reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

nisiao teraz masz czas na smutki, na dołki, to normalne, nie dołuj się dołowaniem.. każde doświadczenie coś Ci daje, jeśli umiesz wrzucić na luz to to zrób, ale nie zadręczaj się.. przyjdzie czas, że zaczniesz znów wierzyć i cieszyć się kolejnymi staraniami... więc wywal teraz z siebie wszystkie smutki, żebyś potem mogła się w pełni cieszyć.. mam nadzieję, że przekazałam z sensem to, co czuję ;-)ściskam Cię serdecznie

reklama
nie mam dobrych wiesci . moja ciaza jest zagrozona ,musze lezec. 10.11. sie wszystko sie okaze na usg. mam krwiaka i kosmowka sie odkleja.
oj... tak mi przykro! to kładź się, weź sobie fajną dłuuugą książkę, może pomoże Ci wyłączyć myślenie..
wierzę, że jednak krwiak się wchłonie i maluszek będzie się już zdrowo rozwijał..
co Ci jeszcze lekarz mówił?

Martussia - bardzo ładny brzusio :tak: ciesz się z takiego jaki masz - przy końcówce docenisz to że nie jest bardzo duży. ja też bardzo długo marudziłam że chciałabym mieć duży brzuch i żeby nie było żadnych wątpliwości że to ciążowy, ale jak teraz przy końcówce wyskoczyła mi mała piłeczka, to widzę że jednak ciężko się funkcjonuje.

Karola - po 2 dniach Cię ruszyło? to szybciutko. życzę Ci dużo cierpliwości, wydaje mi się że pójście na jakieś zajęcia jest bardzo dobrym pomysłem - zrobisz coś dla siebie i się trochę oderwiesz. myślę że to pozytywnie wpłynie na Twoje nerwy

Plenitude - dziękuję bardzo. do mnie to jeszcze do końca nie dociera...

Aniii - cieszę się, że mogłam chociaż trochę pomóc. możemy się ścigać - a jaka jest nagroda? oprócz tej oczywistej ;-)

Anilek - przykro mi, ale pamiętaj, że to jeszcze nie wyrok. masz leżeć, leżeć a w międzyczasie leżeć! ja leżałam prawie cały pierwszy trymestr, miałam krwawienia, masę nerwów, ale udało się dziadostwo wyleżeć i krwiak się wchłonął. Tobie też życzę tego z całego serca. trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&& na pocieszenie Ci jeszcze napiszę że jak wczoraj byłam na KTG i lekarz się mnie spytał czy były jakieś problemy z ciążą to jak powiedziałam że miałam krwiaka to się zaśmiał i powiedział że to, to jest nic. uszy do góry a pupa do wyrka!

dzięki bardzo
Dulano w końcu ktoś kto pozytywnie wyraził się na temat imienia bo mam już dosyć tych ciągłych nękań ze strony rodziny mojego że mamy zmienić bo wstyd jak to teściowa powiedziała że takiej ładnej dziewczynce tak brzydko na imię dajemy i nawet w pracy nie powiedziała jak ją nazwaliśmy bo się wstydziła bo to ruskie imię ale my postanowiliśmy i jak już powiedzieliśmy że
Anastazja to tak zostanie bez względu na wszystko

IMG_0667.jpg a oto i nasza kochana córeczka

Karola- za dużo chorób współistniejących i jakoś nie wychodzi. JEstem już po kolejnym hormonalnym leczeniu i nic to nie dało. Ale się nie załamuję mam przynajmniej tą jedną żywą istotkę. Co do kolek jeszcze 1 miesiąc i odpuszczą :)MAm nadzieję.
Bett matko ty już na końcówce a pamiętam jak pisałaś o 2 krechach. Szczęśliwego zakończenia
Anilek leż leż mi sie udało i teraz lata i wrzeszczy dużo cierpliwości wstawaj jak najmniej musisz i będzie dobrze.Zaciskam kciuki
Marta imię cudowne Anastazja. Ja sie tak dałam i odpuściłam jest Lena, i do dziś żałuje że jest inaczej niż chciałam, jak będzie 2 córeczka kiedyś to dam jej Liwia.Najgorsze jest włąśnie to że każdy ma swoje zadnie i je narzuca. Podoba ci się to jest Wasze dziecko i ty decydujesz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta - nie doczytałam wcześniej imienia pod suwaczkiem, ale też uważam że jest bardzo ładne i kojarzy mi się z piękną dziewczyną. nie przejmuj się opiniami innych!!! a mała jest przesłodka!

Kaira - dzięki. trzymam kciuki żeby to leczenie hormonalne przyniosło u Ciebie efekty &&&&&&&&&&&&&

reklama
Anilek moja kuzynka też miała krwiaka i kosmówka jej się odklejała,przy tym miala krwawienia polezała plackiem miesiąc i okazało się, że krwiak się wchlonąl i powolutku może zacząc chodzić,ale oczywiście odrazu nabrała sił i nici z leżenia. TTeraz jest w 20tyg ciązy, ciąża rozwija się prawidłowo więc główka do góry!! Leż Kochana i odpoczywaj. Nie denerwuj się, poczytaj książke, zrelaksuj się!!!!!!!A ja trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!
Marta imię oryginalne, ale ładne. A rodzinie nici do tego. To Wasze dziecko i możecie sobie nazywać jak chcecie! Ładne imię dla pięknej księżniczki!

A mnie coś podbrzusze pobolewa, mam nadzieje, ze to nie znak zbliżającej się @:-(

Do góry