reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

hej dziewczyny:)
widze ze tu nie zaciekawie sie porobilo wszytskie jakies problemy z ciaza ...u nie ladnie ...
ale [pewnie wszytko bedzie ok mnie tez postraszyi ze z mala beda problemy ze jes za mala ze za malo wod plos
dowych i
a urodzila sie 3320 i 57cm dlugosci i 10 punktow wiec nie ma sie czym martwic:)

reklama
Witam dziewczynki :-) Jak leci?

U mnie po staremu :sorry2: Znaczy czuje sie dobrze. Tylko czasem jakis ból brzuszka sie na chwile pojawi, krwawienia jak na razie to ani widac ani słychac. I mam ogromną nadzieje ze juz sie tak utrzyma. We wtorek byłam na wizycie kontrolej u mojego gina. I kolejne dwa tygodnie lezenia :-( i te tabletki :-( Czasami mam dosc ;/ Ale dla dzidzia wszystko. Lekarz cos zasugerował ze nie bede mogła chodzic do szkoły az do porodu ;/ Czyli zapowiada sie reszta ciazy w łóżku :confused:

A teraz przyjemiejszy temat. Dzisiaj sie dowiedziałam ze bratowa jest w ciaży :-):-) To początki. Termin ma na październik a ja robie wesele w październiku. Brat miał bys swiadkiem ale w tej sytuacji raczej nie bedzie mógł bo zonka moze zacząć rodzic :tak:I mały problem w poszukiwaiu nowego świadka ;p mysle ze do paździerika znajde ;p :blink::blink:

Hehe mnie możesz wziąć :D:D
Nie martw się- ja tez miałam zagrożoną ciąże z powodu łożyska i krwawień ale leżenie i tabletki załatwiają sprawę. Tyle ze z tego powodu musiałam przejść na indywidualne nauczanie ale uważam że sa tego same plusy, także głowa do góry :).
U mnie okej, poród z kazda chwilą coraz bliżej...:) A tak to bez zmian:pP

Witam dziewczyny :)
7.03.2010 o godz 20.33 przez CC urodizlam synka 3500kg 59 cm ;p no ni bylo mnie tyko bo wczoraj dopiero wyszlam a do szpitla pojechalam w dzien terminu 6.03;p pozniej jak bede mic czas to wam moze jakies zdjecie wstawie ..teraz nie mam nic na kompie jeszcez;p

Hehe super :D, to jednak wyrobiłaś się pierwsza:). Jak Mały da Ci trochę spokoju to opowiadaj jak się czujesz i jak wyglądał Twój poród :). No i oczywiście chwal się pierworodnym :D. Gratuluję:p

mariola ty chyba najblizej porodu to powiem ic zebys postarala sie nieuczyc dziezka tak jak jest w szpitalach ze karmisz na zadanie... moj sie nauczyl caly zas przy cycku byc i w szpitalu nawet siku isc nie moglam zrobic a kapaieli to dopiero lohoho teraz uczymy go z mama ze ma jaesc co 3 godziny a jak je to si enajadac bo tak byc nie moze..;p heh wogole wiesz ja po cesarce to nei dostalam pokazru tak jak po nautralnym i musialam asowac cycki jeszce nie umiem przykladac maleog do piersi tak jak trzeba pogryzl mi brodawki i daltego karme przez kaptorki tez boli no ale jest lepeij wogole to juz mam pokar nawet sam leci jak onaplacze do karmienia ;p no to bawarka masaze cyckow i woogle;p

Dzięki:), też własnie jak myslalam to chcialabym tak malego karmic a tylko na noc zostawiac go przy cycu na dluzej to wszystkim nam to wyjdzie na korzysc :D. hehe
A zmeczona jestes mocno ? Daje Ci troche pospac Maluszek ? Pewnie cholernie szczesliwa co ?:)
Najgorsze jets to po cesarce ze nie daja od razu malego ;/ dlatego ja sie oid cesarki juz bronie jak moge i chce rodzic sn!! :).
A co do pokarmu to ciesz się :p ,podejrzewam ze ja to bede miala podobnie - bo od poczatku mi siara leci doslownie litrami.
No i zaczeło Ci sie to czego ja sie najbardziej boje ...- połóg .Brrr :p

no bo to walsie jak sie rodzi to jeszce na fotelu przystawaija ci o do cycka a ja go mialam dopiero jak przyjechalam z sali op. ale na noc go mialam ale babki go zarbay tam dosiebei bo plakal i zebym sie wyspala;p

reklama
Do góry