reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

no ja jestem jestem :). Jeszcze :). Brzuch mam już na kolanach , nie mogę spać nie mogę nic robić ale mam jeszcze ciąże w brzuchu :D. Ledwo żyję!:D co nie zmienia faktu że na spacerki mojego M ciagam , a może akurat coś tam mi się ruszy :D.
Witam nową mamusię :).Też uważam że nie ma nic piękniejszegoi niż macierzyństwo :).

reklama
Jak będziesz chciała odpowiedzieć to kliknij dwa razy na odwpowiedz na ten temat i pozniej na dole masz "subskrypcja " i wybierz automatyczne powiadomienie na email :) i będziesz już miała :). I kliknij zatwierdz odpowiedz i gotowe ;)

Witam Dziewczynki :):-) jak sobota mija ?? pewnie na spacerki wszystkie sie wybieracie bo piękna pogoda :) My tez sie wybieramy na rodzinny spacerek jak zywkle 3 godzinny :tak: hehe pozdrawiam

No u mnie cieplutko ale desz pada .
Mimo wszystko my z M już po spacerku :). Ja to trzech h na nogach chyba bym nie wytrzymała z takim ogromnym brzucholcem :)

hhe no maly daje mi popalic... nie mam czasu nawet sie wysikac..;p ale teraz zaczelam go dokarmiac bo misie melekiem nie najada...;/ no ale to sa wlasnie uroki cesarki.. ale dzieki temu mam czas zeby cos zrobic nie tylko malego bawic......;p

My dziś jedziemy na ktg i chyba na usg bo kurde wczoraj w nocy po kapieli z brzucha zrobił mi się istny flak . Jakbym tam nic nie miała. Trochę tylko czuć samą główkę Młodego niziutko .
Nie wiem od czego to, niedługo jadę się dowiedzieć:).

ojj Mariolka daj znac jak wrócisz.... dziwne zeby sie taki miekki zrobił ! :/ widze Aida ze nie masz czasu bidulko spokojnie zaniedługo sobie z wszystkim swietnie poradzisz :) pozdrawiam Was MOcno !! jakos sie tu cicho zrobiło ostatnimi czasy :/

Hej wszystkim ;) Nazywam sie Paulina i jestem w 37 tyg ciazy - czyli juz teoretycznie niedlugo bede mamą ;) A jestem tu , bo bede młodą mamą heh jestem w 1 klasie liceum czyli rocznikowo mam 17 lat ale póki co 16 bo ur. mam dopiero w sierpniu . 11 kwietnia ( według OM ) bądz 30 (według USG ) bede mamuska :) Na poczatku nie powiem to byl maly problem - jak powiedziec rodzicom .. itd . Ale wszystko przelecialo niewiadomo kiedy i wszystko jest super ;)) Wszyscy razem czekamy na Filipka ;) Mogłabym tu duuuzo pisać o sobie ale tak na poczatek zeby sie zaklimatyzowac mysle ze wystarczy . A i pozatym jestem z ok Białegostoku ( podlaskie ) i witam i pozdrawiam he;))

reklama
Zaglądam i ja na chwilke :-)
Straszne nudy. Czuje sie dobrze a czy juz wszystko sie unormowalo dobiem sie jutro na wizycie. Nareszcie robi sie ciepło i marzą mi sie spacerki. Niestety jak narazie mialam zabronione nawet spacerowanie :no: mam nadzieje ze jutro mi lekarz powie ze na wiecej sobie moge pozwolic :tak:

Mariola jak tam?? Napisz jak bedziesz mogła.
Asia a co z Tobą? odezwij sie słonko.
paulus08 witaj serdecznie, a do szkoły chodzisz?? Nie chodzi mi o teraz bo pewnie nie bo to juz koncówka (zazdroszcze) tylko czy tak ogólnie? i jak zaregowali nauczyciele i znajomi?
Faktycznie zrobiło sie tu strasznie spokojnie.:dry:

Do góry