reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża w liceum

NIe ma zadnych problemów a tym bardziej ze on był ordynatorem. a po drugie jak to moze byc problem z przyjeciem rodzącej do szpitala ? oni mają obowiązek Cie przyjąc MUSZĄ !!

reklama
Kurde ja teraz dzwonie umawiać się na poród w wodzie :D:D:D , Normalnie superancko:D , ale właśnie jest tak że jeśli jestem pod opieką lekarza ze szpitala wojewódzkiego to np szpital miejski może mnie nie przyjąc bo maj a np cały szpital pelny lub czekaja na wlasna pacjentkę.

Aha dziwnie ale no jak tak jest to cóz nic nie zrobisz. ja wogole sie boje porodu :/ pierwszą miałam cesarke a teraz moge rodzic natrualnie brrr.... strasznie sie boje

Ty się boisz porodu a jeden masz już za sobą :p. To będzie mój pierwszy poród i też mam stresa że szok :D. No ale w wodzie :). Kurde milutki personel:), jak zacznę rodzić to mam do nich zadzwonić, wszystko przygotują i pach Adaś do wody :D. Suuuper!! :D
a jak miałas cesarke w pierszej ciązy to teraz możesz rodizć normalnie ? Ja gdzieś czytałam czy słyszałam że jak cesarki to już do końca własnie tylko cc

Tak mój ginekolog tez twierdzi ze na 80% mam druga cesarke... ale własnie ten ordynator on za cholere nie jest za cesarkami i bedzie znowu próbwał zebym rodziła naturalnie czyli wywoływanie itp itd. no chyba ze sama dostane bóli i pojade rodzic. Wrrr strasznie sie boje bo nie wiem co mnie czeka.... a kochana uwierz ze cesarka z porodem naturalnym nie ma nic wspolnego :p tzn ma ale wiesz chodzi mi o forme porodu :p

Ojj wiem wiem :) , tym bardziej jak w 24 tc trafiłam na porodówkę i miałam mieć cesarkę, no i dopiero jakieś 3 tyg temu okazało się że będe rodzić naturalnie:)).
A Ty jaki poró byś teraz wolała?

Hm powiem tak nie chce isc na łatwizne ale z drugiej strony pierwsza miałam cesrake i wiem co mnie czeka i jak to wszystko sie odbywa poprostu mniej stresu... ale ten minus do dłuigieee dochodzenie do siebie po cesarce :/ a jak widziałam dziewczyny po porodzie natrualnym jak odrazu latały pełne energi to az sie płakac chciało.... no i tak Ci powiem ze nie wiem z jedenj strony chciałabym rodzic a z drugiej cesarke :/ no ale wyjdzie w praniu wszystko :)

reklama
Do góry