Dzien Dobry Dziewczynki juz okoloweekendowo
. Ja jeszcze w pracy, ale mam ``okienko`` i podczytuje predziutko, bo moj najdrozszy dzis przyjezdza (niewtajemniczonym wyjasniam, ze ciagle jeszcze nie mieszkamy razem), wiec nie bede miec czasu pozniej ;-)... zwlaszcza, ze czas ku konstruktywnym przytulankom prawie idealny, a Cyprysiowa fluidki sle...
Zeby zmacic wizje idealnego weekendu: 13letnia corka mojego najdrozszego tez przyjezdza
Ale na szczescie to bardzo mile dziecko.
To prawda, ze ludzie potrafia skrzywdzic jednym nieuwaznym slowem albo obojetnoscia. Czesc jest nieczula albo zlosliwa, niestety
, ale czesto jest tak, ze ludzie nie wiedza jak sie zachowac. Jak ktos tego nie przezyl, to po prostu nie wie. Poki mnie to nie spotkalo, tez nie bylam az tak wyczulona na te sprawy...
Moi rodzice i najmlodszy brat bardzo mi wspolczuli i mimo, ze dzieli nas 2000 km czulam, ze sercem sa ze mna. Drugi brat i jego zona sa bardziej nastawieni na siebie i balam sie spotkania z nimi i co powiedza i w ogole. Maja 2 slicznych chlopcow, obaj zostali ``zmajstrowani`` na zyczenie, w pierwszym cyklu staranek!!!!!
Bylam w Polsce 2 miesiace po poronieniu... I spotkanie z nimi (bratem i bratowa) bylo jak BALSAM NA DUSZE. I bardzo poprawilo nasze kontakty. Czego i Wam z calego serca zycze
.
A jezeli ktos bedzie wscibski, to faktycznie najlepiej powiedziec, ze nie chcecie o tym rozmawiac. Nie mowie, ze to jest latwe, bo ja tak odpowiadalam i najczesciej szlam do toalety odplakac ...
Trzymajcie sie kochane dzielne i piekne
kobietki!!!!! :-):-):-):-):-)