reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża w liceum

reklama
No walsni eja np nie bralam wogole pod uwage toego ze moge miec cesarke i jak sie skonczylo....hehe ale to co przezylam do momentu gdy ja mialam to prawie jak porod naturalny tylko ze nie wyszedl "dziurka" tylko brzuchem..;p

ja miałam też pierwszą cesarkę i w sumie na początku ciąży chciałam potem wolałam rodzić naturalniie i jak już na porodówce mi wywołali porod i dostałam skurczy to wiedzialam że chce urodzić normalnie ale jak się okazało nie mogłam ;D
i Natalia22
powiem Ci że gdybym miała rodzić jeszcze raz to bym chciała tylko i wyłącznie cesarkę. ja też widziałam dziewczyny które odrazu po cesarce nawet latały mi było ciężej ale jak tylko wyszłam ze szpitala do domu to już było wszystko super :) tylko bardzo długo bolała mnie głowa
https://www.babyboom.pl/forum/members/natalia22-71211.html
https://www.babyboom.pl/forum/members/natalia22-71211.html

wiecie ja nanasteopny dzien po cesarce juz zaczynalam chodzic o wlasnych silach po dwuch dniach chodzilam juz normalnie i zajmowalam sie moja kruszyna bole bolalo ale wolam ja miec obok:)

hehe no to ładnie :), ja to pewnie po zwykłym porodzie z tydzień będę dochodziła do siebie :D. Dziś na 13 do gina , później do Skarba :), zapowiada się ciekawy dzień - zobaczymy tylko czy gin mi humoru nie popsuje :p.
Dziś pierwszy raz od dłużsego czasu przespałam całą noc i.. normalnie oczy mi sie kleją ze zmęczenia :D.

Hmm ja teZ szybko doszłam do siebie po cesarce nie przejmowałam się bolem. Mariolka no ciekawe co ci powie :) daj znac jak wrócisz :tak:

No ja od wtorku wieczorem nie bralam znieczulenia a cesare mialam w niedziele o 20,30...i w srode juz zaczelam normlnie jakbym nie miala cesarki latac...;p

Natalia z Aida to chyba się teraz nie dogadasz;D raz jest , za chwilę już Jej nie ma :D, normalnie jak torpeda :D hehe.
Ja się powoli zbieram do lekarza . Godzinę jechać :(, nie chce mi się...
A jak Wasze samopoczucie Ciężarówy :p?
Ja to taka ociężała że szok :D.
Ostatnio to czuje się już tak gruba że nie mogę na siebie patrzeć, cały czas chodzę w długich spodniach żeby mieć tylko nogi zakryte bo wyglądam jak słoń.. Chcę już być po porodzie i zacząć wreszcie o siebie dbać bo szału dostanę inaczej z tej otyłości :).
Buziaki:)

reklama
No chyba masz racje raczej się z nią nie dogadam :p Ty masz az godzine drogi do lekarza :O masakra daleko.... a samopoczucie no jak narazie nie jest źle :p Ty sie przejmujesz ze gruba jestes ale zaniedługo urodzisz :p i dojdziesz do siebie :p a zobacz ile jeszcze przedemną a ja juz mam dosc ;D hehe grubne i grubne :p

Do góry