reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Ojj , ja mam do początku kwietnia ale pozniej nie musze juz wraac do skzoly, pewnie dlatego ze to zostałby mi miseiac do konca roku szkolnego a przy malym dziecku to raczej nierealne zebym chodzila do szkoly i je karmiła i wysypiala sie itp :D

reklama
No walsnie j nie wiem jak to zrobi amoi nauczyciele ja tez bym nei chcial juz wmaju do szkoly chodzic... ale zoabczymy;p

a na jakiej podstawie przyznawali Ci do kiedy bedziesz miała indywidualne ?
Bo u mnie to sama miałam określić :D
Nie dałabyś rady załatwić sobie na dłużej tego indywidualnego ? Bo wtedy zawsze byłoby Ci i Dzidzi wygodniej

ludzie zyje tu ktos jeszce.... szkoda kiedys caly czas gadalysmy i tak umilalo mi to siedzenie w domu... a teraz jest nas wiecej ale za to nie czesto jestesmy...

Dziś byłam u lekarza , wczoraj miałam wymioty i gorączke , dziś z rana powtórka z rozrywki ;/. Jedyne co mi powiedział to żebym spakowała się do szpitala bo najprawdopodobniej Mały pociągnie mnie w weekend na porodówkę :)).
Ale mam zamiar przetrzymać Go do wtorku chociaż :))

Jeju mariola jak fajnie....no wymioty to tam jakos organizm sie przed porodem oczyszcza;p ludzie jak fajnie...
Ja tez tam przed wczoraj torche zwymiotowalam.. ale to chyba przez kotleta ktorego jadlam chociaz wczoraj tez bylo mi niedorbze ale to pewnei przez smazone udko..;pale ze mnei miesozerca;p
A Asienka sie nic nie odzywala.....
heh no patrz jak to jest jestes nizej niz ja a wczesniej urodzsz;phehe moj to pewnie do skierowania tam posiedzi

reklama
Hehe im bliżej to się zbliża tym bardziej się boję..
W sumie to szkoda że ciąża nie trwa dłużej :-):-).
Kurde boję się że nie dam rady z Maluszkiem , że ciągle będę chodziła zmęczona i będę swoje humorki wyładowywała na innych , ze nie będe umiała Go uspokić , że ciągle będzie płakał , maasaaakra :)
No ale z drugiej strony to jak mam skurcze to nawet przez łzy potrafię się cieszyć że wreszcie niedługo będę miała Skarba przy sobie...
A Ty niedługo chyba na wywołanie co :p?

Do góry