reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża w liceum

mialam cesarke bo odchodzily mi wody i nie bylo pelnego rozwarcia i maly nie mogl wejsc w szyjke...probowali mi nacignac szyjke na jego lglowke...ale nie wyszlo(boze co za bol) probowalam przeci i tez nic..i trzeba bylo go wyciagac...;p

reklama
No my już po wizycie :)
Lekarz nawet nie badał mnie bo powiedział że już praktycznie termin porodu :).
Od południa mam takie skurcze że szok:). Jak nic się nie zmieni to jutro rano wybierzemy się z M na ktg :). Mam nadzieję że wreszcie coś bardziej mi się tam ruszyło :)).
To by było na tyle :D

heh natalia i mariola pomyslcie jak szybko to po porodzie zrzucicie ja juz jestem szczyuplejsza niz przed ciaza:p
i to tylko przez to ze karmie piersia to jest poprostu genialne nie trzeba sie odchudzac:)
a w ciazy przytylam ponad 20 kg:p
nie ma sie czym martwic teraz wazne zeby dzidzie byly zdrowe:):)

Pewnie ze dzidzie najwazniejsze :).
Ale zadbana mama to szczesliwa mama :D hehe
Ja przed ciążą ważyłam 50 kg , a teraz 63, przez ostatni tydzień schudłam 1 kg a podejrzewam że to dlatego że piję dosłownie ogromne ilości zwyklej niegazowanej wody :).
Mam nadzieje ze bedzie jak mowisz- ze przy karmieniu zrzuce sporo kg :).
I to nie jest najwazniejsze ale przeciez tez ma wplyw na nasza psychike i samopoczucie;).
A Szkrabiki obowiazkowo musza sie dobrze rozwijac:)

Witam dziewczynki :* Wpadam na chwile bo to lezenie juz mi bokami wychodzi ;/ i postanowiłam dzisiaj troszke tutaj z wami posiedziec :) ale coś was nie widac ;/ Takie nudy w tym domu ze szok ;/ Jedyna rozrywka to maly ;p juz czuje dosc konkretne ruchy :) hmm tak sobie mysle co z tą szkołą.. same wiecie jak jest ;/ I tak troszke wymysliłam ze przerwe ten rok. A we wrześniu pójde do liceum zaocznego dla dorosłych. Zajęcia są dwa razy w miesiacu w piątek i sobote wiec chyba jest dobrze. Co o tym myślicie?

Hejjjjjj wszystkim

urodziłam Kornelcię 11.03 o godz. 15:14 ;) przez cesarskie cięcie ;)

4275 g i 59 cm szczęścia :)

aida gratulacje!!!!!!!:) tez mialam podobnie, mala zle glowka sie ustawila miala zadarta do góry zamiast brodka do szyi i sie wcisnac w dziurke :D i mialam rozwarcie na 7 cm i nawet kroplowka z oxy nie pomagala ;p

wiecie jezeli chdzi o dojscie do siebie po cazy to i tak jestesmy w dobrej sytuacji:)
plusy ciazy w mlodym wieku:) ewelinka jezeli masz problemy z ciaza to najlepszy pomysl zeby przerwac bo nie wiedomo co bedzie..
kingusia gratuluje malenstwa:):)
duza dziewczyna z niej:)

Kingusia Gratulacje :) jaka tu cisza dziewczyny a Wy gdzie ??:blink:a co dochodzenia do siebie to ja nie mam akurat z tym problemów mimo ze nie karmiłam piersią Oliwi to i tak w pol roku zrzuciłam całe 25 kilo :) wazyłam mniej niz przed ciązą :) mysle ze teraz tez nie bedzie problemu :)

reklama
Witamy Nowa Mamusie :) fajnie jestes w 24 tygodniu ja w 25 :) hehe !! pewnie ze powinnas sie cieszyc z malenstwa to cos pięknego :) Dziewczyny a co z Wami? Aida malenstwem jest zajęta to rozumie :) ale gdzie Mariolka ? Cytrynka ?? odezwijcie sie :) buziaki :)

Do góry