reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej dziewczyny mam szybkie pytanie do was...dziś rano byłam na cytologii a teraz mam drobniutkie plamienie. bardzo niewiele ale dla mnie to już oznacza niepokój. słyszałam że po tym badaniu mogą być plamienia ale ja tego nigdy nie miałam mimo że cyto miałam x razy. martwie sie:-(. a wizyta u gina w czwartek...

bett bylam 3 dni w szptalu.mamo natalki witaj...swiatelko *...jura781 *...:-:)-( kasiu super,ze idziesz do pracy.oderwiesz sie troche od zlych mysli,a to napewno pomoze.a kredki super sprawa.wystarczy tego,ze swiat jest szary...kwiatuszku super wiesci:-).wszystko bedzie dobrze.anii jak mialam cytologie to moj gin mowil,ze plamienie moze wystapic.spokojnie kochana.

my dzis bylismy a mała u pediatry.w ciagu 5 dni ładnie przybrala na wadze,pepek sie goi,mala zdrowa:-) co do tego krotkiego wezidelka to nie ma u niej czegos takiego.wszystko ma prawidlowo rozwiniete tylko ssac nie chce,bo nie umie i jest leniuch i narazie karmimy mieszanie dopoki mam pokarm.w nocy bylo ciezko,mała nie chciala usnac,wciaz płakala,ulewała mleko az wreszcie zwrocila i chyba miala kolke,bo jak dostala espumisan to sie uspokoila,ale usnela u nas w lozku dopiero nad ranem ja przenioslam do lozeczka...:-(...wystraszylam sie strasznie....teraz tez juz sobie drzemie przebudzajac sie co jakis czas.

Znowu przybyło Aniołkowych Mam, witajcie dziewczyny, forum pomoże Wam wrócić do normalności, dla Waszych Aniołków
[*]
[*]
[*]

Karola świetnie sobie radzisz, jednak wiedziałaś co może być małej, dałaś jej espumisan i pomogło. Może akurat zjadłaś coś i małej nie podeszło. Jeśli Ty się stresujesz to Ala też ona to czuję i też reaguje. Więc spokój, dasz sobie radę. A tak poza tym to zabacz jaka ona cwana, do łóżka mamy i taty rad dwa się wkręciła:-D:-D.

Ja czekam na wizytę u gina, prawdopodobnie po ndz, ma nadzieję zobaczyć serduszko. Strach chwilami dochodzi do głosu, ale co zrobić, staram się walczyć.Chwilami mam coś jakby duszności, tak ciężko mi się oddycha. Nagle mam na coś ochotę a za chwilę jak sobie o tym pomylę to mam gulę w gardle, mam nadzieję ze to nie moja wyobraźnia tylko hormony. Wierzę że się uda, musi się udać. Chciałabym już móc powiedzieć chłopcom. A kilka dni temu mój starszak do mnie ( nic nie wiem o ciąży)
On: A kiedy zniesiemy to łóżeczko dla siostrzyczki?
Ja, oczy takie :A skąd wiesz że będziesz miał siostrzyczkę?
On: no nie wiem bo może będzie braciszek , jeszcze nie wiadomo.
Ja: to muszę mieć najpierw duży brzuch.
On: a nie masz jeszcze?
Ja : nie mam:-D

Może dziecko cos przeczuwa

Karola - fajnie ,że do nas zaglądasz mimo ,że masz takie maleństwo w domku bardzo Ci zazdroszczę w pozytywnym sensie oczywiście i miło się czyta o takim skarbie fajnie ,że przybiera na wadze i ,że wszystko jest ok no poza tą kolką ,ale może to jednorazowy przypadek tylko był...
Lenko - to faktycznie przeczuwa coś :-D uśmiałam się masz jasnowidza w domu :-D, kochana nic się nie bój wszystko będzie dobrze pozytywne myślenie to połowa sukcesu ciesz się swoim stanem i staraj się odganiać złe myśli , wiem wiem łatwo powiedzieć pewnie sama będę się bała ,ale wiesz my mamy Aniołków musimy się cieszyć każdą chwilą bo wiemy jakie te chwile są ulotne , życzę Ci udanej wizyty i mam nadzieję na jakieś foto Waszego skarbu:*

dziewczyny, wpadam tylko na moment, bo jeszcze ze szpitala.

wczoraj o godzinie 6:53 przyszedł na świat nasz wyczekany najukochańszy na świecie synek Staś, 3,5 kg, 56cm, 10pkt. poród sn, bylo ciężko po 20 godzinch wzięłam zzo, poród bez komplikacji. Jestem najszczęrśliwszą osobą na świecie. I wierzę, że każdej z Was się uda, bo ja jestem tego najlepszym przykładem. Życzę Wam aby finał każdej Waszej historii był taki jak mój.

reklama
witaj kochana Mart81
To cudowna wiadomość,gratuluję Ci takiego szczęścia
A może opowiesz mi jaka jest twoja historia?czy jesteś również mamą Aniołeczka?

Do góry