reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

zjolka a daj kochana moze w koncu cos sie zmieni,ja mialam ostatniego malpiszona 20marca:szok:maj sobie leci a tu sie nic nie zapowiada kurka wodna....:-D
basia jak jestes chora to lepiej nie probowac,daj sobie czas a moze na wczasach bedziesz juz sie lepiej czula,to tam za szalejecie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Anty no miałam zabieg 15.02 ale lekarka kazała poczekać minimu te 3 miesiączki , a ja dopiero czekam na 3 @.. chciałam nawet teraz próbować ale miałam taką grypę z anginą ropną ,że HEJ! nawet ropa mi oczami szła .. mówię Wam koszmar.. i leczę to juz 2 tygodnie ech
a ogródek kwiatowy :) mam już po części zrobiony (zakładałam w tamtym roku ) ale w tym roku kupiliśmy sobie taki krawężnik granitowy do wykończenia .. no i wykańczamy i trochę układ zmieniam .. no zobaczymy jak wyjdzie :0 jak zrobię to fotkę wrzucę :) na chwilę obecną prace wstrzymane .. bo leje :crazy:

basia,ja na punkcie kwiatów lekkiego kręćka mam.Cała frajda zakładania jeszcze przede mną,na jesień M przygotował mi dwie rabaty,teraz na wiosnę miałam obsadzać a tu niestety życie znowu zweryfikowało moje plany:( Koniecznie poproszę zdjęcia,bo też własnie planuję obrzeża takowe

zjola to ja 3 poproszę,tak na zapas...

Ostatnia edycja:
zjola- to ja biorę od zaraz- koszty nie mają znaczenia- i zaczynam staranka

As- :-):-):-):-):-):-):-):-) gratuluję, a jak ty się czujesz? mam nadzieję, że coraz lepiej

karola- mimo miłości do natury, przez dwa lata codziennie dziękowałam Bogu za pieluszki jednorazowe jak i chusteczki nawilżane, mam brata dużo młodszego i do końca życia będę pamiętała prasowanie stert pieluch tetrowych, ale podziwiam ludzi którzy nie decydują się na takie wygodnictwo jak ja

no to majówka się skończyła, dobra pogoda też:wściekła/y:

do__ti - jak to mówią jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził, wybierz imię takie, jakie podoba się Tobie i mężowi (ale zwłaszcza Tobie ;-)), a jak się już urodzi to babcia się tak w niej zakocha, że żadne imię nie będzie jej przeszkadzać. trzymam kciuki za wyniki, będzie dobrze!!!
Elka_30 - ooo dyskoteka, super sprawa, tak trzymaj, działa i na ciało i na duszę :-)
aniii - cieszę się że u Ciebie wszystko ok, co do tego apetytu, to dopóki nie przekłada się on na za dużą wagę, to chyba nie powinnaś się tym przejmować. życzę powodzenia w rozmowie z szefem, możliwe że wcale się nie masz czego obawiać i że podejdzie do tego ze zrozumieniem i profesjonalizmem - tego Ci życzę!!!
enya81 - ja właśnie lubię jak się tak włosy błyszczą po szamponie koloryzującym i są takie mięciutkie. trzymam kciuki za Wasze starania &&&&&&&&
kłaczek - ło matko... ci chinole to jacyś idioci, mam nadzieję, że się wszystko skończy dobrze i nie będą już Was nękać
As - ale jesteś dzielna!!! u Ciebie to już teraz będzie tylko lepiej :-):-):-)
Gatto - niektórzy taki stan nazywają depresją pourlopową, na szczęście po kilku dniach pracy mija
karola1388 - mi lekarz powiedział, że możliwe że odstawimy clexane w 20 tygodniu, ale nie dopytałam go od czego to uzależnia. wierzę że jeśli podejmie taką decyzję, to nie będzie ona zagrożeniem dla ciąży. co do boleści po jedzeniu to mi się wczoraj zamarzyła młoda kapustka i później cały wieczór mnie skręcało. fajnie że macie już tyle ciuszków.
angel_ - może to taki poniedziałkowy dół, co? jutro będzie lepiej!
zjola - trzymam kciuki żeby małpiszon nie przyszedł &&&&&&&
basia sz - zdrówka życzę i udanego wyjazdu, nie daj się chorobie!!! ja właśnie planuję zakup kwiatków na balkon i już się nie mogę doczekać

ja się ostatnio nie odzywałam, bo oczywiście cały czas miałam jakieś obawy i nie chciałam Wam marudzić. majówkę całą przeleżałam bo miałam przez tydzień krwawienia, które na szczęście już ustały. byłam w piątek u lekarza na usg genetycznym i jest wszystko w porządku a nawet lepiej, bo nie mam już krwiaka. ulżyło mi niesamowicie. czekam jeszcze na wyniki testu PAPP-a. a jako, że krwiaka już nie ma, to mogę się już trochę większą aktywnością fizyczną wykazać, ale nadal mocno na siebie uważać
pozdrawiam Was wszystkie gorąco i przesyłam odpowiednie fluidki :-):-):-)

Bett - to cudowne, że krwiaka juz nie ma! Pewnie kamień spadł Ci z serca :tak:. Trzymam kciuki żeby dale było wszystko ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
As, teraz to tylko zbierajcie sie do kupy! Juz nic nie moze sie zdarzyc - jestescie obie na prostej.
Anty, historia z Chinczykami ciagnie sie jeszcze nim my tu zamieszkalismy. Nasi poprzednicy tez mieli z nimi problemy, generalnie sasiedzi sa psychiczni i to nie ulega watpliwosci. U nas zaczelo sie od nocnych lomotow do drzwi i darcia mordy ze od nas wali moczem, ostatnio Chinczyk zrobil jazde przed drzwiami ze dziecko wyje po nocach i spac mu nie daje (bzdura bo Karol przesypia noce) i w ogole to on wezwie policje ze trzymamy w domu martwe dziecko bo to dziecko sie nie rusza :)szok:), wiec... sam sobie przeczy, albo mam w domu malego zombiaka ktory w dzien sie nie rusza a w nocy wyje. Po drodze bylo zniszczenie nam drzwi wejsciowych (w nocy, a jakze), sprawa w sadzie itd. No, cyrk.
Myszka, jak to zaplacic za szpital? Gdzie Ty jestes?
Elka, historia stara... Lokalny koloryt po prostu, mam nadzieje ze w koncu ich wysla na przymusowe badania.
Gatto, oni placili juz naszemu landlordowi za zniszczone drzwi od domu i... zadnych wnioskow. Po mojemu to schizofrenicy - raz ze maja to epizodycznie, dwa ze powiazane to z pelnia.
Plenitude, musze sie zgodzic z Twa opinia.:-D
Zjola, czytalam. No, dokladnie - madry inaczej, ale IQ wysokie. Tylko te jego teorie... Kiedy ma nieprzyjsc @? Ja tez czekam na nieprzyjscie.
Karola, ja ogolnie ludzi lubie i rozne kultury mnie fascynuja, ale wyznaje zasade "zyj i pozwol zyc innym", ktora te egzemplarze lamia. Co do clexane, ja bralam do konca ciazy, ale nie od poczatku tylko jakos od 18 chyba tygodnia. Bo doszli do wniosku ze ja moge miec zakrzepice - stara, gruba i w kolejnej juz ciazy - wiec zapodali na wszelki wypadek. To nie byla kwestia ochrony dziecka, a zapobiegania zakrzepicy zyl glebokich u mnie.
Angel ale on jest cykor! Jak robia jazde, to zawsze stoja po swojej stronie murka, tak ze tylko myknac do domu i najchetniej w nocy. Teraz nie wyszli do nas, tylko "uprzejmie doniesli" na policje. I to nie wiem czy oni faktycznie cos odczuwaja (co?) czy po prostu zmyslaja zeby nam dokuczyc. Nie nadazam za nimi.
Bett - nie mam takich zludzen.:-D

Zalecenia z policji - powiadamiac o KAZDYM incydencie z udzialem sasiadow....
Ide na "Pram walking" - trzeba ruszyc d... z fotela. Maly jeszcze zupke wciagnie i lecimy.

Do góry