reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Hej ;-)

Asieńka a jak boisz się o szkołę to jak będziesz u tego lekarza to poproś go może od razu o zaświadczenie do nauczania indywidualnego.
Wtedy napewno nie zawalisz szkoły , a jesli rzeczywiście będziesz musiała sporo opuszczać to takie rozwiązanie chyba będzie najlepsze.
U mnie się sprawdziło;-)

Jak narazie to nie potrzebuję indywidualnego.I tak mam lekcje tylko 3 dni w tygodniu więc dam rade.Zresztą tam są ludzie co prawie w ogóle nie chodzą a zdają:-p Zresztą zdać jak zdać,nie problem.Przygotowanie do matury sie liczy.

Już jutro jadę na te badania.Aaaale się boje!!Pewnie ledwo jutro usiedze w szkole :sorry2:

reklama
To co to za szkoła ?:D
Kurrrde to masz fajowo:D
Mój M uczy się zaocznie to ma dwa dni co dwa tyg :D i do tego takie luzy że szok...:p
Daj znac jak po badaniach :) Oby wszystko było dobrze:)

Jak Ewelina pojawiła się na forum to pisałam o mojej szkole żeby polecić jej taką formę nauki.To jest liceum dla dorosłych.Genialna szkoła!Jestem mega zadowolona,że się tam przeniosłam :-) Tylko najważniejsze przedmioty,trz dni w tygodniu.Do wyboru nauka w trybie dziennym,wieczorowym i zaocznym.Ja jestem na dziennych.Mój Marcin też chodzi do tej szkoły tylko,że na wieczorówke ;-)

oj dziewczyny mam juz dosyc 2 nie przespane noce, wszystko mnei boli....nie daje rdy juz tak....wiem ze jak sie urodzi to wcale inaczej nie beidze ale przynajmniej bed mogla sie normalnie polozyc a jak cos to moj bedzie wstawal i mi dzidzi podawal albo przebieral albo cos....a przed chwila zyglam srake dostalam nie wiem moze to juz albo to dzisiejszy kotlet na obiad...ale wole to pierwsze;p

no ja bede miala skierowanie jak cos do szpitala na 13 marca;p
A wiecei moze jak mieli na imie zloczyncy ukrzyzowani razem z jazusem?

reklama
No wlansie wszedzie ejst tylko podane dwoch zloczyncow bo wogole to ejst zadanie mojego brata.. jest w 4 kl.podstawowki i ma poj.. babke od religi..;/ i oczywiscie jak nei zrobi dostane 1 czy to ma jakis sens oni nas ***** ucza religi czy im zaley tylko na ytm zeby paly wstawaic...;/ zlwaszcza tkaim dziecia

Do góry