reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiecie...ja miałam dziś okropny dzień...wybrałam się sama na zakupy w nienajlepszym nastroju bo dziś mija miesiąc bez mojej Kruszynki....wchodze do sklepu ,idzie facet z wózkiem a w nim niemowlę może miesięczne...łzy mi zalały oczy,włożyłam okulary,odwróciłam sie i wyszłam...ide obok po kawałek miecha..wchodzę...ten sam wózek i to samo malenstwo...wychodzę idę kawałek i co widze znowu ten sam wózio.....myslałam,że serce mi pęknie...i takim to sposobem wróciłam do domu bez zakupów.....Rozpłakałam sie jak nie wiem co..myślałam,ze juz sie pozbieralam......

reklama
dobranoc Aga:-)
a co do snów
to na poczatką ciaży śniły mi sie małe zwierzątka, osiołki koziołki i pieski! apotem wyczytalam ze to normalne w ciaży:-))

a ja mam straszna ochote spogladac na dzieci moze dlatego ze moja siostra jest w ciazy i juz oswoiłam sie z ta mysla
ostatnio jak pokazywała mi wyprawke dla dzidzi to powiedziałam jej zeby zatrzymał dla mnie hehe
agus miłej nocki

aga dobrej nocki
a mnie się dziś śniło że ślub biorę choć ja już jestem mężatką ale mi się tak śniło jakbym nie była, ciekawe czy to jakiś znak?!

marlena ja też miewam czasem takie sny że szok jestem potem taka niewyspana i sie nieraz zastanawiałam skąd biorą mi się takie sny bo czasem sa bardzo dziwaczne i przerażające uhhhh:crazy:

reklama
wiecie co czytam tak znaczenia imion horoskopy senniki i tak duzo w tym prawdy az sie zaskoczyłam
kiedys to wszystko wydawało mi sie beznadziejne a na dzien dzisiejszy mogłabym skorzystac z wrózki i dowiedziec sie czy zostane jeszcze mama tylko zawsze jest ale...

Do góry