reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
534fa1e633e0d_p.jpg

Załączniki

• 534fa1e633e0d_p.jpg
    534fa1e633e0d_p.jpg
    69,2 KB · Wyświetleń: 382
Kochane, mimo wszystko radosnych Świąt Wielkanocnych!

Dziewczynki, pytanie. Może któraś się będzie orientować.
Mimo że lekarz mówił ze okres dostane za jakis czas, dostałam dzisiaj. Bardzo mnie to cieszy natomiast nie wiem co z ta moja torbiela. Usg mogę zrobić najwcześniej po dniach płodnych i nie wiem czy wolno mi się starać czy nie. Co będzie jeśli torbiel nie zniknie a w ciążę zajde. O ten scenariusz nie zapytałam Lekarki.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mimo że lekarz mówił ze okres dostane za jakis czas, dostałam dzisiaj. Bardzo mnie to cieszy natomiast nie wiem co z ta moja torbiela. Usg mogę zrobić najwcześniej po dniach płodnych i nie wiem czy wolno mi się starać czy nie. Co będzie jeśli torbiel nie zniknie a w ciążę zajde. O ten scenariusz nie zapytałam Lekarki.

Super ja jeszcze na okres czekam [emoji20] wesołych świąt kochane [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Margotko, ja tez wlasnie dzisiaj dostałam pierwsza miesiączkę, 32 dni od zabiegu. Myśle, ze torbiel powinna sie wchlonac sama. Dlaczego możesz zrobić usg dopiero po dniach płodnych? Mi ginekolog dał zielone świetlo do starań po 1 miesiaczce :)

Wesołych Świat dziewczyny :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Margotko, ja tez wlasnie dzisiaj dostałam pierwsza miesiączkę, 32 dni od zabiegu. Myśle, ze torbiel powinna sie wchlonac sama. Dlaczego możesz zrobić usg dopiero po dniach płodnych? Mi ginekolog dał zielone świetlo do starań po 1 miesiaczce :)

Wesołych Świat dziewczyny :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Katarina mi teoretycznie tez i będziemy próbować. Akurat kiedy mogłabym jechać na usg to jestem dłużej w pracy a późniejszy termin będzie juz po owulacji. No ja mam nadzieje ze się wchłonie :)

reklama
Witam was w swieta mam takie pytanko czy da sie zrobic vleiden protrombine i mthfr na nfz? Jesli tak ktory lekarz ?rodzinny? I co mu powiedziec zeby dal skierowanie?
Margotka tez mysle ze sie torbiel wchlonie a nie wolisz poczekac chociaz po drugim okresie? Moja gin pracowala parenascie lat na patologii ciazy mowila zeby sie nie spieszyc przynajmniej 3 cykle ale decyzja jaka podejmiesz napewno bedzie najlepsza:)

Do góry