reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

heja laski ;)

przede mną najwyraźniej kolejny namiętny , erotyczno-swawolny cykl pełen wrażeń :-D w sumie wolę w ten sposób o tym myśleć, no bo moja temperatura pikuje w dół co najpewniej oznacza @ nadchodzącą i pewnie na niedzielę już ciotka dojedzie się rozpakuje , ale nie ma załamki przynajmniej sobie drinka chlapnę w rocznicę naszego ślubu;-), 12 listopada mam usunięcie dziąsła z nad ósemki, i przeprowadzałam wywiad wśród moich dwóch dentystek , pierwsza powiedziała ,że to nic wielkiego i można się spokojnie starać i nie przejmować, a druga ( ta która będzie to robiła) ,że damy znieczulenie i ciachniemy raz dwa ,a goić powinno się szybciutko więc antybiotyk będzie nie potrzebny ,także cieszę się ,że nie będę miała cyklu w plecy.

Co do diet to ja też ich nie lubię i nigdy nie mogę wytrzymać na diecie zbyt długo ,bo to by się zjadło ,albo tamto...

reklama
Cześć Dziewczyny - nie udzielam sie raczej, ale Was podczytuję - mam taką sytuację: 01.10 dosłzo u mnie do poronienia całkowitego samoistnego - lekarz powiedział, ze możemy się starać w zasadzie od zaraz - robiłam testy owu + szyjka i wszyło mi, że prawdopodobnie 21.10 lub 22.10 miałam owu - dzień i dwa dni po pojawił się śluz nitkami krwi a wczoraj i dzisiaj trochę brunatnego plamienia i wczoraj wieczorem trochę bóli jak na @, a dziś już nic. Czy z Waszych doświadczeń wynika, co to mogło być? Mogłybyście coś podpowiedzieć? z góry dziękuje :)

i to znaczy ze wszystko ok? Nigdy wczesniej czegoś takiego nie miałam. zastanawiam się też czy w tym cyklu brać luteinę. Takie ogólne zalecxenie od lekarza żeby wspomagać fazę lutealną bo kiedpsko z tym u mnie....

jesien_na- Światełko dla Twojego Aniołeczka (*). udzielasz się w staraczkach prawda ???? ja też myślę ,że to owulacja czasem się zdarza tak ,że występują takie nitki krwi lub nawet niewielkie plamienia:tak:

kobietka22 -udzielam się, to chyba za dużo powiedziane, ale podczytuję i bywam :)

dzisiaj idę odebrać pierwszą część wyników zleconych badań... a trochę tego było.

rANY CZY JA BEDE dobrą mamą,czy ja sobie poradzę...

Najlepszą jaką Twoje dzieciątko może sobie wymarzyć. :tak: Najcudowniejszą, najukochańszą, najwsapanialszą, najcieplejszą, najcudowniej-pachnącą, najukochańszym-bankiem-jedzeniowym, najmniej-wyspaną-a-i-tak-szczęśliwą, naj-bardziejryczącą... po prostu naj i nigdy nie wolno Ci w to wątpić, jeśli najdzie Cię taka myśl, spójrz w lustro i nawet jak będziesz mieć włosy każdy w inną stronę i tak dla Twojego dziecka jest to najmniej ważne, dla niego liczy się to, że jesteś, że dasz jeść, że przytulisz, że zmienisz śmierdzącą pieluchę, że nauczysz poznawać świat, po prostu, ŻE JESTEŚ. :tak::tak::tak:

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi,tak czasem mnie dopadają obawy czy ja dam rade,czy bede wiedziala co robić...
Moje dzieciatko w brzuszku w pelni ufa,czuje sie bezpiecznie a ja kurde cuduje.
Az mi się oczy spociły...

Co do tego przesadu,to wiecie moja tesciowa,moja mama ,chcrzestna,wiekszośc mowi-absolutnie nie!!!

Takie nakrecanie wiecie jak działa,fakt poronilam pewnie bez wzgledu na to czy sie zgodzilabym byc chrzestną czy nie,ale kurcze jak tak ktos napedza strachem,nawet mj mąż mowi-wiesz daj sobie spokój.

reklama
Nisiao: To są tylko przesądy, które nie mają żadnego wpływu. Jedyne co to człowiek wierząc w to, może samymi myślami spowodować coś nie tak. Myślenie ma duże znaczenie. I mówię to ja która ma często same czarne myśli :dry::happy2::happy2::-) Ale nie wierzę w takie rzeczy. Choć wiem, że może być to trudne skoro wszyscy na około tak gadają.

Do góry