reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża w liceum

hehe Asieńka ja też musiałąm się po pobycie w szpitalu wykłócać o to żebym dostała fotki Adaśka :D no ale w końcu dostałam :).
Twoja Córeczka będzie śliczną kobietką jak wyrośnie :D, nie możemy tracić kontaktu to może z moim Adaśkiem stworzą wspólną przyszłość :D:D hehe
Ja dziś czuje sie taka ciężka ze szok:D , cały dom posprzątałam ale chyba z tysiącem przerw :D.
Co do zdjęć to mam ich dość sporo ale takie mało widoczne. Moje ulubione to Adaś jako fasolka w 7 tc :))., normalnie kocham tą fotkę:).
Jak Wam mija weekend:)?

reklama
Hehe jeszcze na świat nie przyszli a już ich swatamy :-D
Wstałam o 10 i się lenie.Zjadłam sniadanko i teraz z mamą oglądam jakies zawody zimowe pucharu świata,Justyna Kowalczyk właśnie dojechała na mete :-p Nie,nie teraz już na wspólnej :-)
O 14 pojedziemy do tesco na małe zakupy i żadnych więcej planów na dziś...Nuuudy :-p
A Ty masz jakieś plany?

Oj miałam , ale co z nich wyjdzie to nie wiem.
M dziś przyjezdza :D:D ale...
jak mój tata się o tym dowiedział to stwierdził że wypiją sobie wino razem(Tata ma dziś urodziny), później przeszło na piwo i ostatecznie zostało na wódce. Także oni będą świętować a ja pewnie babyboomki męczyć :D.
Mam taką ochotę na drinka że szok:), ale jak na początku nie wiedziałam że jestemw ciąży to zdarzyło mi sie wypić piwo ( w końcu wakacje były) i tak się boję że coś może być przez moją głupotę nie tak że szok.
Też bym się wybrała do tesco, czy w ogóle gdziekolwiek , ale ja to mam zakaz wychodzenia z domu :D , mama boi się że gdzieś po drodze mi wody odejdą :D:D

A Ty ja kzwykle te sporty...:p:p

Ostatnia edycja:
nozka.jpg

Nie z usg ale fotka jak mój Szkarbik jest już duży :))

Wszystkiego najlepszego dla taty! :-)

Moja mama i siostra to są szalone z tymi sportami :-p a ja to przy okazji też oglądam bo nie mam wyboru :-p

Hehe no z tymi wodami to bez kitu nie fajnie jakbyś zaczęła rodzić gdzieś poza domem :-D Lepiej uważać bo nigdy nic nie wiadomo.:-D

A to zdjęcie to śmiesznie wygląda.Jakbyś miała miała jakiegoś guza czy coś lol :-p

Kurde wzięłam się za nutellę ae mi nie smakuje:confused: chyba za długo stała otwarta bo ma teraz jakiś taki z****ny smak :-p

Dzięki w imieniu Taty :D ale teraz śpi pewnie chce wypocząć przed libacją jaka Go czeka :-D:-D.
I może to nie nutella jest zła tylko Ty wybredna :-p:-p.
I co do tych wód to tak się zastanawaiałam no jakby mi gdzieś poza domem odeszły to co z mokrym dupskiem mam lecieć do domu czy co robić?:-):-):-)
Z tymi ciążami to same dylematy :p.
Jak będziesz w tesco to polecam tiramisu:D ostatnio było w promocji , jakoś za niecałe 4 zł. Zrobiłam wczoraj no i byłam w szoku, normalnie wyszło przepyszne :-):-). Miało być dla M i dla Taty na urodziny no ale chyba nic im nie zostawię :-D.

No od tej ciąży to chyba kubki smakowe mi sie nie popsuły :-p

Hehe jak masz ochotę to sobie nie odmawiaj.Chcą to niech sobie sami tiramisu upieką :-D

A z tym mokrym dupskiem to raczej do szpitala a nie do domu :-p chyba,że wolisz w domu rodzić :-D
Kurde za chwile na 15 minut nam forum ukradną :-p Zdąże się wreszcie ubrać bo cały czas w piżamie siedzę :-)

Hehe takiej to dobrze :D, ja to od 7,30 na nogach bo spać nie mogłam.
Ten palant M miał 4 h wolnego czasu i spóźnił się na autobus do mnie. Przecież to trzeba być piiip...
I w domu to bym nie chciała rodzić :D,w poniedziałek będę dzwonić do jednego ze szpitali dowiedzieć się czy jest u nich możliwość porodu w wodzie :D. Tak się na to nakręciłam że szok..:).
Ja zaraz uciekam trochę porobić matury z wosu i chyba spać :D , to jest lepsze niż jakieś kołysanki czy bajki na dobranoc:D. Biorę to tylko do rąk i pach od razu śpiąca:D

Ja chyba jednak wolę tradycyjne metody zasypiania:-p
O matko,7:30 :nerd: Współczuję!O tej godzinie to ja się na drugi bok przewracam:sorry2:

Ja jeszcze nie interesowałam się w ogóle metodami porodu i nie mam pojęcia nawet jak konkretnie wygląda ten poród w wodzie.No ale spoko,mam jeszcze czas na takie sprawy :tak:

reklama
No pewnie :), jejcia Ty dopiero 23 tydzień, pamiętam jak ja w 25 trafiłam na porodówkę.. Masakra. Pojechałam w nocy , bez niczego. Jedynie z rozładowanym tel. Na oodziale zakaz odwiedzin. Nikt nie wiedział co się ze mną dzieje przez te dni , ja nie miałam do kogo gęby otworzyć.. Brr aż mnie dreszcze przechodzą.
Zobaczysz jak Ci szybko zleci ten czas do końcówki ciaży...:).

Do góry