reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

mialam cesarke bo odchodzily mi wody i nie bylo pelnego rozwarcia i maly nie mogl wejsc w szyjke...probowali mi nacignac szyjke na jego lglowke...ale nie wyszlo(boze co za bol) probowalam przeci i tez nic..i trzeba bylo go wyciagac...;p

reklama
No my już po wizycie :)
Lekarz nawet nie badał mnie bo powiedział że już praktycznie termin porodu :).
Od południa mam takie skurcze że szok:). Jak nic się nie zmieni to jutro rano wybierzemy się z M na ktg :). Mam nadzieję że wreszcie coś bardziej mi się tam ruszyło :)).
To by było na tyle :D

heh natalia i mariola pomyslcie jak szybko to po porodzie zrzucicie ja juz jestem szczyuplejsza niz przed ciaza:p
i to tylko przez to ze karmie piersia to jest poprostu genialne nie trzeba sie odchudzac:)
a w ciazy przytylam ponad 20 kg:p
nie ma sie czym martwic teraz wazne zeby dzidzie byly zdrowe:):)

Pewnie ze dzidzie najwazniejsze :).
Ale zadbana mama to szczesliwa mama :D hehe
Ja przed ciążą ważyłam 50 kg , a teraz 63, przez ostatni tydzień schudłam 1 kg a podejrzewam że to dlatego że piję dosłownie ogromne ilości zwyklej niegazowanej wody :).
Mam nadzieje ze bedzie jak mowisz- ze przy karmieniu zrzuce sporo kg :).
I to nie jest najwazniejsze ale przeciez tez ma wplyw na nasza psychike i samopoczucie;).
A Szkrabiki obowiazkowo musza sie dobrze rozwijac:)

Witam dziewczynki :* Wpadam na chwile bo to lezenie juz mi bokami wychodzi ;/ i postanowiłam dzisiaj troszke tutaj z wami posiedziec :) ale coś was nie widac ;/ Takie nudy w tym domu ze szok ;/ Jedyna rozrywka to maly ;p juz czuje dosc konkretne ruchy :) hmm tak sobie mysle co z tą szkołą.. same wiecie jak jest ;/ I tak troszke wymysliłam ze przerwe ten rok. A we wrześniu pójde do liceum zaocznego dla dorosłych. Zajęcia są dwa razy w miesiacu w piątek i sobote wiec chyba jest dobrze. Co o tym myślicie?

Hejjjjjj wszystkim

urodziłam Kornelcię 11.03 o godz. 15:14 ;) przez cesarskie cięcie ;)

4275 g i 59 cm szczęścia :)

aida gratulacje!!!!!!!:) tez mialam podobnie, mala zle glowka sie ustawila miala zadarta do góry zamiast brodka do szyi i sie wcisnac w dziurke :D i mialam rozwarcie na 7 cm i nawet kroplowka z oxy nie pomagala ;p

wiecie jezeli chdzi o dojscie do siebie po cazy to i tak jestesmy w dobrej sytuacji:)
plusy ciazy w mlodym wieku:) ewelinka jezeli masz problemy z ciaza to najlepszy pomysl zeby przerwac bo nie wiedomo co bedzie..
kingusia gratuluje malenstwa:):)
duza dziewczyna z niej:)

Kingusia Gratulacje :) jaka tu cisza dziewczyny a Wy gdzie ??:blink:a co dochodzenia do siebie to ja nie mam akurat z tym problemów mimo ze nie karmiłam piersią Oliwi to i tak w pol roku zrzuciłam całe 25 kilo :) wazyłam mniej niz przed ciązą :) mysle ze teraz tez nie bedzie problemu :)

reklama
Witamy Nowa Mamusie :) fajnie jestes w 24 tygodniu ja w 25 :) hehe !! pewnie ze powinnas sie cieszyc z malenstwa to cos pięknego :) Dziewczyny a co z Wami? Aida malenstwem jest zajęta to rozumie :) ale gdzie Mariolka ? Cytrynka ?? odezwijcie sie :) buziaki :)

Do góry