Katrin1994
Zaciekawiona BB
Dziewczyny dziś ujrzałam pęcherzyk ciążowy ta zmiana to mały torbiel który już się wchłania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny dziś ujrzałam pęcherzyk ciążowy ta zmiana to mały torbiel który już się wchłania
No i super! Dobrze ze poszłaś na wizytę wcześniej i możesz już być spokojniejsza trzymam kciukiBardzo wczesna ciąża dlatego nie było go widać. Także puki co wszystko w najlepszym porządku. Beta pięknie rośnie. Za 2 tygodnie być może ujrze juz człowieczka
Wiedzialam, że tak będzie! Gratulacje! Zycze Ci żebyś niedługo zobaczyła bijace serduszko!Dziewczyny dziś ujrzałam pęcherzyk ciążowy ta zmiana to mały torbiel który już się wchłania
Gratuluję Cieszę się bardzo Na pewno kamień z serca i możesz odetchnać. Życzę już spokojnej ciąży ❤Bardzo wczesna ciąża dlatego nie było go widać. Także puki co wszystko w najlepszym porządku. Beta pięknie rośnie. Za 2 tygodnie być może ujrze juz człowieczka
świetne wieści! GratulacjeDziewczyny dziś ujrzałam pęcherzyk ciążowy ta zmiana to mały torbiel który już się wchłania
A po podaniu metotreksatu plamiłaś?Można powiedzieć że miałaś szczęście. U mnie też dość szybko padło podejrzenie bo przy becie 630. Ale ja miałam już bóle i plamienia. Przy becie 1250 miałam "pecherzyk" 29x18mm. Dziś jestem tydzień po podaniu metotreksatu i albo dzis poroniłam resztki albo to już okres
Ja plamiłam cały czas przy CP. Od początku. A tydzien po podaniu metotreksatu dostałam krwawienie 3 dni ale bardzo obfite że skrzepami i bolesne...A po podaniu metotreksatu plamiłaś?