reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

aaa moja kruszynka ma się dobrze :) a czemu nie spałas w nocy ? moze pisałas a ja przeoczyłam.... czyzby znowu skurcze Cię meczyły?? Aida się nie odzywa !! czyzby ???? :) hehe macie moze z nią kotakt telefoniczny?

reklama
Ja też nie mam ;/
Ale czuję że to już :D, kurde Ona pewnie teraz siedzi ma swoje Maleństwo przy sobie :)), i nawet nie pomyśli o nas:p
Szczęściara:p

no moze Aida jest juz po wszystkim :) !! Asiu mi się tez to często sni ze urodziłam i widzę takie małe malenstwo..... wogóle strasznie mam realne sny. a jak Wam niedzielka mija ?

Mi się śni,że wiem,że urodziłam i Dzidzia w domciu ale sama jej nie widzę.Zawsze poprostu tylko z kimś rozmawiam tym,że już urodziłam :-p

Wyglądam jak wampir!Mam mega zaczewienione oczy od alergii.Na dodatek to boli:-( Zakropiłam sobie je jakimiś specjalnymi kroplami i już tak nie boli ale nadal wyglądam jak dziwak:dry:

ojj wspołczuje.... moj mąz jest alergikiem i raz się obudził własnie z takimi czerwonymi oczami w dodatku spuchnięte całe oczy masakra to była, praktycznie nic nie widział na oczy.

kurcze przez przypadek juz poraz klejny kolejnej osobie wciskam "dziękuję" hehe zamiast odpowiedz :D tak tak Asiu własnie spał na poduszce z pierza.... ale to był tylko jeden jedyny raz :D hehe on i moja córcia muszą miec antyalergiczne praktycznie wszystko :/ mam nadzieje ze kolejna córcia nie będzie alergikiem...

reklama
Do góry