Katarina91
Fanka BB :)
Nusiu chyba dopiero po trzech poronieniach przysługują badania na NFZ.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak oczywiście ze da. Nie zależy to od ilości poronień tylko od dobrej woli lekarza.Witam was w swieta mam takie pytanko czy da sie zrobic vleiden protrombine i mthfr na nfz? Jesli tak ktory lekarz ?rodzinny? I co mu powiedziec zeby dal skierowanie?
Margotka tez mysle ze sie torbiel wchlonie a nie wolisz poczekac chociaz po drugim okresie? Moja gin pracowala parenascie lat na patologii ciazy mowila zeby sie nie spieszyc przynajmniej 3 cykle ale decyzja jaka podejmiesz napewno bedzie najlepsza
Tak bralam cala druga ciaze mam z niej corcie i trzecia w opakowaniu musi byc aplikator zeby luteina weszla gleboko zapytaj o niego w aptece bo musi byc ja bedac za granica nie mialam aplikatora tez wylatywaloCzy któraś z Was bierze luteine? Cały czas mi wylatuje :/ pomocy!
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Zosiak biore delikatne leki na uspokojenie na 3 miesiaceTak bralam cala druga ciaze mam z niej corcie i trzecia w opakowaniu musi byc aplikator zeby luteina weszla gleboko zapytaj o niego w aptece bo musi byc ja bedac za granica nie mialam aplikatora tez
wylatywalo
A to nie podrażnie sobie tam na dole?Tak bralam cala druga ciaze mam z niej corcie i trzecia w opakowaniu musi byc aplikator zeby luteina weszla gleboko zapytaj o niego w aptece bo musi byc ja bedac za granica nie mialam aplikatora tez wylatywalo