reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

reklama
Gosia chyba bardziej by ,mi Twój przypasował:).
Tylko w ciąży to chyba bym nie dała rady się do tego przygotować, ale temat ciekawy :).
Z fantastyki to bym nuic nie naopisała i nie powiedziała :p.
Oj nie moje tematy :D.
Asieńka chyba by to lubiła:D
Mi,że co?jak?Że niby śmierć sambójcza?Co? xD :-D:-D:-D lol

No dziewczyny trzymajcie kciuki!Jutro a właściwie to juz dzisiaj na 9 jadę do tego szpitala i okarze się co jest nie tak z moją dzidzią!Okropnie się boję!

Nie bój się Głupia będzie dobrze :)
a mi chodizło o to że Ci to pewnie by przypasowała fantastyka a nie smierć samobójcza :p:p>
Aida urodziłaś przez noc ? :D

A ja dziś pochwalę się moim Grubaaaaskieeem :-D:-D:-D
img37051.jpg

Grubas nad grubasy :-D:-D
Z jakieś trzy tyg temu ważył 2 kg ciekawe ile teraz kg tam się mieści :-):-):-)

Witajcie:-) Ja urodziłam we wrześniu synka i w maju piszę normalnie maturę. Opuściłam tylko dwa miesiące (wrzesień, październik). Jak się chce to można.:tak::tak:

reklama
Noo i wróciliśmy...

powiem Wam iż słyszałam serducho mojej dzidzi
in_love.gif

bije jak dzwon...
36_3_13.gif

pomacała mnie po brzuchu i powiedziała, że główka bardzo nisko i mogę nawet na dniach urodzić... ale mam wizytę u położnej w szpitalu w środę...
to pewnie mi już będzie badać podwozie
Shok.png
eek.gif
i będzie już ustalała termin wywołania ...
chyba,że mała zechce wyjść do środy, ale nie sądzę
zmartwiony.gif

Do góry