mialam cesarke bo odchodzily mi wody i nie bylo pelnego rozwarcia i maly nie mogl wejsc w szyjke...probowali mi nacignac szyjke na jego lglowke...ale nie wyszlo(boze co za bol) probowalam przeci i tez nic..i trzeba bylo go wyciagac...;p
reklama
No my już po wizycie
Lekarz nawet nie badał mnie bo powiedział że już praktycznie termin porodu .
Od południa mam takie skurcze że szok. Jak nic się nie zmieni to jutro rano wybierzemy się z M na ktg . Mam nadzieję że wreszcie coś bardziej mi się tam ruszyło ).
To by było na tyle
Lekarz nawet nie badał mnie bo powiedział że już praktycznie termin porodu .
Od południa mam takie skurcze że szok. Jak nic się nie zmieni to jutro rano wybierzemy się z M na ktg . Mam nadzieję że wreszcie coś bardziej mi się tam ruszyło ).
To by było na tyle
heh natalia i mariola pomyslcie jak szybko to po porodzie zrzucicie ja juz jestem szczyuplejsza niz przed ciaza
i to tylko przez to ze karmie piersia to jest poprostu genialne nie trzeba sie odchudzac
a w ciazy przytylam ponad 20 kg
nie ma sie czym martwic teraz wazne zeby dzidzie byly zdrowe
i to tylko przez to ze karmie piersia to jest poprostu genialne nie trzeba sie odchudzac
a w ciazy przytylam ponad 20 kg
nie ma sie czym martwic teraz wazne zeby dzidzie byly zdrowe
Pewnie ze dzidzie najwazniejsze .
Ale zadbana mama to szczesliwa mama hehe
Ja przed ciążą ważyłam 50 kg , a teraz 63, przez ostatni tydzień schudłam 1 kg a podejrzewam że to dlatego że piję dosłownie ogromne ilości zwyklej niegazowanej wody .
Mam nadzieje ze bedzie jak mowisz- ze przy karmieniu zrzuce sporo kg .
I to nie jest najwazniejsze ale przeciez tez ma wplyw na nasza psychike i samopoczucie.
A Szkrabiki obowiazkowo musza sie dobrze rozwijac
Ale zadbana mama to szczesliwa mama hehe
Ja przed ciążą ważyłam 50 kg , a teraz 63, przez ostatni tydzień schudłam 1 kg a podejrzewam że to dlatego że piję dosłownie ogromne ilości zwyklej niegazowanej wody .
Mam nadzieje ze bedzie jak mowisz- ze przy karmieniu zrzuce sporo kg .
I to nie jest najwazniejsze ale przeciez tez ma wplyw na nasza psychike i samopoczucie.
A Szkrabiki obowiazkowo musza sie dobrze rozwijac
ewelinka2106
Fanka BB :)
Witam dziewczynki :* Wpadam na chwile bo to lezenie juz mi bokami wychodzi ;/ i postanowiłam dzisiaj troszke tutaj z wami posiedziec ale coś was nie widac ;/ Takie nudy w tym domu ze szok ;/ Jedyna rozrywka to maly ;p juz czuje dosc konkretne ruchy hmm tak sobie mysle co z tą szkołą.. same wiecie jak jest ;/ I tak troszke wymysliłam ze przerwe ten rok. A we wrześniu pójde do liceum zaocznego dla dorosłych. Zajęcia są dwa razy w miesiacu w piątek i sobote wiec chyba jest dobrze. Co o tym myślicie?
kingusia1991
Hejjjjjj wszystkim
urodziłam Kornelcię 11.03 o godz. 15:14 przez cesarskie cięcie
4275 g i 59 cm szczęścia
aida gratulacje!!!!!!! tez mialam podobnie, mala zle glowka sie ustawila miala zadarta do góry zamiast brodka do szyi i sie wcisnac w dziurke i mialam rozwarcie na 7 cm i nawet kroplowka z oxy nie pomagala ;p
urodziłam Kornelcię 11.03 o godz. 15:14 przez cesarskie cięcie
4275 g i 59 cm szczęścia
aida gratulacje!!!!!!! tez mialam podobnie, mala zle glowka sie ustawila miala zadarta do góry zamiast brodka do szyi i sie wcisnac w dziurke i mialam rozwarcie na 7 cm i nawet kroplowka z oxy nie pomagala ;p
ewelinka2106
kingusia1991 gratuluje :*:* Jeju tez bym juz chciała miec dzidzie przy sobie :*
wiecie jezeli chdzi o dojscie do siebie po cazy to i tak jestesmy w dobrej sytuacji
plusy ciazy w mlodym wieku ewelinka jezeli masz problemy z ciaza to najlepszy pomysl zeby przerwac bo nie wiedomo co bedzie..
kingusia gratuluje malenstwa
duza dziewczyna z niej
plusy ciazy w mlodym wieku ewelinka jezeli masz problemy z ciaza to najlepszy pomysl zeby przerwac bo nie wiedomo co bedzie..
kingusia gratuluje malenstwa
duza dziewczyna z niej
Kingusia Gratulacje jaka tu cisza dziewczyny a Wy gdzie ??a co dochodzenia do siebie to ja nie mam akurat z tym problemów mimo ze nie karmiłam piersią Oliwi to i tak w pol roku zrzuciłam całe 25 kilo wazyłam mniej niz przed ciązą mysle ze teraz tez nie bedzie problemu
reklama
Witamy Nowa Mamusie fajnie jestes w 24 tygodniu ja w 25 hehe !! pewnie ze powinnas sie cieszyc z malenstwa to cos pięknego Dziewczyny a co z Wami? Aida malenstwem jest zajęta to rozumie ale gdzie Mariolka ? Cytrynka ?? odezwijcie sie buziaki