reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

kurde moze ja powinnam pojechac w sobote do szpitala... nie wiem kurde wlasnie bo gin jak nic sie nie stanie kazala mi przyjsc w pon za tydzien po skierowanie na sobote.....i co tu robic;p

reklama
Oj do tego czasu pewnie urodzisz:).
Ja bym Ci z rozsądku powiedziała że lepiej poczekać do poniedziałku ale tak to sama pewnie bym pojechała do szpitala w dniu terminu :). Zrobiliby mi ktg i byłabym chociaż spokojna;)

heh no ja tez wlansie bym poczekalam do tego pon...;p ale tez bym pojechal do tego szpitala ale i bym nie pojechala bo nei chce mi sie tyle jechac tylko tak oo...;p

A daleko masz do szpitala ?
Ja tak myslalłam że jak mi się bedzie przedłużać to pojadę 16 km do najbliższego szpitala na ktg , a do mojego który jest 60 km ode mnie dopiero gdy zacznę rodzić:).

nie wiem tak z 30 km..ale pewnie moja mam powie ze panike robie i ni epojedziemy;p heh tak bylo juz u mnei czopek sluzowym... ja ze mi wylecial wogle a moja mam ze paniekuje i nic sie jeszce dziac nie bediz ei to na pewno ni byl czop i co potem moja lekarka powiedziala ze to nie moglbyc raczej czop...

Oj jakbym moją słyszala.
Zachowuje się jakby jej zdaniem ciąża trwała z 80 tygodnia nie 40 . I ciągle uważa że na wszystko jest czas... wkurzające :angry:

No a tak naprawde to ona boi sie bardziej tego porodu odemnie...;p heh moze dlatego ze wie co to zanczy taki pord i zachwoue sie jakby to ona miala rodzic...;p
sory wogole nagle babka od rosyjskiego zadwonila ze zaraz bedzie i ldatego tak dlugo nie odp..;p

Ostatnia edycja:
Hehehe no ja ostatnio z moją jak rozmawiałam to mnie zdenerwowała. Bo chciala za mnie pokoik dla Małego urządzać itp. To zapytałam czy może jeszcze za mnie urodzi tak mnie zdenerwowała;P
Dziś mamy z M rocznicę :), Mały by nam zrobił super prezent gdyby dziś wyszedł:))

moja mama taka sama jest :p ale była bardziej przerazona odemnie jak poszłam rodzic:p strasznie to przezywała :) aida Ty masz tylko 3 dni do terminu jacieeeeeee ale jaja !! ciekawe kiedy bedzie po wszystkim ! wogóle duzo Was tu jest co jestescie prawie juz na terminie ale super tez bym chciała... a gdzie tam jeszcze

reklama
Hehehe no ja ostatnio z moją jak rozmawiałam to mnie zdenerwowała. Bo chciala za mnie pokoik dla Małego urządzać itp. To zapytałam czy może jeszcze za mnie urodzi tak mnie zdenerwowała;P
Dziś mamy z M rocznicę :), Mały by nam zrobił super prezent gdyby dziś wyszedł:))

rocznice slubu??? jesli tak to wszystkiego Najlepszego ! :)

Do góry