reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

reklama
Termina ma dopiero na czwartek usg a na sobote om ...;pwiem ze to nie ma porownania z toba no ale juz malo zostalo...;p

He nie no raczej nie bede w stanie go zabic...;p ale jakies male zadrapania to..;d

aida wstaw sobie suwaczki będzie prościej :p hehe

no to nieźle... jeszcze niby do terminu troszkę czasu jest:D

a tutaj wyobraźcie sobie, że nie golą i nie robią lewatywy :O

ale ja się ogoliłam w razie W hehe... i się opróżnię sama przed wyjściem do szpitala

no aj tez chcem sie jutro ogolic ciekawe to bedize z tym brzuchem....;p zawsze mi to kuzynka robila ale teraz chora to ograniczylysmy troche spotkania do dlugich rozmow przez tel oj rachuneczek bedzi eladny;p
a suwaczka teraz to juz sie nie ooplaca;p
ale z tym goleniem to mi sie wydaje ze dorbze bo potem jak tam rana jest to tak jakby latweeij zadbac o higiene...

hah no bez lusterka to sie nie obejdize ale ja to mam ogromny brzuch jeku ja swojej tak dawno nie widzlam na zywo tyle co w usterku powiem ze brakuje mi troche tego widaku...;p

popros swojego zeby Cie ogolil:p bo sama to chyba nie dasz rady chyba ze z lusterkiem :p

a przed wyjsciem do szpitala znajac zycie pewnie nie bedziesz miala ochoty sie wyprozniac:p ja przynajmniej tak mialam:p

reklama
jeszcze troche i ja zobaczysz pewnie po porodzie odrazu strasznie schudniesz ja bardzo schudlam bo karmilam piersia ale baralm tez tabletki i niestety przytylam

Do góry