reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

He He no ja też od mojego T autko dostałam-miałam wtedy 17 lat he he he no i tak od tej pory jeżdżę ;D

*Dziewczyny a oprócz tych podkładów belli to jakie jeszcze podpaski bierzecie di szpitala (jeżeli w ogóle bierzecie te belli-tak Mi się jakoś napisało, bo wydaję Mi się że je każdy bierze he he)!?
9102_big.jpg
[sorki za drugi post, ale inaczej nie mogłabym dodać zdjęcia]

reklama
kami02 no własnie nie wiem jeszcze co ale torbe bede do końca kompletowac z mamą wiec na pewno mi pomoże.;-)

co tu tak pusto dziewczyny???? taka paskudna pogoda a was gdzieś wywiało..;-)

ja swoich zdjec niestety nie mam. ale w najblizszym czasie postaram sie zrobic i wstawie :)
a jak tam mamusie pierwszy dzien szkoly ? u mnie nie bylo najgorzej. jutro moj tato idzie do szkoly pogadac z dyrektorem. a w piatek juz mamy zebranie w sprawie matur. normalnie az mi sie odechcialo tej szkoly :p

violett ta takich z brzuszkiem tez nie mam zeby mnie całą było widac bo mam za słaby aparat w tel.;-)
beacia u mnie w szkole spoko. mam nowego fajnego ksiedza, a już sie bałam ze bedzie kiepsko ba tamten poprzedni był troche nie halo i czułam ze bedzie sie czepiał uczennicy w ciąży... poza tym michas lubi szkołe moja anglistka tez jest w ciąży 5 miesiąc, a z dyrektorem zobacze sie dopiero w poniedziałek na historii. my na rozpoczeciu mieliśmy tylko podany plan lekcji a o apelu w sprawie matur jeszcze nic nie mówili ale lada dzin na pewno bedzie. dziś już mieliśmy dwa polskie to nam gadała o ustnym i o pisemnym w sumie też...;-)

tez dzis mialam dwa polskie i tez mowila o ustnych. ja dzis mialam miec lekcje z dyrektorem ale mial spotkanie i go nie bylo. a co do Michasia to dobrze, że szkołe lubi :) mądry będzie jak sie naslucha tego co nauczyciele mowia :) moje malenstwo tez dzis w szkole ruchliwe bylo. dzis bylam u lekarza po zwolnienie z w-f i trzeba bedzie dac we wtorek nauczycielce. no i ja juz po pierwszej pracy domowej z matematyki.. i na szczescie jutro tylko 4 lekcje.

ja mam jutro 7 dziś miałam 5 ale jutro jeszcze nie bedzie dziennika wiec czuje ze skończe wcześniej bo inaczej to nie zdaże na autobus a taki do domu to mam tylko jeden a tak to musze 3 km na przystanek zasuwac...masakra. ale rano jezdze zawsze tym prawie spod domu i prawie zawsze nim wracam wiec nie jest źle..xD

no nie jest :) ja mam do szkoly 20 minut drogi takim spacerkiem szybszym. ogolnie to nie mam az takiego zlego planu. najgorzej mam we wtorek, bo 8 lekcji, a tak to po 7 no i w piatek 4.

No i u mnie w szkole jest gitarka ;) Wszyscy wokół są uprzejmi, na razie nie spotkałam się z nieprzyjemnymi komentarzami... No ale przez te 2 dni ucierpiał mój kręgosłup... mimo tego, że w szkole ktoś mi poniósł torbę to jednak, gdy już musiałam ją nosić to potem było ałaaaaaaaaaa....

reklama
cos nam forum ucichlo... dopiero poczatek roku a juz nie ma kto pisac... ech..
wychowawczyni juz wie o wszystkim. myslalam ze gorzej zareaguje.. ale nie bylo zle. powiedziala ze musi porozmawiac z dyrektorem. powiedziala ze szkola pomoze i ze nie bedzie zle :)
a co tam u Was dziewczyny slychac? odezwijcie sie czasem.

Do góry