reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Trzymaj sie Asieńka mocno :) I pozdrów malutką od ciotki babyboomki ;D
Powiem Ci szczerze ze strasznie przezywam wasze losy.. Ale kobitki są silne wiec napewno wszystko bedzie dobrze ;)
Hmm niewiem co bym zrobiła na Twoim miejscu...

Słońce a na kiedy masz dokładnie termin?
Rany ale ten czas leci, jeszcze nie dawno widniał u Ciebie 19 tydzien a tu juz 31 ;D
Szybciutko mija ;)

Hm a w którym tygodniu dowiedziałyście o płci maluchów?
Bo ja dalej nie wiem;/ Ostatnio jak byłam na USG to nie było widac. Było to w 16 tygodniu. I od tego czasu lekarz mnie nie wysłał jeszcze na USG. Ale we wtorek ide na wizyte to mu tak łatwo juz nie popuszcze bedzie zmuszony dać mi skierowanie! ;D
Pozdrowionka przekazane:-D

Termin mam na 1 lipca rzekomo :tak: A Ty?
Niesamowicie szybko to leci!Kurde!To aż nie do pomyślenia!31 tygodni...ja pierdziele...Toć dopiero co się o ciąży dowiedziałam a tu nie wiadomo skąd 31 tygodni:-D Przecież to Mariola i Aida miały po tyle dopiero co...Czas leci jak szalony:sorry:

O płci dowiedziałam się 4 marca.To był 23 tydzień.Później jeszcze mieliśmy 100% potwierdzenie po badaniach genetycznych:tak: Nie martw się,są lipcówki,które tez jeszcze nie znają płci...

reklama
Ja termin ma na 8 sierpien. Ale chciałabym wczesniej urodzic, oczywiscie nie za wczesnie. W pazdzierniku mam wesele i chciałabym juz byc w dobrej formie.
Oj leci czas leci :-)

Juz bym tak chciała wiedziec jaki to łobuzor sie tam kryje u mnie :-)
Ale to nie jest wazne.. Zdrowie najwazniejsze!
Hm tylko ta ciekawosc zawsze jest ;p

Dzis mialam badanie to z glukozą :eek: Mulące świństwo :oo:

Violett ja w listopadzie zostałam zapłodniona ;D

Ostatnia edycja:
Ja termin ma na 8 sierpien. Ale chciałabym wczesniej urodzic, oczywiscie nie za wczesnie. W pazdzierniku mam wesele i chciałabym juz byc w dobrej formie.
Oj leci czas leci :-)

Juz bym tak chciała wiedziec jaki to łobuzor sie tam kryje u mnie :-)
Ale to nie jest wazne.. Zdrowie najwazniejsze!
Hm tylko ta ciekawosc zawsze jest ;p

Dzis mialam badanie to z glukozą :eek: Mulące świństwo :oo:

Violett ja w listopadzie zostałam zapłodniona ;D

aj cos mi sie pomylilo haha :)

Ewelina Ja jutro idę po raz drugi na glukozę.Za pierwszym razem(50g) wyszedł mi ciut za wysoki wynik(144 a norma 140) i powarzam teraz ale 75g.A miałas ze sobą cytrynę?Ja miałam to z cytryną i nie było wcale takie ochdne ;-)
A wolałabys chłopca czy dziwczynke?:-p

Ewelina Ja jutro idę po raz drugi na glukozę.Za pierwszym razem(50g) wyszedł mi ciut za wysoki wynik(144 a norma 140) i powarzam teraz ale 75g.A miałas ze sobą cytrynę?Ja miałam to z cytryną i nie było wcale takie ochdne ;-)
A wolałabys chłopca czy dziwczynke?:-p

Nie miałam cytryny ;p Ja sobie kupiłam ta glukoze i wypiłam w domku a później pojechałam zeby mi zbadali cukier ;) Tak raczej jest lepiej. Hehe jak to piłam to chwilowo mnie ciągło na wymioty ;p ale dałam rade :)
I mi wyszło po 50g 98.
A co do płci malucha to niewiem, czasami chce chlopca czasem dziewcze ;p zalezy od dnia ;D ale naprawde najwazniejsze jest zdrowie ;)

Violett co Ci sie pomyliło ? bo nie zatrybiłam ;D

Byłam dzisiaj na glukozie i oczywiście zapomniałam babce dać cytrynę i musiałam to ohydne gów.no samo pic bleeee:baffled: i przy pobieraniu krwi mi zmasakrowała trochę łapkę:confused2: Ciekawe ile teraz mi wyjdzie po 75g.Oby było w porządku bo ileż można w jednej ciąży znosić:eek:

A no :-) Teraz jestem czarnulka :-) Ale nie farbowałam trwałą farbą tylko taką do 28 myć.Równomiernie będzie schodzić,nie będę musiała się męczyć z odrostami no i włosy mniej się niszczą :tak:

I mądrze myslisz ;)

Ja tez czarnulka ;p farbowana oczywiscie, Przez rok farbowałam sie na czarno oczywiscie trwałą farbą i załuje bo teraz musze znosci te odrosty ;/ A postanowiłam ze w ciazy nie bede sie farbować. Więc teraz mozna mnie porównać z upiorem ;p Ale po porodzie zrobie z siebie człowieka ;DD

reklama
Jak poprzednio farbowałam na czarno i mnie zaczęły wkurzać odrosty to po prostu ścięłam włosy i już tak głupio nie wyglądało ;-)

Do góry