reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża w liceum

Właśnie nie możemy dojść do żadnego porozumienia z imieniem!Do tej pory M był przekonany,że to będzie chłopak i nawet nie dopuszczał do siebie innej myśli więc dla chłopca wybraliśmy Paweł ale dla dziewczyny na nic się nie mogliśmy zdecydować bo on i tak się nie wysilał a co ja wymyśliłam to jemu się nie podobało :/ No i jak narazie nic nie mamy.Ja bym chciała Amelka ale on się nie zgadza...:dry:

reklama
hehehe mamy ten sam problem :D dla Oliwi nie było zadnych problemów odrazu nam się spodobało i zostało. ale teraz to ciągle się sprzeczamy co do imienia.... mi się Amelka bardzo podoba wogole tez jestem za Julcią i za Oktawią.... a M na zadne się nie chce zgodzic :/

U nas ja wybrałam dla dziewczynki bo też byliśmy pewni że będzie dziewczynka no ale na usg wyszło że chłopak i klapa bo nie ma takiego imienia które by dla Niego pasowało. Ale M po dłuuugich namysłach wybrał Adaśka :D no i tak zostało:).
Dziś tak się wygina że szok :) , normalnie raz noga raz ręka, raz nawet stópką poządnie machną :D.
I co do laptopa dla Aidy...:p to wątpie żeby przy pierwszym dziecku był czas na internet :D:D

Witam dziewczyny :*
Przepraszam ze tak nagle zanikłam i nie bywam tutaj. Ale przez kilka dni byłam w szpitalu. I teraz mam nakaz lezenia :( wiećc nie mam jak posiedziec dłuzej :(
Wybaczcie. A co słychac u Was? Nie moge tu byc dlugo wiec nie zdąże przeczytac wszystkie posty zeby wiedziec co u Was. Więc napiszcie mi tak w skrócie co słychac jak sie czujecie? Jak dzidzie? i co jeszcze nowego. Brakuje mi tego ciągłego pisania tutaj z wami :( no ale chyba rozumiecie :* Całuje mocno :*:* Bede jeszcze później na chwilke to sie odezwe :*:*

O temat dla mnie. Jestem w liceum, za dwa miesiące czeka mnie matura...
o mojej ciąży w szkole wiedza tylko dwie najbliższe koleżanki. Bardzo sie ucieszyły ze beda ciotkami iz ze zapraszam je na wesele.

boje sie tylko ze stres zwiazany z wejsciem na sale podczas matury zle odbije sie na malenstwu... ale moja milosc do tej fasoleczki jest silniejsza od stresu :)

Hejo Cytrynka :).
U mnie też matura no ale poród za kilka dnie hehe :D
Ewelinka a co się dzieje ze musisz lezec ? Trzymaj sie kochaNA

mariola_ to gratuluję że już nie długo... :)
a maturkę zdamy, hehe do tego wszystkiego jeszcze wybrałam sobie na maturę ustną motyw matki... heh kto by się spodziewał.

A jaki to już okres ciąży u Ciebie Cytrynka ?;>
Hehe na maturze w sam raz będziesz pasowała z brzuszkiem do takiego tematu :D:D.
I pewnie że zdamy , innego wyjścia nie ma :p

reklama
Cytrynka,witamy :-)

Ewelina,dobrze,że żyjesz:-p Kurcze co się Słonko dzieje?Fuj fuj szpitale!
U mnie nie za wesoło.Mała(dowiedzieliśmy się,że dziewczynka) ma spore problemy ze zdrówkiem.Podejrzenie wad genetycznych :-( Jutro będę miała badanie,pobiora mi próbkę płynu owodniowego i za tydzień dopiero bedę miala wyniki.Dowiemy się czy Dzidza rzeczywiście ma jakieś wady genetyczne czy nie.Poza tym i tak nie wyksztalciła się u niej jedna tętnica pępowinowa i przez to mózg może być niedotleniony i jest spore prawdopodobieństwo poronieniea a nawet jeśli nie to Dziecko może się urodzić chore i mieć w przyszłości problemy na tle rozwoju psychcznego...Taksze mega kaszana :sad: :sad:

Do góry