reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

a tu musialam masowac cycki oczywiscie moja mam mi kazapa i pokazala jak bo pieegniarki nic nie mowily a jakbym tego nie zrobila to bym miala problem z mlekim....

reklama
personel- bez komentarza poprostu plakalam tam juz w czwartek nie chcem nawet o tym mpisasc i nie chodzi o opieke porodowa bo byla zajebista ale o opieke od noworodkow masakra...
a jak mi go przyniesli to ona mowi do mnie polozyc go panie na rece a ja ty tak sie wystraszylam bo nei wiedzalam jak go trzymac z reszta jeszzcze nei moglam sie ruszac;p ale dalam rade;p portem polozyli mi go na piersi zeby troche possal skubaniec od razu sie nauczyl ...;p

Hehe wie co dobre :D .
U mnie szpital pod któego opieką jestem w i którym chyba będe zmuszona rodzic tez nie ma najlepszej opinii o tym jak traktuje maluszków. A nie chce zeby ktoś szarpał mojego Adasia ;/.
Maluch podobny do mamusi ? :D
I w szpitalu powiedzieli Ci jak masz się Nim opiekować ?
Ja to nic nie wiem to też będe bała się wziąć Go na rece i cokolwiek z Nim zrobić :D. Przeciez to takie malutkie ...:)

no wlansie czasami mi sie plakac chcialo jak patrzylam jk one robia a do padania to ni mozesz ty byc tylko pielengniarki....opiekowac to sie sama nauczysz;p nosic przebierac wszytko ja sie tam zapytalam babki czy dobrze robie co ze mna lezala;p a syn ma moj nos jak mi go pokazali na stole to ja sie patrze i sobie mysle kinol jak mamusia...;p

Jacieeee Aida gratulacje !!! wiedziałam ze urodziłas:-) :) a czemu kochana przez CC ?? ciesze sie ze masz juz po wszystkim!! teraz Ci zycze duzo ale to duzo cieprliwosci :) Mariolka teraz na Ciebie kolej :):tak:

No na mnie kolej :)), dziś w nocy miałam okropnie bolesne skurcze , normalnie jakby ktoś mi w brzuch przywalił:), ale nieregularne to nie panikowałam , we wtorek wizyta u lekarza to zobaczymy co powie:). Tylko tak trochę się boję:).
Oj ja to bym nie chciała żeby mój Adasiek miał po mnie nos bo to chyba najohydniejsza część w mojej buzi :D. Niech będzie przystojniaczek jak Tatuś :).

u mnie sie jednak nie udało :(( lekarze wykryli ciąże pozamaciczną... dwa dni temu doszło do poronienia bo strasznie krwawiłam. Następnie wykonali mi zabieg łyżeczkowania. Już od tygodnia leżę w szpitalu... mam nadzieje że już w poniedziałek wyjde bo mam dosc.

reklama
Do góry