reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

No tak , ale Ty juz raz przez to przechodziłaś :p
Więc to trochę inaczej bo też masz teraz zajecie a my to co ?:p
Ja np siedzę cały dzien i ogladam wygibasy brzuszka :) . Za nic konkretnego nie mogę się zabrać bo grubas jestem :D i ciężko mi chodzić dlatego najchętniej już bym urodziła :).

reklama
no masz racje :) tez mi się strasznie nudziło jak chodziłam w ciązy z Oliwką :p a to mi tak przeleciało ze szok, Oliwia ma juz 2,5 lat taka kochaniutka myszka z niej :)

no moj cos ostatnio juz nie kopie tak mocno ze brzucho lata tylko czuje jak si errpzeciaga i tak jakby pepowina sie bawil tak sobie ja pociagl.. takie wraznenie mam;p
no wlasnie wogole faza tylko 3 dni do terminu kurde kiedy to zlecialo..;p

Hehe ja tez boje sie tego że mi to dorastanie maluszka zleci tak szybko jak np ciąża.
Ciąfle chyba mógłby być dla mnie takim malutki niemowlaczkiem :D

Aida mój dziś tak wariuje od rana że szok . Nie wiem co tam robi . Wariuje, czuje jak coś mu tak przeskakuje, jak obciera sobie o coś rączke czy coś :).
Normalnie masakra:).
tatuś pojechał do domku to teraz Mały psoci i daje się wez nakim mamusi:))

no to mam pomyte...zapomnialam ze ostatnio jak mylam onko w swoim pokoju to resztke plynu zuzylam....moze maderska mi kupi dzisiaj.....chociaz pewnei powie ze nie bo ona si eboi jak ja te okna myje zeby z tego krzesla nie spasc...;p

uwierz ze nie obejrzysz się a zobaczysz jak Ci to wszystko szybko zleci..... Moja mysza to juz taka mądrutka ! taka duza ! i nie powiem hehe juz potrafi odpyskowac hehe skubaniec kochany mały

moja mama taka sama jest :p ale była bardziej przerazona odemnie jak poszłam rodzic:p strasznie to przezywała :) aida Ty masz tylko 3 dni do terminu jacieeeeeee ale jaja !! ciekawe kiedy bedzie po wszystkim ! wogóle duzo Was tu jest co jestescie prawie juz na terminie ale super tez bym chciała... a gdzie tam jeszcze

ja jestem PO terminie hyhy i się turlam, w środę się dowiem kiedy mi będą wywoływać poród o_O

reklama
hehe :D
Natalia a nie miałas tak że cala rodzina Ci sie wpieprzała w wychowanie dziecka? kazdy dawal swoje rady itp? Ja tak sie tego boje ze szok .
Aida gdybys Ty dzis sie nalatala przy tych oknach to pewnie raz dwa bys urodzila :p

Do góry