reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

no tak w taim razi nie ma innego wyjscia.. bedzie dobrze tylko sie nie denerwuj

no a jezeli chodzi o ta sparwe to ja musaial ja zalozyc zeby nie mógł umyc rak i zostawic mnie na totalnym lodzie...bo on potraktowal dziecko jak przedmiot i stwierdzl ze to ni jego wiec napewno utre mu nos jak bedzie placil za testy:p

reklama
Podziwiam Was dziewczyny że dajecie sobie radę z takimi typami;).
I jakoś mi się wydaje że tatusiowie prędzej czy później zatęsknią za Waszymi Dzieciaczkami. Mam tylko nadzieję że dostanie im się za takie zachowanie po dupie.]
a Wy się trzymajcie;)

bo do większości facetów dociera fakt, że urodzi się dziecko dopiero wtedy gdy na świecie rzeczywiście pojawia się mała istotka :)
Jeżeli mamy szczęście to rozumieją fakt, że w brzuszku jest ich dziecko, mówią do niego, kompletują wyprawkę, odkładają pieniądze i snują plany, jak to będzie jak już się urodzi...
Tylko oni widzą taką optymistyczną, nierealistyczną wizję tego przyszłego świata, w którym dziecko ciągle śpi, nie płacze, a budzi się tylko wtedy kiedy im przyjdzie ochota na zabawę z Nim :)
Nie mówię, że to jest zle. Chyba są po prostu tak uwarunkowani genetycznie :)

Niestety niektórzy nie są tacy, nie dociera do nich ciąża ani to, że to już nie chodzi tylko o Ciebie ani tylko o Niego, ale o wasze wspólne, malutkie dziecko, które może liczyć tylko na Was, jest całkowicie bezbronne i nieporadne.

Więc wszystkim wam którym nie układa się idealnie życzę powodzenia i dużo cierpliwości do tych naszych Duzych Chłopców, bo czasem gdy się ich trochę zachęci i zmobilizuje to naprawdę są niezastąpieni :)

hej fajnie ze satu tak mlode mamy ja mam 20 lat a zaszlam jak mialam 18 teraz mam rocznego synka :):) nie przejmujcie sie tym co gadaja inni :tak:

naszczescie oprocz ojcow biologicznych istnieja tez mezczzni ktorzy nadaja sie na ojcow lepiej i potrafia ofiarowac dziecia i nam milosc wieksza niz tych prawdziwych ojcow i docenic nas:)

no tak panowie do seksu pierwsi tylko do ojcostwa sie im jakos nie pali :wściekła/y: dziewczyny nie dajcie sie zwariowac niech oni mysla sobie co chca niech obgryzaja pazury nie spia nocami i zyja nadzieja ze to nie ich dzieci:-)pajace
a kazde dziecko ma ojca wy sie tym nie martwcie jak chca miec pewnosc niech zakładaja sprawe :-D wy myslcie o sobie i Waszych slodkich dzieciaczkach MLODE MAMUSIE GORA!!! W NAS JEST SILA NIE POZWOLCIE JEJ ZNISZCZYC!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

geroland troche trwa , czeka się na nią gdzieś ponad miesiąc chociaż też zależy gdzie mieszkasz myśmy zakładali sprawe jakooś na początku listopada i mieliśmy na 20 stycznia ale niestety odroczyła.
Przygotuj się na nie ciekawe pytania

witam Panie :)
mam 18 lat jestem w 2 klasie liceum... jestem dopiero w pierwszym miesiącu ciąży. Urodzę jak będę w klasie maturalnej. Będę wtedy miała 19 lat. Myślicie, że powinnam przejść na indywidualny tok nauczania czy zostać w szkole ?...
Kompletnie nie wiem co robić....

martusia dziei za odp.. jakiego typu to sa pytania jak mniej wiece to wyglada???

ja mialamindywiduaneod 7 miesiaca.. troche zalowalam braku ruwiesnikow ale to dobre rozwiazanie by sie nie krepowa i uniknac glupich pytan..

reklama
ja nie będę cierpiała na brak rówieśników. u mnie w szkole jestem trochę "inna" .:)
tylko brak rówieśników był dla Ciebie problemem? ułatwiło Ci to całą resztę?

Do góry