reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

V_jolka80 Ja powiem ci ze po poronieniu dlugo plamilam i mialam drugi zabieg wiec moje przytulanki to sie przeciagly po drugim zabiegu po wizycie u lekarza dopiero jak powiedziala lekarz ze jest oki to zaczelismy sie przytulac.

reklama
haniu jak długo juz leżysz? ja sie tego boje bo mam studia i nie chce z nich rezygnowac bo juz raz zrezygnowałam... ciagle sie nad tym zastanawiam czy starac sie od listopada czy jeszcze czekac az cała ta gonitwa minie... bo to nie jest normalne miec zajecia od 8-19 w kazdy weekend, ja przychodze wykończona i padam do wyra i spie w pn tak długo jak tylko moge... nie wiem jak by to wygladalo z ciaza... czy ja za duzo kombinuje??
pati odnośnie szkoły to się nie martw dała byś sobie radę ja jestem na 5 roku teraz a mam ciążę zagrożoną i leże już 3 misiąc w domu więc spokojnie dasz radę:-):-)

Pati Witaj fajnie ze nas czytasz:-). My z mezem tez nie uwazalismy i narazie nic.Dopiero teraz uwazamy bo ja z ta noga mam problemy i ide na zabieg wiec jak bym byla w ciazy to juz gorzej by bylo z zabiegiem.Ale jak juz dojde zdrowotnie to staranka pelna para:-)

Kochane, ważna informacja dla Was!!

Wypuszczenie baloników do nieba z okazji Dnia Dziecka Utraconego..

"(...)Śmierć dziecka, zwłaszcza przed narodzeniem, to nadal temat tabu w naszym kraju. Ludzie starają się zbagatelizować poronienie, pokazać, że są większe nieszczęścia, jakoś udowodnić, że płacz i żałoba są nie na miejscu. Przez to wiele rodziców zamyka się w sobie i samotnie zmaga się z cierpieniem. Wielu stara się zdusić uczucia bólu i gniewu, bo tego oczekuje od nich otoczenie, nie wiedząc, że taka postawa może przynieść więcej szkód niż pożytku.

Poprzez balonikowe spotkania chcemy pokazać rodzicom po stracie, że nie są sami i że mogą szukać pomocy u innych, że żałoba ma sens, że pamięć o zmarłych dzieciach nie musi niszczyć. My już wiemy, że dzieci, które pojawiły się w naszym życiu na krótko, zmieniły nasze spojrzenie na świat, poprzestawiały hierarchię wartości. Te baloniki, to takie małe 'dziękuje' za ich czas tu na ziemi.(...)
"

Warszawa

miejsce: Park Skaryszewski
data: 10.10.2009
godz.: 11-13, wypuszczenie baloników ok. godz. 12.

Ostatnia edycja:
dobry wieczór
.................................................
.....................................................
........................................................
...........................................................
no -to się rozpisałam......:-p
smutno mi więc nie zasmucam :no:

dobry wieczór
.................................................
.....................................................
........................................................
...........................................................
no -to się rozpisałam......:-p
smutno mi więc nie zasmucam :no:

Przytulam mocno

Dziewczynki jestem. Pamiętam o Was. Dzieki za pamięć. Byłam u mamy wczoraj wróciłam.
Dziś byłam u lekarza. U mnie z pęcherzyka zrobiłą się prawdopodobnie torbiel krwotoczna lub wogóle nie pekł. To chyba tyle u mnie.

dziewczynki nie nadrobie zaległości. Wszystkie Was pozdrawiam

reklama
Do góry