reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aniołki, ależ cudowne wieści :-)

Faktycznie co chwila news o nowej fasolce :-) I oby tak dalej :-)

Kasiu, fajne dziewczyny :-) To się teraz u Was będzie działo, bo taki kociaczek to z reguły żywioł :-)

reklama
Witam :tak::tak::tak:

Wspaniałe wieści!!!!!

She Asiu wszystkiego czego Twoja duszyczka zapragnie! Spełnienia marzeń tych dużych i tych maleńkich skrywanych na dnie serduszka!

Wiolka_1982 wow!!! W 3 tygodniu już wiesz o fasolince!! :-D:tak::-D Tak z całego SERCA!!!!! Ci gratuluję i książkowych 9 miesięcy życzę!

Aniołki wspaniałe wieści!!!!!!!!! Gratuluję kochana! I również bezproblemowych, książkowych 9 miesięcy życzę!!!!!!

Super!

Lilijanko super że przebieg wizyty był ok. Że u Was wszystko książkowo!!! Gratuluję kochana!

Kasiu Kaska pozdrów proszę Olę i Smerfa jej... a Wercik i kicia słodkie dwie małe panny!

Wszystkie Was drogie panie serdecznie pozdrawiam.

agamati u nas hmm no cóż bywało lepiej. Ale nie narzekam. Zniosne wszystko dzielnie byleby z ludkiem wszystko było ok. Z tego krwawienia zrobił się krwiaczek więc już ponad półtorej tygodnia nic tylko krew.. krew. Do piątku miałam schizy skąd jej tyle. Ale po wizycie u ginka wiem że musi być. Lepiej żeby zeszło lub się wchłonęło ...
A do tego tak jak u Ciebie gardło boli.. kaszel dusi. Dziś również do lekarza.. ale już sił na to gardło nie mam bo leczę go już dokładnie od początku ciąży!!!!! Z małą przerwą ok 2 tyg, co było ok.. Szok.. szok.. szok. Dodam że nigdy nie miałam najmniejszych problemów z gradłem.
Dziękuje za pamięć.
Wierzę że za 2 tygodnie wrócisz do zdrowia i pełni sił.A co do sił.. i mi zdarza się popłakać widząc małe brzdące... to jest całkiem normalny i zdrowy objaw.

Ostatnia edycja:
Witam poniedziałkowo :-)
Aniołki super cudne wieści, ogromne gratulacje.

She wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i spełnienia marzeń. A ty tak samo bliźniak jak ja jesteś :-)

Kasiu fajna ta kotka

EwelinaK26 jak @ nie ma to może nie przyjść czasem pierwsze testy nie wychodzą od razu. Trzymam kciuki żeby jednak @ nie przylazła.

A mi się dzisiaj śniły dwie takie grube krechy na teście, żeby to w końcu było prawdą...

Wiola Aniolku gratulacje!!!! Rewelacyjna wiadomosc!!!
Kasiu przecudowny koteczek:-)
agamati kochaniutka przytulam mocno, wyobrazam sobie co czulas ehhh ja w sobote jade do siostry mojego M tydzien temu urodzila maluszka zobaczymy jak dam sobie rade....
She sto lat!!!
Lilijanno super ze malutka zdrowa oby wiecej takich wiesci na naszym forum:-) jeszcze troche i bedziesz tulic swoja coreczke
A u mnie ladna pogoda sloneczko swieci w weekend mielismy pierwszego grila w tym roku i powiem ze imprezka sie udala i skonczyla sie przed 6 rano heh juz dawno tak dobrze sie nie bawilam:-) Milego dnia kochane!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziekuje wam dziewczynki..............normalnie siedzie i rycze...wy tak we mnie wierzylyscie i tak mi tego zyczylyscie....dziekuje wam przeogromnie....i wierze ze z waszym wsparciem teraz wszystko sie ulozy tak jak pownno...............w czwartek ide na bete(ciekawe ktory to tc?wg moich obliczen to 6tc) a potem spokojnie sie umowie do gina....
a ja odziwo jestem taka szczesliwa i jakas spokojna....bo jeszcze przed balam sie ze bede panikowac i wogole nerwy tylko beda....zobaczymy potem ale ja mysle ze bedzie dobrze z moja glowa :-p
karolciu ja bylam przekonana ze mimo ze mam zielone swiatelko to ty pierwsza bedziesz sie chwalic....zawsze przeciez staralismy sie ok roku a tu takie zaskoczenie!!!po pierwszym cyklu...w zyciu bym sie nie spodziewala....teraz czekam na ciebie :))))) aaaaaa u ciebie za dwa dni sie oficjalnie zacznie...wiec trzesienie ziemi murowane ;)

Ostatnia edycja:
Skoro tyle u nas fasolków i fasolinek, to ja muszę zaopatrzyć sklep w więcej niemowlęcych ubranek...
Już zacieram łapki na myśl o zyskach
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Żartuję oczywiście!

reklama
Wiola Aniołki bardzo serdeczne gratulacja. :-D:-D

Karolcia, może ja na ciebie poczekam :) :-D

She i Gosialew - serdeczne życzenia urodzinowe - silnej, nudnej ciąży, lekkiego porodu i zdrowego dziecka. :tak:

A ja miałam termin na za dwa tygodnie :-:)zawstydzona/y::confused: jak to możlwie, że się nie udało.... może to tylko zły sen i zaraz się obudzę ? :-(

Ostatnia edycja:
Do góry