reklama
agamati1
Fanka BB :)
Agniesia82 - przytulam. Rozumiem doskonale co czujesz; mi też jest bardzo trudno pogodzić się z odejściem Oleńki. Musimy być jednak bardzo silne i wierzyć, że i do nas los się uśmiechnie!!!
Zjola - życzę szybkiego zafasolkowania!!!
Zjola - życzę szybkiego zafasolkowania!!!
wiolka_1982
Dziewczynki, jeszcze raz serdecznie każdej z Was dziękuję.
Aniołki - super wiadomość
Gratuluję i bardzo się cieszę
Słodziutka -tez się zdziwiłam że tak wcześnie test wyszedł, a wyszedł mi już z bardzo ale to bardzo bladziutką kreseczką w 21 dc. Nawet się mojej pani doktor pytałam czy to możliwe
. Ale tak jak pisałam miałam ostatnio krótkie cykle to i owulacja była wcześniej i może dlatego.
Wiecie, przy tamtej ciąży ostatnia @ była 13 maja, przy tej 14 maja. Czyli dokładnie rok później. Wierzę,że tym razem wszystko będzie dobrze, i że nasze Aniołki czuwają nad braciszkiem albo siostrzyczką
A tez się w ogóle nie spodziewałam,bo w tamtym cyklu też kochaliśmy się w 7 i 11 dc i nic nie było. A 8,9,10 dc mojego K nie było, więc nie robiłam sobie żadnych nadziei. A tu taka niespodzianka. Jednak nie da się przewidzieć Bożych planów względem nas
No i od dziś jestem na L4, moja pani doktor powiedziała że absolutnie żadnych dojazdów. Mam się nie przemęczać i uważać na siebie.
Dziewczyny z moczu wyszły mi liczne bakterie
Pani doktor mówi że mocz jest czysty i że te baterie mogą być z pochwy, i mam zrobić biocenozę. Boję się iść do mojego gina,bo on z tych co za każdym razem bada na fotelu
a ja się boję że mogłoby to zaszkodzić w tak wczesnej ciąży
I nie wiem co mam teraz zrobić
Aniołki - super wiadomość
Słodziutka -tez się zdziwiłam że tak wcześnie test wyszedł, a wyszedł mi już z bardzo ale to bardzo bladziutką kreseczką w 21 dc. Nawet się mojej pani doktor pytałam czy to możliwe
Wiecie, przy tamtej ciąży ostatnia @ była 13 maja, przy tej 14 maja. Czyli dokładnie rok później. Wierzę,że tym razem wszystko będzie dobrze, i że nasze Aniołki czuwają nad braciszkiem albo siostrzyczką
A tez się w ogóle nie spodziewałam,bo w tamtym cyklu też kochaliśmy się w 7 i 11 dc i nic nie było. A 8,9,10 dc mojego K nie było, więc nie robiłam sobie żadnych nadziei. A tu taka niespodzianka. Jednak nie da się przewidzieć Bożych planów względem nas
No i od dziś jestem na L4, moja pani doktor powiedziała że absolutnie żadnych dojazdów. Mam się nie przemęczać i uważać na siebie.
Dziewczyny z moczu wyszły mi liczne bakterie
wiola ja ty masz dokladnie rok pozniej i ja tez...w sumie sie obawialam zeby nie miec ostatniej @ tak jak wtedy....ale tak jak pisalas ze :"Jednak nie da się przewidzieć Bożych planów względem nas"...ja wtedy z dziewczynkami ostatnia @ mialam w kwietniu i teraz tez....ehhh przewrotne to wszystko ale najwazniejsze ze sie udalo i otwieram kolejny rozdzial w zyciu...tamte juz zamknelam(to nie znaczy ze zapomnialam...bo nigdy nie zapomne)...i nie mam co gdybac tylko cieszyc sie ze moge nosic pod serduszkiem jeszcze raz ten wymarzony cud
))))))))))
wiolka_1982
Aniołki - ja też się tego bałam. Ale bardzo się ciesze. Strach wolę zostawić gdzieś obok, chociaż wiadomo że zawsze będzie. Pozytywne myślenie i wiara czynią cuda i tego się będę trzymać
WSZYSTKIM zafasolkowanym bardzo serdecznie gratuluję i życzę szczęśliwych i nudnych 9 miesięcy... ( przeleciałam tylko po łebkach więc nie wiem kto co i jak)
A ja doła mam ostatnio i myślę że nam to chyba nigdy się nie uda... do tego ta wstrętna @ coś nie widać końca... ale przynajmniej nadzieja że endometrium się odbudowało...
Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie!!!
A ja doła mam ostatnio i myślę że nam to chyba nigdy się nie uda... do tego ta wstrętna @ coś nie widać końca... ale przynajmniej nadzieja że endometrium się odbudowało...
Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie!!!
L
Lila001
Gość
Jankesowa musi sie udac i juz!!!! Glowa do gory i wylaz szybciutko z tego dola!!! Zobaczysz wszystko sie dobrze ulozy trzeba w to wierzyc kochana sloneczko i dla ciebie zaswieci:-)
Aniolki czytajac twoje wpisy buzia sama sie usmiecha dobrze ze masz w sobie tyle wiary jeszcze raz serdecznie ci gratuluje i trzymam kciuki z calej sily za twoja fasoleczke;-) jak mi juz sie uda chciala bym miec takie samo podejscie jak ty masz
wioladobrze ze myslisz pozytywnie oby tak ;-)
Aniolki czytajac twoje wpisy buzia sama sie usmiecha dobrze ze masz w sobie tyle wiary jeszcze raz serdecznie ci gratuluje i trzymam kciuki z calej sily za twoja fasoleczke;-) jak mi juz sie uda chciala bym miec takie samo podejscie jak ty masz

wioladobrze ze myslisz pozytywnie oby tak ;-)
reklama