reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

zjola - dzięki wielkie, ojj spadł i to ogromny, ale byłam w takim szoku jak mi to lekarz powiedział że przez 5 minut nie mogłam uwierzyć i w ogóle mi z głowy wyleciało o co miałam go zapytać - bo większość pytań miałam odnośnie tego krwiaka. chyba też już powoli zaczynam wierzyć, że tym razem może się naprawdę udać :-)

reklama
Zjola, oby ta wredna małpa nie przyszła!! Możesz mi ją oddać, bo ja coraz bardziej się denerwuję, że chyba jednak mogło nam się udać niecały miesiąc po zabiegu... Mam tak mieszane uczucia, że nie da się tego opisać!!

bett u Ciebie już 14 tydzień!! Super! :-) Dbaj o siebie i o Kruszynke ;) Super że krwiaka nie ma :-D

Dziś mija miesiąc od kiedy naszego upragnionego maleństwa nie ma z nami ;( Cały dzień dziś leże albo śpię byle tylko o tym nie myśleć ;(

Anty ok :) jak tylko to ogarnę to porobię fotki :) teraz kwitnie mi już rododendron :) a za niedługo będzie kwitł clematis :) uwielbiam te kwiatki :) .. tulipany mi już przekwitły .. będę musiała zmienić im miejsce bo miały za dużo słońca .. ja ogólnie nie byłam wariatką kwatową ale odkąd mieszkam u męża to się wziełam za ogródek bo wyglądało to wszystko fatalnie.. teściowa nie dbała a filozofować potrafi :-) że kwiatki lubią to lub tamto , tylko że nic Jej nie rośnie ech ..albo ususzy albo utopi :crazy:

Bett ja do donic kupiłam sobie pelargonie i surfinie i petunie .. surfinie i petunie uwielbiam .. mają piękny zapach.. tylko chyba lepiej trzymać je w miejscu w którym nie dopadnie ich deszcz ;)

Co do staranek : to chciałabym i nie chcę
nie wiem jak to będzie .. jak mam płodne dni to mam mega ochotę na seks taki dziki :-) ale potem mi to mija.. zastanawiam się czy podołam psychicznie z nastepną ciążą.. ponieważ myśli chyba mnie zjedzą ech

martussia2203 - mam nadzieję, że przyjdzie do Ciebie małpiszon, ale jeśli nie przyjdzie to wierzę że ktoś tam na górze nad nami czuwa i wie co robi. niestety te myśli będą do Ciebie jeszcze wracały i nic na to nie poradzisz, przytulam Cię mocno!!! ja w kwietniu, w dniu w którym miałam mieć termin porodu pierwszego Aniołka, cały dzień miałam doła i było mi mega źle i smutno. to już zawsze będzie w nas i musimy się nauczyć żyć z tym bólem
basia sz
- ja mam 3 duże skrzynki na ziemi z kratkami i do nich od dwóch lat wsadzam powojniki - eksperymentuję z różnymi odmianami, a oprócz tego mam jeszcze takie zwykłe doniczki wiszące i w sumie to nie wiem co do nich wsadzić, w zeszłym roku też miałam surfinie, pelargonie, dalie i petunie i właśnie te petunie się chyba u mnie najlepiej sprawdziły i najmniej śmieciły. co do staranek to ja miałam tak samo tzn. i chciałabym i boję się, ale w końcu chęci zwyciężyły. stwierdziłam też że nie mogę być egoistką i że niestety nie młodnieję...

kłaczek no schiza jak nic!!!Ale nerwów gnoje napsują...:wściekła/y:A może oni nie zarejestrowali jeszcze,że się już sąsiedzi zmienili (bo piszesz coś o poprzednich)
bett,wreszcie jakieś pozytywy dzisiaj:-)Trzymam &&&&&&& żeby już wszystko dobrze bylo

martussia trzymaj się kochana!!!

basia, biedne kwiatuszki :( ja clematisów mam już chyba z 10 i to z tendencją wzrostową:-) co prawda jeszcze młodziutkie ale już nie mogę się doczekać na 8 metrową ścianę właśnie z tych kwiatów.Moim bzikiem zaraziłam się od siory,mój M na początku się zarzekał,że on od kwiatków trzyma się z daleka,a teraz i on z łopatką po ogrodzie gania jak trzeba coś wsadzić:-D,a w sklepie jak wpadam w zakupowy szał zamiast mi odradzać to jeszcze sam wyszukuje kwiatki i mówi "zobacz jaki ten ładny"...
A co do staranek to w pełni cię rozumiem.Na samą myśl o kolejnej ciąży mam od razu przed oczami siebie na tym fotelu przed zabiegiem i panikuję:-(

Martusia ,widzę ,że też czekasz na @,ciekawe ,czy do nas zawita? :-),bo ja też już miesiąc po zabiegu.. tylko ,że u mnie był to 12/13 tydzień .a @ ani słychu ,ani widu...

bett no tez mam taka nadzieje ze to tylko dzisiaj dopadl mnie dolek.....kochana wlasnie przeczytalam super ciesze sie razem z toba,mowialam ze nie masz sie zamartwiac i ze bedzie dobrze hehe kurcze chyba mam dla siebie nowe zajecie(prorokowanie):szok::-D:-Dtrzymaj sie rybka koniec zmartwien pelen relaks,usmiech od ucha do ucha.
klaczek wiesz faktycznie chyba im sie nudzi niech sie kuzwa za pozadna robote wezma
:wściekła/y:a nie terroryzują pożądną rodzine,banda debili:wściekła/y:przepraszam ale ponioslo mnie chyba bym im lby pourywała:tak:czlowiek stara sie zyc godnie tolerowac wszystko i wszystkich dookoła a tu takie jajca.
martusia trzymaj sie jutro nowy dzien i nowe nadzieje wraz z nim...przytulam. odnosnie malpiszona to sie nie martw ja tez czekam,ale zjolka mowila ze nam swojego malpiszona podesle wiec nie jest zle:tak:

Ostatnia edycja:
Zjolcia ja tu widze niezly zbyt na te twoje 9 sztuk @. Co jedna to na nia czeka:) Juz sie chyba z 7 naliczylam:) Jeszcze 2 i po bolu :)

reklama
Miałam się umawiać do ginekologa z wynikiem ,ale może poczekam ,aż dotrze @,a jak nie dotrze do 15-tego to polecę piorunem:-D.Bo po zabiegu może być dopiero po 6 tyg

Do góry