reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża w liceum

Witajcie Dziewczyny:*
jestem tu nowa i mam nadzieje ze mnie milo przyjmiecie !;]
Bardzo dlugo szukalam takigo forum !!!
i narescie chyba znalazłam :)))
Co tam u was łychac;>:)
jeszcze musze przeczytac ccale forum zeby zobaczyc jak to tam u was jest :*
buziakii:*:*:*

reklama
Witam Was po długiej przerwie:) Miałam ciężkie dni, mianowicie mdłości 24/h na dobę i straszne wymioty... Przetestowaliśmy sporo wynalazków... Dopiero dziś 10 rodzaj z kolei tabletek zadziałały... Co prawda nie do końca ale troszkę ulżyło... We wtorek mam kolejną wizytę u lekarza, miałam też w czwartek... Ale początkowo chce mnie w 1 trymestrze często kontrolować...:) Widzieliśmy z narzeczonym po raz pierwszy tak dokładnie dzidziusiopodobnego bąbelka:) Mam pełno zachcianek... Przykładowo wczoraj o 2 w nocy chciało mi się winogron:) Mój pojechał do 24 godzinnego na szczescie były:) Wytrwały jest i cierpliwy, jestem po prostu nieznośna...

Witajcie Dziewczyny:*
jestem tu nowa i mam nadzieje ze mnie milo przyjmiecie !;]
Bardzo dlugo szukalam takigo forum !!!
i narescie chyba znalazłam :)))
Co tam u was łychac;>:)
jeszcze musze przeczytac ccale forum zeby zobaczyc jak to tam u was jest :*
buziakii:*:*:*
witaj:) Napisz wiecej o sobie:)

U nas wszytsko w porzadku, mialam napisac wczesniej ale wszytskie o planie lekcji pisalyscie ja ze nie chodze obecnie do szkoly to nie chcialam przerywac:)

kry wspolczuje mdlosci, ja tez mialam troche ale nie az tak tragicznie ze bralam proszki.
Oj wkoncu teraz Twoj musi sie opiekowac Toba jeszcze bardziej wiec nie miej wyrzytow sumienia ze masz takie zachcianki. Ja nie mam wcale a czasem bym tak chciala obudzic w srodku nocy mojego P zeby poszedl do sklepu po cos bo mi sie chce:)

niunia17 witaj. napisz coś wiecej o sobie i swoje sytuacji i pisz z nami czesto. może na reszcie ten wątek odżyje.
u mnie w szkole ok. na szczescie mamy w szkole szafki wiec ksiązek nie nosze to co moze zostawiam w szkole a dzwigam tylko to co musze.

ja zachcianek nie mialam zadnych i tez załuje bo ciekawe co by mój K wtedy zrobił, szczególnie ze nie mieszkamy razem. za dobrze ma ze mną. ja to mam z nim masakre bo on mi kaze cały czas jeść nawet jak jestem pełna...xD chciałabym być czasem taka nieznośna i rozkapryszona bo w ciąży to jest usprawiedliwione a później to już sobie nie bede mogła...;-)

Misia mam tak samo:) A ja jestem spokojna, moj P wogole nie moze narzekac na mnie, no czasem tylko na zmienny humorek, ale zero zachcianeki budzenia go w nocy:)

Jak wy tak bez zachcianek mozecie??dla mnie to dziwne bo ja mam ich mase moge wam troche dac hih dzisiaj mnie np.naszlo na zupe warzywna i musiala byc na obiad a teraz jem snikersa i rozplywam sie normalnie ;P

przepraszam dziewczyny, że sie nie odzywalam ale spedzilam pare dni w szpitalu. mialam male zatrucie pokarmowe, ale na szczescie jest juz wszystko w porzadku :) a co tam u was slychac ? jak maluszki ?
a co do zachcianek ja miewam tylko czasami. no ale teraz przez ta wizyte w szpitalu wszystko co domowe mi smakuje.

reklama
ja tam mam zachcianki i to bardzo czesto tyle ,ze staram sie o nich nie myslec bo marcin mi skrzeczy ,ze co 5min do sklepu musi latac nie dziwnie mu sie bo to musi byc denerwujace ja mykam zrobic sobie pizze na podwieczorek hihih glodna juz jestem a dopiiero jadlam ;)

Do góry