reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża w liceum

Hejo:) , ja po dzisiejszej nocy to mam dość :). Mały tak mi wpychał nogi w żebra że myślałam że nie wytrzymam :).
A jak u Was ?
Coś Asieńka się nie pokazuje

reklama
agnesiaa Aida to Twoje dziecko, ale teraz nie karmi się dzieci co 3h tylko właśnie na żądanie, to jest z korzyścią dla dziecka, mój też cały czas był przy cycu i jak zasnął to mogłam iść do WC, a jak nie spał to ktoś inny się nim zajmował, a ja mogłam robić swoje, nie wyobrażam sobie że mogłabym nie dać dziecku piersi kiedy chce ;-) jak mały nie chciał oddać mi cysia, a nie jadł już tylko się bawił to lekarka kazała mi dawać mu smoczka, ale nie wiem czy to dobre wyjście, jak kto woli, mój smoka dopiero niedawno zaczął ssać i próbujemy się oduczać, a ciężko to idzie...

"teraz karmi sie dzieci na zadanie?? a co to jakas moda na karmienie ...?ze teraz się karmi ntak a za miesiac czy rok bedize sie karmilo inaczej....?;/wiesz co od zalania dziejow sie karmilo dzieci na zadanie ale uczenie dziecka jaknnajszybciej zeby przespalo jaknajwiecej i jak je to sie pozadnie najadlo jest dorbe bo oszczedzi to mu pozniejszych przykrosci bo teraz sie nauczy ta..ale przyjdzie czas ze juz bie bedzie jadl piersi i co wtedy...nie bedize chcial jesc butleki ani nic l i co wtedy...?bedziesz dziecko do postawowki karmiic ? bo przeciez nie wyobrazasz sobei zeby dziecku ppiersi nei dac....( a pozatym jak placze to daje mu piers bo zasugerowalabys ze nie daje mu piersi jak chce...;/)
cytrynka wspolczyje.. i trzymaj sie....:*

Ostatnia edycja:
Aida spokojnie;), teraz nie powinnas sie denerwowac :). To Twój Maluszek no i przecież Ty decydujesz o tym jak Go karmisz więc trzymaj sie swojego i tyle :).
Mały grzeczny:)?

Mały grzeczy i slodki pogyzł mi cycy;p boli strasznie jak go karmie hehe i wtedy przypomin mi sie porod... bo musze sobie pooddychac z bolo jak przy porodzie..;p zamowilam sobie dzisiaj nianie elektroniczna bo kurde jak jestem na dole to nie slysze jak placze ciekawe czy zada egzamin..;p nie no jest z Avanta wiec powinn byc dobra...;p
kurde jutro musze jechac szwy sciagnac i nei wiem jak to zrobic bo z kim malego zostawie....mama mowi ze bede musiala go wziasc ze soba najwyzje wpakuje go w auto i posiedzi z kuzynka w nim.... moze mleka sobie troche sciagne zeby jak juz bedize straszny "dym" bo moj syn wlansie tak robi jak jest glodny;p to mu da..;p tak samo nie wiem jak go isc zarejestrowac moja mama do 15 w pracy i co a to trzeba zrobic...wlasnie nie wiecie czy jest jakies ograniczenie czasowe zeby zrobic cos takeigo?bo pomyllam sobie ze pojde znim najwyzej jak juz na spacer bedzie mogl wyjsc...kurde wkurza mnei to ze totak wlasnie jest z tymdzidzia je co chwile i jak tu wyjsc zaltwic cos takiego moze powinni zrobic tak ze jak srodowiskowa przychodzi i tam sprawdza to od razu zaaltawia sie takie formalnosci..to by bylo dobre wyjscie

Z moja Olwcią było tak samo cały czas przy cycu chciała byc :) Aida sciąganie szwow to zaledwie 3 minutki :) o ile masz jeden szew bo w moim przypadku tak było:tak: a powiedz kochana dlaczego miałas cesarskie cięcie ?? ucałuj synusia :) a własnie jak ma na imie ?? moze pisałas ale przeoczyłam :sorry2:

Natalia w suwaczku jest napisane że Oskar :D Gapo jedna :D.
Ja sobie nie wyobrażam jak to wszystko będzie po porodzie.. Normalnie mnie to przeraża :D

dzieci juz tak maja ze przy cycach siedza:p
to cieszko ze na zdjecie musisz jechac aida mi jk mialam cesarke to zalozyi rozpuszczalne:p
ni9e wyobrazam sobie sciagania szwow:p
oj poczatki po porodzie sa cieszkie ale z czasem jak dziecko zacznie sie do cieie swiadomie usmiechac reagowac na twoj glos to czujesz sie nieziemsko:):)

reklama
Ja wczoraj z Nią pisałam , powinna niedługo do ans zajrzeć , teraz rodzinka Ją odwiedziła. Mówiła ze na forum nam opisze jak czuje się po badaniach .
Także o Asieńke mozemy być spokojne :).

Do góry