogodzone ?
dobrze ze ja z moim M na razie sie jakos dogadujemy;).
Mój Adaś juz zaczal rozrozniac kiedy sie spi a kiedy mozna wariowac ;).
Kochany dzieciaczek;)
Po zapaleniu pluc ma teraz zapalenie oskrzeli;/ ale juz leczymy to w domu ;).
Buziaki, napiszcie co u Was laski;).
a co do wozkow to moja rada- jak macie mozliwosc to przed zakupem wyprobujcie jak sie prowadzi dany wozek. ja kupilam swoj tanio ale to taka lipa ze szok;/ nie mozna nim normalnie wozic malucha . jest "marki" dippo chyba to jak cos to omijajcie ich wozki szerokim lukiem ;).

Wielkie dzięki za radę z wózkiem! ;-)
Z M już w porządku ;-)

Kurcze biedny Adaś...jak nie jedno to drugie :-( Oby szybko doszedł do zdrowia!!Wielki buziak ode mnie dla niego :-):-) :*:*:*
A jak Ty dajesz radę jako mamusia?Żyjesz jakoś?:-p

Witajcie dziewczynki. Wkoncu troszke słoneczka sie pokazało ;)
Ale jak mam humor do du... buu
Z moim A jakos sie dogadac nie moge ostatnio- nie jestescie same. Dobrze ze u Was juz ok.
Hm jakis głupi dzien- tak czuje. Ale nie bede wam sie tu zalic. I was zanudzac ;/
Mariola ucałuj tez odemnie Adasia i oby szybko wyzdrowiał. Małe biedactwo.

Ewelina możesz się żalić ile wlezie!:tak: To idealnie miejsce na to ;-)

U mnie też słonko za oknem:-) Ciekawe jak to sie przekłada na temperaturę:-p
Pogoda zachęca do wyjścia z domu tylko,że M pojechał z kolegą do Tczewa pomóc muw pracy czy coś...Mam nadzieję,że nie wróci zbyt późno i uda nam się jeszcze dziś gdzieś wyskoczyć razem!:sorry2:

U mnie pogoda poprostu boska :) Ahh, ale moj P ogarnia nasze nowe mieszkanko i go nie ma jade mu zaraz obiadek zawiesc. Tak tak trafilo mi sie bardzo dobrze z tym wozkiem no i prowadzi sie go super :)

Ewelina możesz się żalić ile wlezie!:tak: To idealnie miejsce na to ;-)

U mnie też słonko za oknem:-) Ciekawe jak to sie przekłada na temperaturę:-p
Pogoda zachęca do wyjścia z domu tylko,że M pojechał z kolegą do Tczewa pomóc muw pracy czy coś...Mam nadzieję,że nie wróci zbyt późno i uda nam się jeszcze dziś gdzieś wyskoczyć razem!:sorry2:

Dzięki Asia :tak: Tulam! :*

dzieki:).
Ja jako mama jakos sie trzymam:), ostanio mialam wszystkiego dosc ale to mija jeszcze szybciej niz sie pojawia, to naprawde super miec trakiego malego Skarba przy sobie;). No i w sumie duzego tez;). Moj M tak pomaga przy Adasiu ze wcale nie odczuam jakiegos ciezaru ;).
Ewelinka tutaj chyba jest najwiecej dziewczyn z ktorymi masz podobne priorytety to tutaj jest chyba najlepsze miejsce do narzekania ;)?
Trzymajcie sie;)

reklama
Dzień dobry ;-)

Obym i ja miała tak lekko po porodzie jak Ty Mariola:sorry2:

Mieliśmy dzisiaj zrobić grilla u M ale dowiedziałam się,że na 18 mamy zamówioną mszę za moją babcię w rocznice jej śmierci i wypadałoby być jednak na tej mszy.I tak grill poszedł w łeb... :-( Kolejny dzień przesiedzony w domu :baffled:

No cóż...życzę Wam miłej niedzieli!;-)

Do góry