reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karola no niestety moja kuzynka, o której pewnie juz pisalam w ciazy po poronieniu uległa pokusie i zaczeła plamić, ale nic sie nie stało dopiero pod koniec 9 miesiaca dostała pozwolenie na bara bara, lepiej sie powstrzymac dla dobra dzidzi a tak na marginesie to sa na szczescie inne metody zeby nasi mezowie nie czuli sie zaniedbywani;-).

Koti81 - świetny ten Myszokot:-D

Ewelina28 - fajnie że urlopik udany i że wypoczęłaś:-)

karolcia81, natalineczka555 - koleżanka z pracy mi mówiła, że na silne bóle miesiączkowe dobrze jest wziąć tak jak coś się już czuje ze 2 nospy, wtedy w @ mniej bolesna jest. ja nie zdążyłam wypróbować, bo już @ nie przyszła. Teraz mam bezbolesną, zobaczymy jak będzie później!

Ola81 - a ja bym chyba chciała zostać w domku:-)

moniag - to Ty bardzo wcześnie śniadanie jesz:-) Ja czasem myślę o adopcji, nawet jak swoje własne będę mieć!

O 16:30 wyjeżdżam więc najwyższa pora się spakować. Jakoś nie chce mi się jechać!I zostawiać męża i Was! Ale czasem trzeba!

Zaczyna mnie pobolewać brzuszek na @....aż sie boję, pierwszą @ po zabiegu dwa pierwsze dni to przewyłam z bólu....tak mnie tam wszystko bolało, całą noc przesiedziałam na łózku bo tylko tak mogłam wytrzymać, żadne leki nie pomagały....mam nadzieje, że to ta pierwsza tylko taka była bo może coś się tam jeszcze złuszczało....
Mnie jak tak mocno brzuch bolał ,że prawie mdlałam to tylko działała ciepła kąpiel.
Nieraz kilka godzin przesiedziałam w wannie i tylko wodę podmieniałam.

No witam dziewczynki
Ja dopiero po śniadanku...Dziękuję wam za ciepłe przywitanie
Z moim nastrojem jest różnie... czasem myślę,że już ok to zaraz wpadam w mega deprechę.
Któraś z was pisała( nie pamiętam jeszcze waszych nicków),że będzie potrzebowała cioci do ewentualnej przyszłej zabawy -to ja się zglaszam.
Czasem jak moje instynkty macierzyńskie wariują to mówię mężowi,że pójdę pod szpital na Karowej w Wa-wie, bo tam jest takie okienko życia i może ktoś zostawi w nim dzidziusia to ja sobie wezmę...
Nie tylko Ty masz taki pomysł.
A to okienko niestety dość czesto jest zajęte...:wściekła/y:

Bo @ zawsze przychodzi wtedy kiedy nie trzeba:-)

ja idę do wanienki:)
:wściekła/y: racja!!!!
ja ostatnio to zjadłam ogromną ilośc ketonalu...i tylko to mi troche pomogło.....
kurcze, przed zabiegiem miałam zupełnie bezbolesne @, teraz troche się martwie....tyle się naczytałam o tych zrostach i cholera wie czym jeszcze, że głowa mała!

Ostatnia edycja:
Mi pomaga tylko nurofen forte, a po poronieniu miałam przeokropne miesiaczki zaczynały sie niepozornie a potem wylewało sie morze i to nigdy nie było wiadomo kiedy to sie stanie, przez 3 miesiące byłam bardzo rozchwiana i poddenerwowana jakbym miała potrójny zespól napięcia, potem sie unormowało, ale boli tak samo zreszta odkąd pamietam mam takie bóle.

Masakra dziewczyny jak ja się zaczęłam źle czuć. Oj idzie @ wielkimi krokami. Tylko czemu na wyjazd? :-(
oj współczuję, może się ode mnie zarazisz @ :) A zawsze przychodzą albo przed samym wyjazdem, albo w trakcie, już taka ich natura :)

Olcia ja coś mniej ostatnio, bo praca mnie pochłania, a podczytuję codziennie tylko, ze czasami nie mam siły pisać, a poza tym u mnie nic nowego poza 3@ który dziś przyszedł. Tym razem w 25dc. Brzuch boli bardziej niż w tych 2@ poprzednich i widzę, ze wraca do normy jak sprzed ciąży. 9 września mam usg i akurat mam mieć owulację, dla mnie to lepiej bo przynajmniej zobaczę czy w ogóle owulka już wróciła i czy macica już jest całkiem obkurczona, bo miesiąc temu jeszcze nie była

Karolka nie ma co się przejmować seksikiem, nie zając nie ucieknie :) Na razie niech ci się skończą wszystkie sensacje, a później zobaczysz co lekarz powie.

reklama
Chciałam was zapytać o wasze piersi tzn ich stan po zabiegu bo u mnie przed poronieniem bolały już od owu do@ a teraz nic zero napięcia martwi mnie to...

Do góry