reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża w liceum

reklama
No chyba masz racje..;p tak napsize i juz a jak bedzie sie cos babsko rzucalo to pojde z nia na konfrontacje....
dorba ja ide spac..przynjamniej sporbowac zasnac...;/ Dobranoc;p

Ostatnia edycja:
Niech brat powie,że szukał w Ewangelii i nie było podane.A jeśli ona będzie innego zdania to ciekawe co to za imiona.Niech poda fragment w Piśmie św gdzie jest to napisane :-p

Szkoda że żadna z nas nie ma żadnych namiarów na Ewelinę ,ja Jej pisałam już dość dawno pm ale też zero odpowiedzi. Miejmy nadzieje że po prostu zabiegana jest i nie ma czasu na forum :).

No tak na moim suwaczku juz nie ma dni....czyli to ma byc dzisiaj;p a tu anie widu ani slychu ze porod sie zbilza...
jeszce nauczyciele mi dzisiaj przychodza...mi by bylo glupio oprzychodzic do dziewczyny w ciazy w dzien terminu....przeciez ja o niczym innym nie mysle tylko o dzidzi... i co ja tu z nim zorbie.. jeszce dzisiaj mialam sen ze urodzilam..;p tkai bobasek mi si ennil..;p

Ostatnia edycja:
hehe ja dziś z moja babka od polskiego ogladałam fotki mojego Malca :). Ale su e uśmiałyśmy :). Powiedziala ze niedlugo urodze i ze nastepnym tygodniu juz pewnie nie bedzie musiala przychodzic :DD

hehe :D.
a ja wlasnie pilnuje rozbrykanego dzieciaczka :) normalnie masakra z nia;D lata , spoci :)
Gdyby nie brzuszek to też bym tak sobie polatała;).
Aida a Ty po porodzie bedziesz jeszcze miala indywidualne?

reklama
Do góry