reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża w liceum

no ja jestem jestem :). Jeszcze :). Brzuch mam już na kolanach , nie mogę spać nie mogę nic robić ale mam jeszcze ciąże w brzuchu :D. Ledwo żyję!:D co nie zmienia faktu że na spacerki mojego M ciagam , a może akurat coś tam mi się ruszy :D.
Witam nową mamusię :).Też uważam że nie ma nic piękniejszegoi niż macierzyństwo :).

reklama
Jak będziesz chciała odpowiedzieć to kliknij dwa razy na odwpowiedz na ten temat i pozniej na dole masz "subskrypcja " i wybierz automatyczne powiadomienie na email :) i będziesz już miała :). I kliknij zatwierdz odpowiedz i gotowe ;)

Witam Dziewczynki :):-) jak sobota mija ?? pewnie na spacerki wszystkie sie wybieracie bo piękna pogoda :) My tez sie wybieramy na rodzinny spacerek jak zywkle 3 godzinny :tak: hehe pozdrawiam

No u mnie cieplutko ale desz pada .
Mimo wszystko my z M już po spacerku :). Ja to trzech h na nogach chyba bym nie wytrzymała z takim ogromnym brzucholcem :)

hhe no maly daje mi popalic... nie mam czasu nawet sie wysikac..;p ale teraz zaczelam go dokarmiac bo misie melekiem nie najada...;/ no ale to sa wlasnie uroki cesarki.. ale dzieki temu mam czas zeby cos zrobic nie tylko malego bawic......;p

My dziś jedziemy na ktg i chyba na usg bo kurde wczoraj w nocy po kapieli z brzucha zrobił mi się istny flak . Jakbym tam nic nie miała. Trochę tylko czuć samą główkę Młodego niziutko .
Nie wiem od czego to, niedługo jadę się dowiedzieć:).

ojj Mariolka daj znac jak wrócisz.... dziwne zeby sie taki miekki zrobił ! :/ widze Aida ze nie masz czasu bidulko spokojnie zaniedługo sobie z wszystkim swietnie poradzisz :) pozdrawiam Was MOcno !! jakos sie tu cicho zrobiło ostatnimi czasy :/

Hej wszystkim ;) Nazywam sie Paulina i jestem w 37 tyg ciazy - czyli juz teoretycznie niedlugo bede mamą ;) A jestem tu , bo bede młodą mamą heh jestem w 1 klasie liceum czyli rocznikowo mam 17 lat ale póki co 16 bo ur. mam dopiero w sierpniu . 11 kwietnia ( według OM ) bądz 30 (według USG ) bede mamuska :) Na poczatku nie powiem to byl maly problem - jak powiedziec rodzicom .. itd . Ale wszystko przelecialo niewiadomo kiedy i wszystko jest super ;)) Wszyscy razem czekamy na Filipka ;) Mogłabym tu duuuzo pisać o sobie ale tak na poczatek zeby sie zaklimatyzowac mysle ze wystarczy . A i pozatym jestem z ok Białegostoku ( podlaskie ) i witam i pozdrawiam he;))

reklama
Zaglądam i ja na chwilke :-)
Straszne nudy. Czuje sie dobrze a czy juz wszystko sie unormowalo dobiem sie jutro na wizycie. Nareszcie robi sie ciepło i marzą mi sie spacerki. Niestety jak narazie mialam zabronione nawet spacerowanie :no: mam nadzieje ze jutro mi lekarz powie ze na wiecej sobie moge pozwolic :tak:

Mariola jak tam?? Napisz jak bedziesz mogła.
Asia a co z Tobą? odezwij sie słonko.
paulus08 witaj serdecznie, a do szkoły chodzisz?? Nie chodzi mi o teraz bo pewnie nie bo to juz koncówka (zazdroszcze) tylko czy tak ogólnie? i jak zaregowali nauczyciele i znajomi?
Faktycznie zrobiło sie tu strasznie spokojnie.:dry:

Do góry