Czyli coś w tym jestTak I to bardzo as sie sama zdziwilam
reklama
mi pozytywne wychodziły tylko przez dzień, dwa jak miałam owulke, zgadzało się wszystko bo też mierzylam tempke i prowadziłam kalendarzyk, z kolei jak mówię, ciąża już zaawansowana, i z ciekawości zrobiłam je bo i tak bym wyrzuciła - krechy w ułamku sekundy, mocne, ciemne.. dużo ciemniejsze niż te przy pozytywnej owulce. myślę że to jest bardzo podobny hormon i tyle w temacie ale wiadomo lepiej ciążowy.
No wiadomo ze lepiej ciążowy napewno pewniejszy,ale nawet z czystej ciekawości z tymi owulacyjnymimi pozytywne wychodziły tylko przez dzień, dwa jak miałam owulke, zgadzało się wszystko bo też mierzylam tempke i prowadziłam kalendarzyk, z kolei jak mówię, ciąża już zaawansowana, i z ciekawości zrobiłam je bo i tak bym wyrzuciła - krechy w ułamku sekundy, mocne, ciemne.. dużo ciemniejsze niż te przy pozytywnej owulce. myślę że to jest bardzo podobny hormon i tyle w temacie ale wiadomo lepiej ciążowy.
kinga30
Fanka BB :)
Mi tez testy owu wychodzily pozytywne, od owu do testu ciazowego mialam ich sporo I robilam co pare dni bo sie dziwilam, ze jeszcze kreski wychodza. Przy okazji jeszcze myslalam, ze mam przedluzajaca sie jelitowke w koncu 4 dni przed @ zrobilam test I pozytyw juz byl☺
O to super w takim razie i ja niedługo robię test ciążowy !Mi tez testy owu wychodzily pozytywne, od owu do testu ciazowego mialam ich sporo I robilam co pare dni bo sie dziwilam, ze jeszcze kreski wychodza. Przy okazji jeszcze myslalam, ze mam przedluzajaca sie jelitowke w koncu 4 dni przed @ zrobilam test I pozytyw juz byl☺
Niestety test z dziś rano negatywny :/ tracę nadzieje ze coś się udaMi tez testy owu wychodzily pozytywne, od owu do testu ciazowego mialam ich sporo I robilam co pare dni bo sie dziwilam, ze jeszcze kreski wychodza. Przy okazji jeszcze myslalam, ze mam przedluzajaca sie jelitowke w koncu 4 dni przed @ zrobilam test I pozytyw juz byl☺
Załączniki
kinga30
Ile jestes przed terminem@? Ja mialam @ bardzo regularne co 28 dni a tez roznie mi testy wychodzily. Z pierwsza corka dzien po terminie @, z synkiem 5 dni przed terminem @, I z corka najmlodsza 4 dni przedNiestety test z dziś rano negatywny :/ tracę nadzieje ze coś się uda
Patrycja35
Jest najlepszy ja robilamNo oby oby tak było jak mówisz ze to ciąża
No właśnie a coś wiesz może o teście clearblue ? Jak on się sprawuje bo o tym bobo czytałam dużo dobrych opinii
Załączniki
Patrycja35
Super...ja robiam dziwen po dniu i widac bylo rozniceNo oby oby tak było jak mówisz ze to ciąża
No właśnie a coś wiesz może o teście clearblue ? Jak on się sprawuje bo o tym bobo czytałam dużo dobrych opinii
reklama
madziolina_p
Vicky, poczekaj i zrob normalny, bedziesz wiedziala napewno, czekam na info i 3mam kciuki!