reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża w liceum

reklama
opowiadaj jak wyglądały zaręczyny !:)
Gratuluję Kochana :)
MY dziś z M i z Adasiem mamy wreszcie chwilę dla siebie..
Rodzinka wyjechała :D
Tyle że Ada s od dluzszego czasu daje popalic.. nie chce jesc z cyca i musze mu mleko do butelki odciagac.. jeszcze wczoraj laktator mi sie popsul i musialam wyciskac cyca.. strasne brr

opowiadaj jak wyglądały zaręczyny !:)
Gratuluję Kochana :)
MY dziś z M i z Adasiem mamy wreszcie chwilę dla siebie..
Rodzinka wyjechała :D
Tyle że Ada s od dluzszego czasu daje popalic.. nie chce jesc z cyca i musze mu mleko do butelki odciagac.. jeszcze wczoraj laktator mi sie popsul i musialam wyciskac cyca.. strasne brr

Jak wyglądały zaręczyny? :sorry: Skromne były ale wzruszające:-p
A więc tak..
Była to sobota mój A miał przyjechac jak zawsze w weekend. Oczywiście niczego sie nie spodziewałam. Juz nadjeżdza ja kukam a On z rodzicami :szok: az mi sie słabo zrobiło ;p oczywiście nadal sie nie domysliłam ;D Dopiero później jak wparował z kwiatami:laugh2::laugh2: Pierwsze poprosił moja mame o moją reke :sorry::sorry: A tak sie mu nogi trzęsły ze było z czego posmiać :-D Oczywiście ja byłam w ogromnym szoku :szok: Klęknął na kolanko, wyciągnął pierścionek i zapytał : "Perełko zostaniesz moją żoną?" A ja sie popłakałam :sorry: Eh długo mu nie odpowiadałam a on sie trząsł jak galareta :-p po chwili powiedziałam TAK :-):-) reszty nie bede opowiadac ;p To w takim ogromnym skrucie.
Tego dnia nie zapomne nigdy!

reklama
Do góry