reklama
Kurde ja teraz dzwonie umawiać się na poród w wodzie , Normalnie superancko , ale właśnie jest tak że jeśli jestem pod opieką lekarza ze szpitala wojewódzkiego to np szpital miejski może mnie nie przyjąc bo maj a np cały szpital pelny lub czekaja na wlasna pacjentkę.
Ty się boisz porodu a jeden masz już za sobą . To będzie mój pierwszy poród i też mam stresa że szok . No ale w wodzie . Kurde milutki personel, jak zacznę rodzić to mam do nich zadzwonić, wszystko przygotują i pach Adaś do wody . Suuuper!!
a jak miałas cesarke w pierszej ciązy to teraz możesz rodizć normalnie ? Ja gdzieś czytałam czy słyszałam że jak cesarki to już do końca własnie tylko cc
a jak miałas cesarke w pierszej ciązy to teraz możesz rodizć normalnie ? Ja gdzieś czytałam czy słyszałam że jak cesarki to już do końca własnie tylko cc
Tak mój ginekolog tez twierdzi ze na 80% mam druga cesarke... ale własnie ten ordynator on za cholere nie jest za cesarkami i bedzie znowu próbwał zebym rodziła naturalnie czyli wywoływanie itp itd. no chyba ze sama dostane bóli i pojade rodzic. Wrrr strasznie sie boje bo nie wiem co mnie czeka.... a kochana uwierz ze cesarka z porodem naturalnym nie ma nic wspolnego tzn ma ale wiesz chodzi mi o forme porodu
Hm powiem tak nie chce isc na łatwizne ale z drugiej strony pierwsza miałam cesrake i wiem co mnie czeka i jak to wszystko sie odbywa poprostu mniej stresu... ale ten minus do dłuigieee dochodzenie do siebie po cesarce :/ a jak widziałam dziewczyny po porodzie natrualnym jak odrazu latały pełne energi to az sie płakac chciało.... no i tak Ci powiem ze nie wiem z jedenj strony chciałabym rodzic a z drugiej cesarke :/ no ale wyjdzie w praniu wszystko
reklama