reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża w liceum

Asia słonko straszie mi przykro :( ale trzeba miec nadzieje!! Dzidzia da sobie rade napewno! Wiem ze pomyslisz ze łatwo mi mówić ale spróbuj nie mysleć w ten sposób, stres tu tylko moze zaszkodzic. Jestem z Wami :*

A jesli chodzi o mnie.. Dwa tygodnie temu trafiłam do szpitala z powodu krwawienia :( Okazało sie ze łożysko sie troszke odkleiło i stąd te krwawienia. Teraz caly czas jestem na lekach i mam nakaz lezenia. Pozatym wszystko dobrze. Dzidzi rośie i juz odczuwam mocne ruchy :) o i musze sie pochwalic ze brzuszek rosie :) Jak bede miała więcej czasu i spokoju to dodam fotki:*

reklama
To dobrze jak już wszystko ok ;-)

Ja jutro mam dzień lerzenia.Po tym badaniu nie będę mogła nawet rąk do góry podnosic,niczego dźwigać itd.Nawet po schodach muszę wchodzić po jednym stopniu dwoma nogami i następny...Jak kompletna kaleka. ;-p

mariola_ u mnie dopiero 1 miesiąc :)
na maturze będzie już 3 :)
co do tych krwawień to i ja mam lekkie plamienia.... wszyscy mnie uspakajają ze będzie w porządku a ja i tak mam obawy...

mariola_ u mnie dopiero 1 miesiąc :)
na maturze będzie już 3 :)
co do tych krwawień to i ja mam lekkie plamienia.... wszyscy mnie uspakajają ze będzie w porządku a ja i tak mam obawy...

Sorki że się wtrące ale jakiekolwiek plamienia w ciąży są cholernie niebezpieczne także radzę od razu bezzwłocznie iść do lekarza! W ciąży nie powinno być ŻADNYCH plamień, także nie czekaj.

Cytrynka leć do lekarza z tymi plamieniami bo możesz narobić sporo szkód, ja też miałam krwawienia, też ciąża leżąca z powodu łożyska ale wszystko się unormowało i dziś jedziemy do lekarza , zobaczymy co nam powie :)).
Bużki, trzymajci kciuki żeby coś się ruszyło:)

Witam :) Cytrynka witamy :) Asienka daj znac jak tylko bedziesz miała wyniki. Aida napewno urodziła :D bo dlugo jej nie ma.... Cytrynkaa Ty nie mozesz plamic w ciązy :/ powinnas isc jak najszybciej do lekarza.

ja co jakiś czas zerkam ale siedzę z moim M to nawet nie mam czasu napisać :D.
Aida pewnie w szpitalu, Asienka w szkole, Ewelina leży to zostałyśmy same :D.
A no i jeszcze Cytrynka przecież ale pewnie też w szkole:).
Ja wczoraj byłam u lekarza, teraz za tydzień :), no chyba że wcześniej coś się ruszy :).
A jak Ty się czujesz?

a dziękuję dobrze :) no ja tez zakładam ze Aida urodziła :) ciekawe tylko kiedy sie odezwie :p tez ciekawa jestem jak Ansienka po badaniu.... ehhh dziewczyny zabiegane.. a tu nudno się robi szkoda :(

reklama
No ja tez po porodzie to całkiem nie będe miała nie tyle co czasu ale dostępu do internetu .
Kurde teraz tak sobie myślę że nie mogę urodzić do poniedziałku bo będę miała zamówienie z avonu i ciągle mi coś wypada przez co ciągle "odkładam" szybki poród :D . Najchętniej to bym po prostu odpięła sobie brzuch na jakiś czas, załatwiła wszystko co mam do załatwienia i o, poszła rodzić. Ale ten czas to by pewnie przyszedł za jakiś rok bo to matura , bo to prawko, bo to wyjazd za granicę żeby kasy odłożyć itp..
Maasaakra :))

Do góry