reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża w liceum

Trzymaj sie Asieńka mocno :) I pozdrów malutką od ciotki babyboomki ;D
Powiem Ci szczerze ze strasznie przezywam wasze losy.. Ale kobitki są silne wiec napewno wszystko bedzie dobrze ;)
Hmm niewiem co bym zrobiła na Twoim miejscu...

Słońce a na kiedy masz dokładnie termin?
Rany ale ten czas leci, jeszcze nie dawno widniał u Ciebie 19 tydzien a tu juz 31 ;D
Szybciutko mija ;)

Hm a w którym tygodniu dowiedziałyście o płci maluchów?
Bo ja dalej nie wiem;/ Ostatnio jak byłam na USG to nie było widac. Było to w 16 tygodniu. I od tego czasu lekarz mnie nie wysłał jeszcze na USG. Ale we wtorek ide na wizyte to mu tak łatwo juz nie popuszcze bedzie zmuszony dać mi skierowanie! ;D
Pozdrowionka przekazane:-D

Termin mam na 1 lipca rzekomo :tak: A Ty?
Niesamowicie szybko to leci!Kurde!To aż nie do pomyślenia!31 tygodni...ja pierdziele...Toć dopiero co się o ciąży dowiedziałam a tu nie wiadomo skąd 31 tygodni:-D Przecież to Mariola i Aida miały po tyle dopiero co...Czas leci jak szalony:sorry:

O płci dowiedziałam się 4 marca.To był 23 tydzień.Później jeszcze mieliśmy 100% potwierdzenie po badaniach genetycznych:tak: Nie martw się,są lipcówki,które tez jeszcze nie znają płci...

reklama
Ja termin ma na 8 sierpien. Ale chciałabym wczesniej urodzic, oczywiscie nie za wczesnie. W pazdzierniku mam wesele i chciałabym juz byc w dobrej formie.
Oj leci czas leci :-)

Juz bym tak chciała wiedziec jaki to łobuzor sie tam kryje u mnie :-)
Ale to nie jest wazne.. Zdrowie najwazniejsze!
Hm tylko ta ciekawosc zawsze jest ;p

Dzis mialam badanie to z glukozą :eek: Mulące świństwo :oo:

Violett ja w listopadzie zostałam zapłodniona ;D

Ostatnia edycja:
Ja termin ma na 8 sierpien. Ale chciałabym wczesniej urodzic, oczywiscie nie za wczesnie. W pazdzierniku mam wesele i chciałabym juz byc w dobrej formie.
Oj leci czas leci :-)

Juz bym tak chciała wiedziec jaki to łobuzor sie tam kryje u mnie :-)
Ale to nie jest wazne.. Zdrowie najwazniejsze!
Hm tylko ta ciekawosc zawsze jest ;p

Dzis mialam badanie to z glukozą :eek: Mulące świństwo :oo:

Violett ja w listopadzie zostałam zapłodniona ;D

aj cos mi sie pomylilo haha :)

Ewelina Ja jutro idę po raz drugi na glukozę.Za pierwszym razem(50g) wyszedł mi ciut za wysoki wynik(144 a norma 140) i powarzam teraz ale 75g.A miałas ze sobą cytrynę?Ja miałam to z cytryną i nie było wcale takie ochdne ;-)
A wolałabys chłopca czy dziwczynke?:-p

Ewelina Ja jutro idę po raz drugi na glukozę.Za pierwszym razem(50g) wyszedł mi ciut za wysoki wynik(144 a norma 140) i powarzam teraz ale 75g.A miałas ze sobą cytrynę?Ja miałam to z cytryną i nie było wcale takie ochdne ;-)
A wolałabys chłopca czy dziwczynke?:-p

Nie miałam cytryny ;p Ja sobie kupiłam ta glukoze i wypiłam w domku a później pojechałam zeby mi zbadali cukier ;) Tak raczej jest lepiej. Hehe jak to piłam to chwilowo mnie ciągło na wymioty ;p ale dałam rade :)
I mi wyszło po 50g 98.
A co do płci malucha to niewiem, czasami chce chlopca czasem dziewcze ;p zalezy od dnia ;D ale naprawde najwazniejsze jest zdrowie ;)

Violett co Ci sie pomyliło ? bo nie zatrybiłam ;D

Byłam dzisiaj na glukozie i oczywiście zapomniałam babce dać cytrynę i musiałam to ohydne gów.no samo pic bleeee:baffled: i przy pobieraniu krwi mi zmasakrowała trochę łapkę:confused2: Ciekawe ile teraz mi wyjdzie po 75g.Oby było w porządku bo ileż można w jednej ciąży znosić:eek:

A no :-) Teraz jestem czarnulka :-) Ale nie farbowałam trwałą farbą tylko taką do 28 myć.Równomiernie będzie schodzić,nie będę musiała się męczyć z odrostami no i włosy mniej się niszczą :tak:

I mądrze myslisz ;)

Ja tez czarnulka ;p farbowana oczywiscie, Przez rok farbowałam sie na czarno oczywiscie trwałą farbą i załuje bo teraz musze znosci te odrosty ;/ A postanowiłam ze w ciazy nie bede sie farbować. Więc teraz mozna mnie porównać z upiorem ;p Ale po porodzie zrobie z siebie człowieka ;DD

reklama
Jak poprzednio farbowałam na czarno i mnie zaczęły wkurzać odrosty to po prostu ścięłam włosy i już tak głupio nie wyglądało ;-)

Do góry