reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 czyli u Ciebie intensywnie [emoji4]
Sesje bedziesz robic?

A zmienilam tak jakos ten avatar[emoji4]
A czuje sie hmm,dzis znow mnie muli wiec raz tak a raz tak:/od niedzieli znow upaly wiec nie wiem jak ja to zniose[emoji30]

@Baslan 30 tydzien ,wow jak pieknie to brzmi[emoji5]imie dla corci wybrane?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja wam powiem że nie lubię upałów i leżenia na słońcu pół godzinki czasem polezalam ale nie więcej do tego krem z wysokim filtrem muszę mieć dla siebie i młodego bo my blondasy i bladusy ogólnie.
No i Wiktor też nie przepada za gorącem i słońcem właśnie siedzimy na balkonie i Wiktor krzyczy nie raz mnie słońce idź sobie .

@roxie123 czyli u Ciebie intensywnie [emoji4]
Sesje bedziesz robic?

A zmienilam tak jakos ten avatar[emoji4]
A czuje sie hmm,dzis znow mnie muli wiec raz tak a raz tak:/od niedzieli znow upaly wiec nie wiem jak ja to zniose[emoji30]

@Baslan 30 tydzien ,wow jak pieknie to brzmi[emoji5]imie dla corci wybrane?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A myślałam, że Wam już pisałam, że czekamy na Gabrysię :)

Ja jestem po biopsji strzelal 4 razy z pistoletu bolalo :( dla niego mam wysoce podejrzana zmiane i nie jest lagodna do 2 tyg wynik pozdrawiam brzuhatki powodzenia staraczkom :*

Witam się i melduję, że żyję ;)
Kończymy 30tc, czas płynie coraz szybciej. Wyprawka na finiszu :) Pogoda okropna @witch84 ja do morza mam około 80 km, więc mamy podobnie z pogodą, chociaż dzisiaj juz ze 4 h nie pada [emoji14]
@mamcia2014 zazdroszczę urlopu. Uwielbiam góry! Co roku jeździmy z m do Zakopca i śmigamy po naszych pięknych Tatrach. W tym roku ze względu na ciążę pojechaliśmy do Karpacza, ale to nie to samo ;) Udanego wypoczynku i naciesz oko widokami.
@nafoczka foczunia jaa też bym chętnie obejrzała filmik z Twoim udziełem :) powrotem do pracy się nie przejmuj, silna babka jesteś, to postawisz towarzystwo do pionu :)
@MisiaMonisia gratuluję :) Super, że ustaliliście datę ślubu :) Co do sukienki, to najlepiej przymierzyć, wysłać nam zdjęcia i doradzimy :)
Nieustannie trzymam kciuki za staraczki i za nasze mniejsze fasolki :) @Olasec kurczę przykro mi, dobrze że masz Misia to zawsze trochę łatwiej się pogodzić ze stratą, no i możesz od razu się starać.
@agatush co tam u Ciebie?
@Baslan :-) dzięki za wywołanie ;-) kilka słów co u nas. Jak widać w stopce u nas skończone pełne 34 tygodnie. Byłam u okulisty i na szczęście- brak przeciwwskazań do porodu SN, mała leży główkowo, więc w sumie szykuję się na poród naturalny. Trochę moja Michalina napędziła mi stracha w tamten piątek i sobotę, bo była tak leniwa, że żadne moje próby rozruszania jej nie przynosiły efektu. Dobrze, że mam ten detektor i wiedziałam, że z serduszkiem jest wszystko ok. Nie mniej jednak stwierdziłam, że jeżeli w niedzielę też będzie taka leniwa jade na IP.... nie musiałam na szczęście - od sobotniego wieczoru jest "nadaktywna" daje znać o sobie regularnie i dość mocno [emoji14] - ewidentnie ma już mało miejsca. Rozpoczęłam moją przygodę z praniem jej rzeczy :D 4 pralki poszły, a to jeszcze nie koniec :-p Ogrom prasowania mnie przerażal, ale mama zaoferowała się z pomoca więc skorzystałam i daliśmy radę na 2 żelazka. Wyprawka w sumie skompletowana - brakuje drobiazgów, które dokupię i w weekend chcę wstępnie spakować torbę do szpitala - ja bym poczekała jeszcze ale mój M tak na mnie naciska, że nie będę z nim walczyć. [emoji1] Mocno Was wszystkie przytulam i ściskam. Powodzenia dla wszystkich staraczek!!!

reklama
Do góry