Betty kochana witam cie serdecznie, przykro że w takich okolicznosciach się poznajemy ale tak to już jest z mamami aniołków
Uwierz mi że za jakiś czas będzie lepiej nabierzesz do tego dystansu
Ja poroniłam 3 mies temu miałam już 3 @ i mam już zielone światełko zresztą jak większość z nas dostaje zielone swiatełko po 3 @ dlatego ważne jest by myśleć do przodu a nie cofać się i rozpamiętywać bo to nic nie daje tylko jeszcze bardziej pogłebia nasz nienajlepszy a czasem nawet depresyjny stan
Sciskam cie bardzo gorąco, trzymaj sie
Mała gratuluje @ ta pierwsza tak bardzo cieszy
Syla a tobie zycze szybkiego powrotu do zdrowia aby szybciutko wszystko sie zagoiło
Kochane a ja już sama nie wiem, tak jak juz pisałam w piątek się poprzytulaliśmy z mężem a w niedziele wypadał dzień płodny a wiadomo ze to zawsze jest ze 2/3 dni do przodu hehe i tak cały czas myśle czy sie udało czy nie i tak strasznie sie boję
Nawet poleciałam dzis po test, ale kupiłam taki co po 7 dniach pokazuje więc nie mam co robić
Cięgle mysle i się obserwuje czy jestem czy nie, idzie zeschizować bo przecież za wczesnie na objawy
Zastanawiałam się też jak to jest z mierzeniem temperatury bo już też sie z tym pogubiłam jak sie jest w ciązy to temp rośnie i jest wyższa, ja mam ciut wyższa ale wiem też ze chyba jak jest owulka to temp teże jest wyższa