reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wczoraj byłam na imprezie urodzinowej mojego taty i był moj brat z żoną są już w 7 miesiącu ciąży, poprostu niemogłam oderwać wzroku od jej brzucha, tym bardziej że mała bardzo rozrabia, i co chwilę brat dotykał brzucha, muszę powiedzieć że nie było mi przykro, w sumie to ciężko bybyło okreslić to co czułam bardziej coś na kształt zazdrości. Ale takej innej, cieszę się ze będa mieli dziecko też starali się chyba z pół roku. Ale jednak pytanie czy ja też nie mogłabym teraz czuć ruchów powraca, tyle że nie powracają łzy...

reklama
Szafirku prosze nie dołuj sie bo mi sie wyc odrazu chce:-(

ja posprzatałam chałupe, dzwonilam do gin. i polecil mi smarowac pantenolem bo goi sie okropnie przez to ze bylo prądem wypalane i skóra jest poparzona..
a ja akurat pantenol mam bo przeciez ostatnio plecy poparzyłam, więc jest mała ulga:-)
lekarz powiedzil zebym byla cierpliwa bo to sie cholernie długo bedie goic:-(
no ale co tam!dam chyba rade!

u nas tez upał, wyszłam a chwilke do mięsnego i wróciłam mokra, ale u nas okropnie wieje, normalnie wichura!!!juz 2 razy mi sie wywrócił parawan w sypialni,ale nie idzie wysiedziec przy zamknietych oknach!

dziewuszki!
zmykam do domku, wroce jutro, prosze mi sie tylko nie dołowac....
obiecuje ze bede was zarazac dobrym nastrojem i fluidkami jesli tylko je bede miec, ale narazie za bardzo mnie głowa boli zeby was pocieszac...cisnienie u nas falatne, strasznie wieje, jak na burze i jest meeega goraco!

Betty kochana witam cie serdecznie, przykro że w takich okolicznosciach się poznajemy ale tak to już jest z mamami aniołków
Uwierz mi że za jakiś czas będzie lepiej nabierzesz do tego dystansu
Ja poroniłam 3 mies temu miałam już 3 @ i mam już zielone światełko zresztą jak większość z nas dostaje zielone swiatełko po 3 @ dlatego ważne jest by myśleć do przodu a nie cofać się i rozpamiętywać bo to nic nie daje tylko jeszcze bardziej pogłebia nasz nienajlepszy a czasem nawet depresyjny stan
Sciskam cie bardzo gorąco, trzymaj sie

Mała gratuluje @ ta pierwsza tak bardzo cieszy:tak:

Syla a tobie zycze szybkiego powrotu do zdrowia aby szybciutko wszystko sie zagoiło

Kochane a ja już sama nie wiem, tak jak juz pisałam w piątek się poprzytulaliśmy z mężem a w niedziele wypadał dzień płodny a wiadomo ze to zawsze jest ze 2/3 dni do przodu hehe i tak cały czas myśle czy sie udało czy nie i tak strasznie sie boję
Nawet poleciałam dzis po test, ale kupiłam taki co po 7 dniach pokazuje więc nie mam co robić
Cięgle mysle i się obserwuje czy jestem czy nie, idzie zeschizować bo przecież za wczesnie na objawy
Zastanawiałam się też jak to jest z mierzeniem temperatury bo już też sie z tym pogubiłam jak sie jest w ciązy to temp rośnie i jest wyższa, ja mam ciut wyższa ale wiem też ze chyba jak jest owulka to temp teże jest wyższa

Witam...wszystkie razem i z osobna...u nas pogoda taka sobie,wieje i duchota okropna a w nocy troche pogrzmiało i lało jak smok.....
Za te które maja juz zielone światełko trzymam mocno zaciśnięte kciuki.....
"Nowe" witam cieplutko i życze dużo sił...wszystkim nam tu jest ciężko ale staramy sie iść do przodu z nadzieją w sercu...a dziewczyny są tu wspaniałe i pomocne....

Witajcie! Nie było mnie troszeczkę, musiałam się pozbierać... A więc posłałam kolejnego Aniołka do nieba. Jak ktoś nie pamięta, to tydzień temu dowiedziałam się, że moja kruszynka zamieszkała w jajowodzie :-( We wtorek wylądowałam na stole operacyjnym wyjąc z bólu. Dzisiaj byłam usunąć szwy. Ciąża była żywa, straciłam prawy jajowód. Do tego okazało się, że mam endometriozę :wściekła/y: Dostałam leki, mam je brać przez 3 miesiące. A potem intensywne staranka, bo z każdym cyklem maleją moje szanse na ciążę. Lekarz twierdzi, że jeszcze zostanę mamą, ale ja za bardzo się boję, żeby w to uwierzyć. Nigdy niczego się tak nie bałam!

Cze dziewczynki,
musze sie z Wami podzielic moja radoscia!!! Zostalam CIOCIA :rofl2::-):-D
Dzis 23.06.2008r
o 17:10 przyszla na swiat mala dziewczynka. Ktora wazy 3.500 i mierzy 53 cm. Jest sliczna i zdrowa, dostala 10 pkt. i ma na imie Julia.

Zobacze ja dopiero 2 lipca (mieszkam za granica), ale juz nie moge sie doczekac! Az sie poplakalam jak moj brat do mnie zadzwonil. Jestem taka szczesliwa, ze chyba wybuchne hehe :tak::-D:-)

Kocham Cie maly skarbie!!!!!

zycze wszystkim Wam waszych malych fasolek i sobie tez a co hehehhe

Syla, Bura, dilajla, Agula, muffy witajcie

Muffy Twój brat jest szczęściarzem :-)

Bura - dobrze że wróciłaś.. musiymy wszystkie wierzyć w CUDA.. ponoć czasem się zdarzają..

reklama
Witaj slodziutka, :-)
nie tylko on jest szczesciarzem ale ja tez, ze moge byc ciocia- to wiele dla mnie znaczy. Tym bardziej, ze oni zaszli w ciaze we wrzesniu a ja stracilam moja 2 fasolke 07.09. To taki prezent dla naszej rodziny- bo przez ostatni rok byly w niej same straty :-( A teraz los sie odwraca i tak bedzie u was wszystkich. po burzy wyjdzie slonce i nadzieja na lepsze :tak::tak::tak:

Do góry