aaa moja kruszynka ma się dobrze a czemu nie spałas w nocy ? moze pisałas a ja przeoczyłam.... czyzby znowu skurcze Cię meczyły?? Aida się nie odzywa !! czyzby ???? hehe macie moze z nią kotakt telefoniczny?
reklama
aaa moja kruszynka ma się dobrze a czemu nie spałas w nocy ? moze pisałas a ja przeoczyłam.... czyzby znowu skurcze Cię meczyły?? Aida się nie odzywa !! czyzby ???? hehe macie moze z nią kotakt telefoniczny?
Niestety ja nie mam...no ciekawe czy to aby już? :-)
Mi się śni,że wiem,że urodziłam i Dzidzia w domciu ale sama jej nie widzę.Zawsze poprostu tylko z kimś rozmawiam tym,że już urodziłam
Wyglądam jak wampir!Mam mega zaczewienione oczy od alergii.Na dodatek to boli:-( Zakropiłam sobie je jakimiś specjalnymi kroplami i już tak nie boli ale nadal wyglądam jak dziwak
Wyglądam jak wampir!Mam mega zaczewienione oczy od alergii.Na dodatek to boli:-( Zakropiłam sobie je jakimiś specjalnymi kroplami i już tak nie boli ale nadal wyglądam jak dziwak
kurcze przez przypadek juz poraz klejny kolejnej osobie wciskam "dziękuję" hehe zamiast odpowiedz tak tak Asiu własnie spał na poduszce z pierza.... ale to był tylko jeden jedyny raz hehe on i moja córcia muszą miec antyalergiczne praktycznie wszystko :/ mam nadzieje ze kolejna córcia nie będzie alergikiem...
reklama