reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Właśnie nie możemy dojść do żadnego porozumienia z imieniem!Do tej pory M był przekonany,że to będzie chłopak i nawet nie dopuszczał do siebie innej myśli więc dla chłopca wybraliśmy Paweł ale dla dziewczyny na nic się nie mogliśmy zdecydować bo on i tak się nie wysilał a co ja wymyśliłam to jemu się nie podobało :/ No i jak narazie nic nie mamy.Ja bym chciała Amelka ale on się nie zgadza...:dry:

reklama
hehehe mamy ten sam problem :D dla Oliwi nie było zadnych problemów odrazu nam się spodobało i zostało. ale teraz to ciągle się sprzeczamy co do imienia.... mi się Amelka bardzo podoba wogole tez jestem za Julcią i za Oktawią.... a M na zadne się nie chce zgodzic :/

U nas ja wybrałam dla dziewczynki bo też byliśmy pewni że będzie dziewczynka no ale na usg wyszło że chłopak i klapa bo nie ma takiego imienia które by dla Niego pasowało. Ale M po dłuuugich namysłach wybrał Adaśka :D no i tak zostało:).
Dziś tak się wygina że szok :) , normalnie raz noga raz ręka, raz nawet stópką poządnie machną :D.
I co do laptopa dla Aidy...:p to wątpie żeby przy pierwszym dziecku był czas na internet :D:D

Witam dziewczyny :*
Przepraszam ze tak nagle zanikłam i nie bywam tutaj. Ale przez kilka dni byłam w szpitalu. I teraz mam nakaz lezenia :( wiećc nie mam jak posiedziec dłuzej :(
Wybaczcie. A co słychac u Was? Nie moge tu byc dlugo wiec nie zdąże przeczytac wszystkie posty zeby wiedziec co u Was. Więc napiszcie mi tak w skrócie co słychac jak sie czujecie? Jak dzidzie? i co jeszcze nowego. Brakuje mi tego ciągłego pisania tutaj z wami :( no ale chyba rozumiecie :* Całuje mocno :*:* Bede jeszcze później na chwilke to sie odezwe :*:*

O temat dla mnie. Jestem w liceum, za dwa miesiące czeka mnie matura...
o mojej ciąży w szkole wiedza tylko dwie najbliższe koleżanki. Bardzo sie ucieszyły ze beda ciotkami iz ze zapraszam je na wesele.

boje sie tylko ze stres zwiazany z wejsciem na sale podczas matury zle odbije sie na malenstwu... ale moja milosc do tej fasoleczki jest silniejsza od stresu :)

Hejo Cytrynka :).
U mnie też matura no ale poród za kilka dnie hehe :D
Ewelinka a co się dzieje ze musisz lezec ? Trzymaj sie kochaNA

mariola_ to gratuluję że już nie długo... :)
a maturkę zdamy, hehe do tego wszystkiego jeszcze wybrałam sobie na maturę ustną motyw matki... heh kto by się spodziewał.

A jaki to już okres ciąży u Ciebie Cytrynka ?;>
Hehe na maturze w sam raz będziesz pasowała z brzuszkiem do takiego tematu :D:D.
I pewnie że zdamy , innego wyjścia nie ma :p

reklama
Cytrynka,witamy :-)

Ewelina,dobrze,że żyjesz:-p Kurcze co się Słonko dzieje?Fuj fuj szpitale!
U mnie nie za wesoło.Mała(dowiedzieliśmy się,że dziewczynka) ma spore problemy ze zdrówkiem.Podejrzenie wad genetycznych :-( Jutro będę miała badanie,pobiora mi próbkę płynu owodniowego i za tydzień dopiero bedę miala wyniki.Dowiemy się czy Dzidza rzeczywiście ma jakieś wady genetyczne czy nie.Poza tym i tak nie wyksztalciła się u niej jedna tętnica pępowinowa i przez to mózg może być niedotleniony i jest spore prawdopodobieństwo poronieniea a nawet jeśli nie to Dziecko może się urodzić chore i mieć w przyszłości problemy na tle rozwoju psychcznego...Taksze mega kaszana :sad: :sad:

Do góry