Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dokładnie, poczekaj cierpliwie, zrób normalny test, bo się teraz nastawisz i będzie rozpacz, jak się okaże, że u Ciebie testy owulacyjne działały inaczej [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem przed terminem 4 dniIle jestes przed terminem@? Ja mialam @ bardzo regularne co 28 dni a tez roznie mi testy wychodzily. Z pierwsza corka dzien po terminie @, z synkiem 5 dni przed terminem @, I z corka najmlodsza 4 dni przed
Jestem przed terminem 4 dni
no to najwczesniej za 2 dni zrob test i sie nie nakrecaj! kiedy masz dostac? w niedziele? zrob w sobote raniutko, pewnie i partner bedzie obok Ciebie, wtedy juz cos powinno wyjsc.
no to wvtakim razie czekamy do weekendu i czego kochana masz dosyc? czekania? daj spokij, zajmij sie czyms, pojdz ba zakupy, spotkaj sie z kolezankami, zrob fajna kolacje i wlaczcie film. Ja tysiac razy mialam objawy a okazywalo sie ze w ciazy nie jestem.W niedziele mam dosyć
Pracuje od 8-18/16 wiec nie myśle o tym ale ta chęć przewyższa wszystko no wszystkie oznaki wskazują na to ze powinno się udać ale oby nie było rozczarowania, kupiłam dziś clearblue tak polecany tutajno to wvtakim razie czekamy do weekendu i czego kochana masz dosyc? czekania? daj spokij, zajmij sie czyms, pojdz ba zakupy, spotkaj sie z kolezankami, zrob fajna kolacje i wlaczcie film. Ja tysiac razy mialam objawy a okazywalo sie ze w ciazy nie jestem.
w 3 ciazach w ktorych bylam zawsze bylo tak, ze prawie od owulki bolaly nnie piersi, a tak w innych cyklach to kilka dni orzed. Teraz tez juz mnie bola
I kiedy robiłaś ten clerblue ze pokazał już pozytywny ? Przed czy już jak się spóźniał @?Super...ja robiam dziwen po dniu i widac bylo roznice
Robilam 5 dni przed @ wyszla bladziudka kreskaI kiedy robiłaś ten clerblue ze pokazał już pozytywny ? Przed czy już jak się spóźniał @?
Ja mialam na poczatku stan jak przy przeziębieniu...dreszcze..zlewne poty..ale temp.normalnaWgl spadła mi temperatura wczoraj i dziś z powrotem wysoka 37.3