reklama
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Tak tylko po ostatniej wizycie kiedy to lekarz w sumie nie robił nic innego poza straszeniem mnie (źle, że nie mam objawów; nie ma zarodka - jest zarodek; przeprosiny, że mógł mi nie mówić o za wolno bijącym serduszku) teraz niedość, że martwię się o dobre bicie serduszka to jeszcze potrafię sobie wyobrazić jego reakcję na wyniki... Zawał murowany...
K
kaira24
Gość
Tak sobie siedzę i czytam i przeraża mnie to że prawie każda z nas zawiodła się na swym ginekologu.Ja odwiedziłam tylu specjalistów że już mam dosyć.Jedni tylko kasowali inni na dzień dobry powiedzieli że tak będzie źle a jeden mi nawet powiedził żebym zaadoptowała dziecko bo nic z tego nie będzie, nawet mnie nie zbadał i wysłał do domu a ja byłam w 9 tyg
Teraz chodze sobie do ojca mojej koleżanki zlecił mi badania i każe sie nie poddawać bo szansa jest zawsze tylko trzeba ją wykorzystać
Jutro kupię sobie polocard i będę brała zapobiegawczo a jak tylko zobacz znów 2 kreski to będę się kuła.Mi też powiedzieli że genetyczne można zrobić z kasy ale terminy że hoho
no w sumie to nasza Polska służba zdrowia:-)
daaa
Fanka BB :)
Dzień dobry :-)
Ja dzisiaj znowu nie w sosie
Nigdzie nawet z domu dzisiaj nie wychodzę
Tak mnie jajnik boli, ze cały dzień leżę 

Chyba jakaś wyjątkowa owulacja
Szkoda tylko, ze nie mogę z niej skorzystać ;-)
No i spotkała mnie jedna z najgorszych rzeczy, jaka może spotkać kobietę. Mój M jest chory

Marudzi non stop 

She podmywanie się przed jest bardzo ważne. Ja będąc w ciąży raz tego nie zrobiłam i tez miałam mnóstwo bakterii. Jak mnie już lekarz ochrzanił, to na drugi dzień zrobiłam badanie drugi raz i bakterii już nie było

Z tego co pamiętam, to Ty i tak dużo pijesz, więc ok, ale może w razie czego, to przerzuć się teraz na wodę z cytryną
Co do badan genetycznych ... Ja ich nie robiłam... Za bardzo się boję
Strach przed tym, ze zabiorą mi nadzieję na dzidzię jest większy od rozsądku... 

Ja dzisiaj znowu nie w sosie

No i spotkała mnie jedna z najgorszych rzeczy, jaka może spotkać kobietę. Mój M jest chory

She podmywanie się przed jest bardzo ważne. Ja będąc w ciąży raz tego nie zrobiłam i tez miałam mnóstwo bakterii. Jak mnie już lekarz ochrzanił, to na drugi dzień zrobiłam badanie drugi raz i bakterii już nie było

Z tego co pamiętam, to Ty i tak dużo pijesz, więc ok, ale może w razie czego, to przerzuć się teraz na wodę z cytryną

Co do badan genetycznych ... Ja ich nie robiłam... Za bardzo się boję

reklama