kaska0201
najważniejsza jest Wercia
a chyba powinien byc bo jak ustawilam to jak widac dziala
KOTI WIELKIE DZIEKI DLA TWOJEGO KOMPUTEROWCA
KOTI WIELKIE DZIEKI DLA TWOJEGO KOMPUTEROWCA
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie ryczęKarola ja powyję razem z Tobą :-) W kupie raźniej ;-)
Ktoś jeszcze się dołączy?
poczekamy zobaczymyOlu czy wyście wszystkie powariowały z tą ciążą? Po co mam robić test skoro to dopiero 28dc? I nawet czas na @ to nie jest? Mówię Wam, że to nie fasolka. Nie i już. Po prostu organizm mi świruje. Ot co. Już przwykłam do takich jego psikusów.
Co do Mamy - już sama nie wiem. Chyba poczekam aż w końcu powie w pracy o ślubie. Bo póki co nie rozumiem, czemu mimo 4 dnia jak ma zawiadomienie nie pisnęła pary z ust? Przecież miesiąc temu to, że nie mogła o tym na naszą prośbę mówić było problemem, a teraz jak może to problemem jest powiedzieć? Nic nie rozumiem.
Ale okropna pogoda. Duszno, gorąco i spać się chce. Masakra.
A co do zębów. Dzisiaj siostra mojego M wylądowała w szpitalu. Od 2 dni bolał ją ząb. Połowa odpadła. Pani stomatolog na żywca jej borowała i leczyła, bo powiedziała, że nie może podać znieczulenia. Siostra M na początku września ma termin. Więc jest na ostatnich nogach.
zrób test kobieto!!!Wiolka teraz to ja już sama zaczynam wątpić i zastanawiać się. Akurat na zapachy nigdy przed @ nie byłam wyczulona. A wczoraj na spacerze z psem mogłam wskazać blok i mieszkanie gdzie piekli ciasto.
Może to działa już moja podświadomość? I zaczynam się zachowywać jak zafasolkowana, mimo że na 99% zafasolkowana nie jestem?
Cholipa... Nie wiem co robić teraz z tym nieszczęsnym duphastonem. Brać kolejne 5 dni? Potem test zrobić i odstawić? Czy odstawić i zobaczyć czy @ przyjdzie? Jak nie przyjdzie to zrobić test...
Och...
DZiewczyny serduszko u Karoli fasolki bije :-) :-)
Kochana nawet nie wiesz jak bardzo się cieszęWitam was dziewczynki jak tu tak czytam jak wszystkie czekavcie na nowinki to płaczę ze szczescia ze was tu mam :-):-) juz piszę jak tylko weszłam to od razu płakałam ale jak usłyszałam serduszko to wyłam jak bóbr pan doktor który robił usg złapał mnie za noge i powiedział że wszystko jest dobrze i że mam się nie denerwować . Wszystko jest w porządku dzidziuś ma 3,7mm a serduszko bjie 118 razy na minutę. Dziękuje wam za modlitwy jak tam czekałam na swoją kolejkę to tak się yrzęsłam ze strachu że masakra.teraz musze leżeć i odpoczywać. A moja pani doktor jak zwykle zrobiła z siebie idiotkę ale szkoda gadać. W poniedziałek jedziemy z mężęm do lux-medu wykupujemy pakiet za 1500zł taki zdrowotny i tam jest ekstra babka która jest ginekologiem i będę miała wszystkie badania zrobione od razu bez proszenia sie nikogo o nic.
Dziękuję wam za wszystko dziewczynki dzidzia jest większa o 1 dzień niż liczyć od dnia miesiączki.
dobry tematNie wiem jak was ale mnie po wiesciach Karoli rozpiera pozytywna energia.
Widze ze dziewczynki zdaja na prawko, powiem wam ze testy to male piwo bo mozna obkuc ale jazda tam to sie dzieje, był już temat mamuska za kółkiem?Może założymy???;-)
witamy na forum zapalam (*) dla twojego aniołkaWITAM
Podczytuję was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam napisać, widząc jak się wspieracie, dopingujecie w staraniach lub po po prostu plotkujecie.
Ja straciłam swoje dziecko 07.07.09. Nie będę opisywać co czułam(czuję) bo doskonale to wiecie. Moja ciąża obumarła w 7 tygodniu. Jestem już po pierwszej@ gin pozwolił się starac po drugiej o ile usg będzie ok. Zauważyłam pewne nieprawidłowości w tym cyklu tzn od poronienia nie mam napięcia,bólu w piersiach w drugiej fazie, a zaobserwowałam też obecnośc śluzu płodnego w 17 dc a owu wystąpiła w 14 dc (czułamból jajników).Wstępne badania (prolaktyna, tsh, przeciwciała, cytomegalię, toksoplazmozę,różyczkę) już robiłam są ok w tym cyklu zrobię jeszcze progesteron. Raz mam dni lepsze , to znów wracają myśli,że już nigdy nie będę miała dziecka...