reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jutro mam wizyte o 12.40. A u ginekologa bylam w sobotę
Ja bym nie jechala dzisiaj z samymi bólami, a i z plamieniem bym sie zastanawiala (raczej czekalabym na jutrzejsza wizyte). Jeśli stwierdza nieprawidlowe tetno, to beda chcieli Cie zostawic i gdybys sie zgodzila, to wsadza pewnie do sali z kobietami roniacymi. Nic Ci nie poradza, bo progesteronem jestes obwarowana, co najwyzej dadza no-spe.

reklama
Ja bym nie jechala dzisiaj z samymi bólami, a i z plamieniem bym sie zastanawiala (raczej czekalabym na jutrzejsza wizyte). Jeśli stwierdza nieprawidlowe tetno, to beda chcieli Cie zostawic i gdybys sie zgodzila, to wsadza pewnie do sali z kobietami roniacymi. Nic Ci nie poradza, bo progesteronem jestes obwarowana, co najwyzej dadza no-spe.
Masz racje. Musze wytrzymac do jutra. Jest tak ciezko.... Na mysl,ze kolejne malenstwo moge stracic odechciewa mi sie wszystkiego. Nie wiem jak z mezem to zniesiemy...

Masz racje. Musze wytrzymac do jutra. Jest tak ciezko.... Na mysl,ze kolejne malenstwo moge stracic odechciewa mi sie wszystkiego. Nie wiem jak z mezem to zniesiemy...
Pamietaj, że to Maleństwo już jest cudem, skoro stwierdzono u Was nieplodnosc. Nic nie powinno Wam odebrac nadziei na rodzicielstwo. Wiem, ze TE obawy sa natrętne i trudno sie je odgania z glowy...

Tak. Tylko do tej innej lekarki. No wiec zobaczę czy tez bedzie taka sklonna dac takie zaswiadczenie. A z czym Ty do nich przyszlas ? Tzn jakie wyniki mialas?
Miałam wynik z mutacji i te podstawowe homocysteine, kwas foliowy i b12. Oni mają takie gotowe karteczki jakie suplementy i te zaświadczenie chyba każda dostaje.

reklama
Do góry