Zrobię w sobotę dopiero narazie owulacyjne wychodzą codziennie pozytywneJa mialam na poczatku stan jak przy przeziębieniu...dreszcze..zlewne poty..ale temp.normalna
Daj znac jaki wyjdzie test
reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Dobrze to wróży! u mnie też był spadek a potem wzrostWgl spadła mi temperatura wczoraj i dziś z powrotem wysoka 37.3
Mała.czarna
Poczekaj do terminu miesiaczki Mi też ciążowe wychodziły negatywne a potem nagle się zdziwiłam jak miałam pozytywny.Test dziś wyszedł negatywnie :/
Podczas stosunku dziś „bolał” czułam ja i partner ze jest tam „ciaśniej” nie wiem czy coś ma to z tym wspólnegoPoczekaj do terminu miesiaczki Mi też ciążowe wychodziły negatywne a potem nagle się zdziwiłam jak miałam pozytywny.
Patrycja35
A maPodczas stosunku dziś „bolał” czułam ja i partner ze jest tam „ciaśniej” nie wiem czy coś ma to z tym wspólnego
Bo szyjka sie rozpulchnia
Mała.czarna
Ja tam czuję że to ciążaPodczas stosunku dziś „bolał” czułam ja i partner ze jest tam „ciaśniej” nie wiem czy coś ma to z tym wspólnego
Czyli miesiączka czy ciąża ? Na co to objawy ?A ma
Bo szyjka sie rozpulchnia
reklama
madziolina_p
vicky, masz miec w ndz okres tak? dzis jest czwartek, nie nakrecaj sie tak, mialas nie robic wczesniej testow