reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej!

Udało mi się Was doczytać:)Jak zwykle produkcja na maksa:)

Agatka - pieknie to napisałaś!!!A brzusio coraz bardziej sie zaokrągla:)

Dziewczyny bierzcie przykład z AGATY!!!

Agnieszka - piekny brzuszek:)Też taki chcę:)

A ja chyba mam zapalenie pęcherza..juz od kilku dni mnie boli.ale jest coraz gorzej..cały czas parcie na pęcherz, i straszny ból przy siusianiu:(Najgorzej jak stoje lub ide i na dworzu. I koleżanka dzwoniła imówi, że podobno bez antybiotyku sie nie obędzie i że będzie coraz gorzej:(

Może jeszcze zajrze później...

Miłego wieczorku!

reklama
Tusia ja miałam przez trzy tygodnie po zabiegu taką i lekarz powiedział, że po ciązy jeszcze sie utrzymuje.Więc chyba progesteron mam dobry.Mam nadzieje.
Wiola idź do lekarza bo ja też tak miałam ból okropny, ale robiłam napary jakieś leki bez recepty sobie brałam aż w końcu zobaczyłam krew w moczu i jakiś skrzepek no wtedy już pognałam prosto do przychodni.

Witam was kochane dopiero sie ogarnelam dzis. Juz 3 dni jestem po operacji kolana mialam uszkodzona lokotke i mi ja zszyli dzis juz troszke lepiej a dwa dni bol ze masakra leze ciagle tylko chodze sie myc i do toalety.Ciagna te szwy w srodku w nodze na dodatek robie sobie jeszcze zastrzyki w brzuch wiec nie milo jest ale mam nadzieje ze z dnai na dzien bedzie coraz lepiej.POZDRAWIAM WAS:-)

miałam mały dołek po wtorkowej wizycie u gina ale już jest ok
dokuczają mi wieczorne mdłości i wymioty a ktos je nazwał porannymi
a teraz strasznie boli mnie glowa
ogolnie staram się normalnie żyć nie przesadzać ani nie szukać problemów tam gdzie ich nie ma

przyszlam zyczyc wam dobrej nocki :) i radze sluchac sie agatki, bo ma racje, czesto nie mamy wplywu na to co sie dzieje i nalezy sie cieszyc jak nic sie nie dzieje :)

Witam kochane ja tylko na chwilkę bo nie mam dzisiaj weny do pisania i dzisiaj nie mam powodu do radości więc do jutra skarbeńki.
A nasza maleńska kopie jak szalona i chyba damy jej na imię zuzia:-):-).

reklama
Do góry