reklama
nie wiem tak z 30 km..ale pewnie moja mam powie ze panike robie i ni epojedziemy;p heh tak bylo juz u mnei czopek sluzowym... ja ze mi wylecial wogle a moja mam ze paniekuje i nic sie jeszce dziac nie bediz ei to na pewno ni byl czop i co potem moja lekarka powiedziala ze to nie moglbyc raczej czop...
No a tak naprawde to ona boi sie bardziej tego porodu odemnie...;p heh moze dlatego ze wie co to zanczy taki pord i zachwoue sie jakby to ona miala rodzic...;p
sory wogole nagle babka od rosyjskiego zadwonila ze zaraz bedzie i ldatego tak dlugo nie odp..;p
sory wogole nagle babka od rosyjskiego zadwonila ze zaraz bedzie i ldatego tak dlugo nie odp..;p
Ostatnia edycja:
Hehehe no ja ostatnio z moją jak rozmawiałam to mnie zdenerwowała. Bo chciala za mnie pokoik dla Małego urządzać itp. To zapytałam czy może jeszcze za mnie urodzi tak mnie zdenerwowała;P
Dziś mamy z M rocznicę , Mały by nam zrobił super prezent gdyby dziś wyszedł)
moja mama taka sama jest ale była bardziej przerazona odemnie jak poszłam rodzic strasznie to przezywała aida Ty masz tylko 3 dni do terminu jacieeeeeee ale jaja !! ciekawe kiedy bedzie po wszystkim ! wogóle duzo Was tu jest co jestescie prawie juz na terminie ale super tez bym chciała... a gdzie tam jeszcze
reklama
Hehehe no ja ostatnio z moją jak rozmawiałam to mnie zdenerwowała. Bo chciala za mnie pokoik dla Małego urządzać itp. To zapytałam czy może jeszcze za mnie urodzi tak mnie zdenerwowała;P
rocznice slubu??? jesli tak to wszystkiego Najlepszego !