reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Asia słonko straszie mi przykro :( ale trzeba miec nadzieje!! Dzidzia da sobie rade napewno! Wiem ze pomyslisz ze łatwo mi mówić ale spróbuj nie mysleć w ten sposób, stres tu tylko moze zaszkodzic. Jestem z Wami :*

A jesli chodzi o mnie.. Dwa tygodnie temu trafiłam do szpitala z powodu krwawienia :( Okazało sie ze łożysko sie troszke odkleiło i stąd te krwawienia. Teraz caly czas jestem na lekach i mam nakaz lezenia. Pozatym wszystko dobrze. Dzidzi rośie i juz odczuwam mocne ruchy :) o i musze sie pochwalic ze brzuszek rosie :) Jak bede miała więcej czasu i spokoju to dodam fotki:*

reklama
To dobrze jak już wszystko ok ;-)

Ja jutro mam dzień lerzenia.Po tym badaniu nie będę mogła nawet rąk do góry podnosic,niczego dźwigać itd.Nawet po schodach muszę wchodzić po jednym stopniu dwoma nogami i następny...Jak kompletna kaleka. ;-p

mariola_ u mnie dopiero 1 miesiąc :)
na maturze będzie już 3 :)
co do tych krwawień to i ja mam lekkie plamienia.... wszyscy mnie uspakajają ze będzie w porządku a ja i tak mam obawy...

mariola_ u mnie dopiero 1 miesiąc :)
na maturze będzie już 3 :)
co do tych krwawień to i ja mam lekkie plamienia.... wszyscy mnie uspakajają ze będzie w porządku a ja i tak mam obawy...

Sorki że się wtrące ale jakiekolwiek plamienia w ciąży są cholernie niebezpieczne także radzę od razu bezzwłocznie iść do lekarza! W ciąży nie powinno być ŻADNYCH plamień, także nie czekaj.

Cytrynka leć do lekarza z tymi plamieniami bo możesz narobić sporo szkód, ja też miałam krwawienia, też ciąża leżąca z powodu łożyska ale wszystko się unormowało i dziś jedziemy do lekarza , zobaczymy co nam powie :)).
Bużki, trzymajci kciuki żeby coś się ruszyło:)

Witam :) Cytrynka witamy :) Asienka daj znac jak tylko bedziesz miała wyniki. Aida napewno urodziła :D bo dlugo jej nie ma.... Cytrynkaa Ty nie mozesz plamic w ciązy :/ powinnas isc jak najszybciej do lekarza.

ja co jakiś czas zerkam ale siedzę z moim M to nawet nie mam czasu napisać :D.
Aida pewnie w szpitalu, Asienka w szkole, Ewelina leży to zostałyśmy same :D.
A no i jeszcze Cytrynka przecież ale pewnie też w szkole:).
Ja wczoraj byłam u lekarza, teraz za tydzień :), no chyba że wcześniej coś się ruszy :).
A jak Ty się czujesz?

a dziękuję dobrze :) no ja tez zakładam ze Aida urodziła :) ciekawe tylko kiedy sie odezwie :p tez ciekawa jestem jak Ansienka po badaniu.... ehhh dziewczyny zabiegane.. a tu nudno się robi szkoda :(

reklama
No ja tez po porodzie to całkiem nie będe miała nie tyle co czasu ale dostępu do internetu .
Kurde teraz tak sobie myślę że nie mogę urodzić do poniedziałku bo będę miała zamówienie z avonu i ciągle mi coś wypada przez co ciągle "odkładam" szybki poród :D . Najchętniej to bym po prostu odpięła sobie brzuch na jakiś czas, załatwiła wszystko co mam do załatwienia i o, poszła rodzić. Ale ten czas to by pewnie przyszedł za jakiś rok bo to matura , bo to prawko, bo to wyjazd za granicę żeby kasy odłożyć itp..
Maasaakra :))

Do góry