reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam

Wiola 1982 - ogromne gratulacje....

tylko tyle teraz doczytałam....i zaraz odpisałam...tak bardzo się cieszę....

my juz od kilku dni się przestaliśmy zabezpieczać....choć oficjalne staranka zaczynamy za dwa dni....i mam nadzieje, że już w lipcy tez tu zyskocze z dobrymi nowinami!!!!

Buziaki....

Asia - she - wszystkiego co najpiękniejsze!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu She...
Życzę ci....
braku problemów (tych dużych, bo te małe ubarwiają nam życie)
spełnienia marzeń - tych dużych i tych mniejszych
pogody ducha, by móc z uśmiechem i optymizmem spoglądać w przyszłość
miłości, która jest uczuciem najpiękniejszym...
szczęśliwego rozwiązania, bo w tej chwili to chyba jest dla ciebie najważniejsze

Dziewczyny, ślicznie dziękuję za pamięć i przepiękne życzenia! Jestem wzruszona, aż dostałam gęsiej skórki. Kochane jesteście...

GosiaLew drugie podejście mamy na 03/07/2010, a więc już tuż tuż :-)

Agniesiar... Czemu się nie odzywasz? Martwię się o ciebie i o Twoje maleństwo.... W piątek miałaś mieć wizytę u ginekologa i miał ci powiedzieć, co z maleństwem: czy rośnie? Proszę, odezwij sie do nas... My tu wszystkie o Tobie pamiętamy, myślimy i martwimy się Twoim milczeniem

……… ( …… ( ……( …… (
…………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* H A P P Y *~*~*~*}
…{ *~*~ * B I R T H D A Y * ~*~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___
…… … /_________________\ STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM!!!!!!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ ASIU!!!!!!

a ja cóż zrobiłam test i wyszła jedna kreska drugiej ni ma:( o @ też ni ma i już sama nie wiem co ja mam myśleć
Pięknego dnia kochane choć u mnie w Barlinku paaaadaaaa;/

Moje kochane babeczki!
Siedzę teraz w pracy i nie bardzo mam czas pisać, ale chciałam Was wszystkie pozdrowić, nowe fasoleczki uściskać, za starające się trzymam kciuki, a za mamuśki bardziej zaawansowane ;-) też, żeby rozwiązanie było szczęśliwe!:tak:

Jak znajdę więcej czasu, to coś skrobnę. A na razie urwanie głowy!:szok:

She, wszystkiego najlepszego a w szczególności tego najważniejszego!:tak:

Zmykam na razie, ściskam Was wszystkie :-)

hej babaeczki
u nas dziś sloneczko cieplutko i juz 25 stopni
mam wieści od OLI81 wszystko ok ale nia zagląda do sieci bo ma komputerowo-ciążowy wstręt
najważniejsze że jest dobrze

a oto nasza rozabiaka Vika i jej wspólniczka w harcach Weroniczka czyli dwie szczęśliwe dziewczyny

Ostatnia edycja:
wiola gratuluje!!!!
she sto lat i spelnienia najwiekszych i najbardziej oczekiwanych marzen :tak:
a ja.................pochwale sie...czyms...tzn....kims....;-)
po 6 dnia nie przychodzenia @ zrobilam test......dopiero po 6 bo ostatnio tez mialam takie jazdy.....i nic ale tym razem po 20 sekundach wyskoczyla mega gruba II krecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-) i jestem pewna ze to dzidziol!!!!bo tak widocznej kreski (jest bladsza od kontrolnej ale tylko troche) nie mialam nigdy w tych 3 poprzednich ciazach!!!!i wiecie co jest najlepsze?! ze to cud bo kochalismy sie tylko 3\4 razy "do srodka" i nie moglam uwierzyc w nasze szczescie-w pierwszym cyklu staran sie udalo i nawet nie wiem kiedy mialam plodne a kiedy nie :eek: i kolejny raz sie potwierdzilo ze jak odpusci sie to sie udaje-"zapomnialam"o tym wszystkim ze wzgledu na ten zabieg co mialam i stalo sie!!!!balam sie tylko bo mialam robione zdj rentgenowskie pluc jak bylam w szpitalu ale wierze ze moj limit nieszczesc zostal wyczerpany :-D

reklama
She, wszystkiego najlepszego

Witam w poniedziałkowy poranek:-)
U nas niestety popadało - mam nadzieję, że od jutra znowu wyjrzy słonko:tak:

Dopadło mnie jakieś choróbsko - gardło boli jak chol***, kaszel dusi (umówiłam się na 13 do rodzinnego). @ prawie na ukończeniu. Za 2 tygodnie wracam do pracy po urlopie macierzyńskim. Mam nadzieję, że będzie ok. bo pracuję w szkole i gro mamuś z mojej klasy ma maleńkie bobaski lub jest w zaawansowanej ciąży. Wczoraj w kościele trafiłam na chrzest - myślałam, że jestem silna, ale musiałam wyjść, bo łzy same płynęły po policzkach.

Słodziutka - co u Was??? Mam nadzieję, że wszystko ok.
Aniołki - GRATULUJĘ I TRZYMAM KCIUKASY BY WSZYSTKO BYŁO OK.!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry