Patrycja35
Fanka BB :)
No ja bym obstawiala na bycie inkubatorkiem na malego dzidziulkaCzyli miesiączka czy ciąża ? Na co to objawy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja bym obstawiala na bycie inkubatorkiem na malego dzidziulkaCzyli miesiączka czy ciąża ? Na co to objawy ?
Ciśnienie i musiałamvicky, masz miec w ndz okres tak? dzis jest czwartek, nie nakrecaj sie tak, mialas nie robic wczesniej testow
Skad ja to znamkupiłam 10 na allegro...i corka mi je chowala bo noe moglam sie powstrzymac by codzień nie robicCiśnienie i musiałam
Skad ja to znamkupiłam 10 na allegro...i corka mi je chowala bo noe moglam sie powstrzymac by codzień nie robic
Ale czemu mówisz ze sobie wmawia? Ja np miałam objawy już przed @ a nie kiedy się dowiedziałam wiadomo może być w ciąży ale nie musi, tez nie ma się co nakręcać ale objawy może mieć wcześniejBez sensu wmawianie sobie objawów , bo później jest rozczarowanie , czym bardziej się ich doszukujesz tym więcej ich znajdziesz , poczekaj do niedzieli ,wtedy zrób test jeśli @ nie przyjdzie , a później będziesz mogła pisać o Swoich objawach