reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gosiak dzięks za gratulki :)

Ruda ja też muszę jeszcze załatwić zaświadczenie, ze pracuję w swoim zawodzie, żeby mi podbili praktyki, miałam jechać dzisiaj ale miałam takiego lenia do podróży, ze to olałam :)
Trzymam więc kciuki, żeby ci się udało

Kaska za ciebie też słońce trzymam kciuki, pozytywne myślenie i wszystko uda się załatwić

Sonitka i ja zakupię tę kciążkę, przynajmniej pośmieję się z siebie :)
Tak w ogóle to moja kruszynka ten powstała po przytulankach z nogami w górze :)

Just ja miałam termin na 30 grudnia, więc myślę ze będzie ciężko, ale damy radę!! Tak poza tym od paru tygodni co tydzień mi na maila przychodzi info np. wczorajsze: gratulacje jesteś w 23 tc :(
No smutne, ale musimy być sline

reklama
Dzien dobry wlasnie pije sobie kawke pogoda piekna sloneczko swieci a ja ani wyjsc nic bo za ta noga to leze tylko.No narazie okresu niemam i mysle czy wszystko oki zeby to nie bylo nic zlego zadna ciaza pozamaciczna.Mam pytanie jak taka ciaza jest to na tescie wychodza dwie kreseczki?

Witam:-)
Kinguś to juz całkiem blisko do rozwiązania. Ale Ci dobrze:tak::tak:;-). Metformax mi nie dała. Ale zapisałam sie do endokrynologa. Zgadnijcie kiedy najbliższy termin?? NA 19 lutego. Musze poszukać prywatnie.
O matko jakie terminy:szok:
Witajcie kochane ja dzisiaj wróciłam do domku po tygodniowej nie obecnosci.
Dobrze, że jesteś już w domku:-)
Kinguś dobrze, ze za wami już część papierkowej roboty, finał widzę już niedługo :)
No jeszcze troszkę;-)
kinguś - to super, że załatwiliście już formalności. Jejku już tak niewiele Ci zostało:)Ps. Króliczka nadal nie ma!!
Czy ja się doczekam tego króliczka przed porodem??:-D
Kinguś nawet nie wiesz jak twoja ciąża podnosi mnie na duchu :tak::-D Fajnie, że formalności za Wami, teraz tylko wyprawka i inne pierdoły i czekac na spokojne rozwiązanie :-)(
Bardzo się cieszę, że tak działam:-D
Już wszytsko mam teraz tylko pranie i pakowanie do szpitala.

Melduję się z samego rana...zestresowana, bo szykuję się do lekarza....
Trzymama kciuki
hmmmm......a ja po seksie trzymałam nogi w górze.......:-D:-):tak:;-) i poducha pod pupe też była......
ale chyba nie tylko ja zachowywałam się jak wariatka...przyznawac się tu zaraz, która jeszcze...
no i mam zamiar w ten sam sposób zafasolkować i tym razem.......:rofl2:
Ja też trzymamłam:-D

bo mój pan doktor chyba w koncu postanowił wystawić mi zaświadczenie do zusu na świadczenie rehabilitacyjne szkoda tylko że miałam złożyhc je cztery tygodnie temu a on 'może" dziś mi wystawi masakra normalnie
Mam nadzieje, że wypisał
Wczoraj robiłam gruszki zapiekane pod kruszonką, pycha, ale ta kruszonka taka mało chrupiąca była....
Ja robiłam cukier+masło

Siedzę sobie u rodziców bo u nas zmieniają kaloryfery;-)

karolcia81 To dobrze to mi ulzylo bo juz myslalam ze cos nie tak.

a pozatym to podobno boli jak jasna cholera.....jak wyrostek, że się nie da wytrzymać.....
pamietam, że mi testy wyszły , że jest ciąża, a usg jej nie widziało (bo było za wczesnie), i lekarz tez podejrzewał poza maciczną....zwłaszcza, że mi strsznie dokuczał prawy jajnik.....ale właśnie wtedy mi powiedział, że to by był ból nie do zniesienia.....
więc nie ma co sie doszukawać....bo sobie i tak wszystkie objawy dopasujesz...takie juz jestesmy....

Dziewczynki dawno nie byłam tu u was sporo było do nadrobienia, co do nóg w górze to też słyszałam, że to pomaga :-)
Karola to świetnie, ze już wróciłaś do nas:-), dużo odpoczywaj na pewno przyszłe babcie z chęcią cię wyręczą w tych obowiązkach, bardzo się cieszę, że z twoim maluszkiem wszystko dobrze, wreszcie trafiłaś na lekarza, który rozpoznał co się dzieje. Pozdrawiam cieplutko ciebie i reszte dziewczynek, lece pokroić kabaczka na leczo, jam jam:-p

Witajcie kochane ja leze plackiem i zjadłam sniadanko:-) dzisiaj znowu jest mi nie dobrze ale dzidzia najwazniejsza:-):-) kochane pomalutku nadrobiłam zaległosci w czytaniu ale przez te mdłosci nie mam siły odpisac.
Jestem troszke zła bo 13wrzesnia w niedziele mamy z mezem pierwsza rocznice slubu ale nigdzie nie wyjdziemy bo musze lezec ale za to w sobote mamy rodzinna imprezke mamusie musza mi pomoc tzn. Zrobic prawie wszystko bo ja musze lezec. Buziaczki kochane

No to mozemy szykowac impreze razem,bo ja w niedziele tez mam pirewszą rocznice slubu:-D.
A Ty niczym sie nie przejmuj i lez potem sie nachodzisz i nabiegasz gwarantuje:tak:.
A my z Veroniką dlaej sie docieramy i poznajemy.Niestety odstawiłam ja od piersi bo mi sutki pogryzła i płakałam przy karmieniu.Bede próbowac i w zwartek przychodzi połozna moze cos pomoze:-(.Bo wole juz pilnowac tego co jem niz z tymi butelkami walczyc:wściekła/y:.

Buziaczki dla wszystkich niestety nie doczytam jak zwykle ostatnio wszystkiego ale trzymam kcikuki.

reklama
Witam,
Agnieszka0240 no niestety takie uroki ciąży kochana:tak::tak:. Można ubrania kupić i chodzic w najwiekszych;-) aby tylko dzidzia była.:-):-)

ewelina28 trzymam kciuki za pomyślną wizytę u lekarza&&&& A o słuzby drogowe sie nie martw nie zatrzymają.

Sonitka poszukam ksiązki i może sie skuszę:tak::tak: Co u Ciebie słychac??

ilonka uuuuu to jak z koleżankami będziesz opijała to żebyś Ty nam kochana do domu trafiła:rofl2::rofl2:

karolcia81
u mnie tylko poduszka pod pupa była:szok:

ruda my tu wszystkie stare przekreciary, więc Ci sie uda &&&&:-p:-p
Tak jak Ty boję sie dnia na który miałam przewidywany termin porodu. U mnie to 24 październik.

just dziekuję za nadzieję że i mi sie uda. Awantura nie najprzyjemniejsza rzecz ale nieraz potrzebna żeby oczyścic atmosfere. Mam nadzieję że Wam sie wszystko ułoży i sobie spokojnie wytłumaczycie wszystko:tak:

karola
rocznica się nie przejmuj;-);-) Za rok sobie odbijecie:-):-)

Lenka biedulko to Cie noga urządziła. Z tego co wiem to jeżeli ciąza pozamaciczna to wychodzą tez dwie kreseczki.

kinguś witaj. Pogłaskaj Córcię od e-cioci:tak::tak:

motylku witaj. To Wercia mały gryzaczek jest:tak::tak::-):-) Ale do tego jaki słodki gryzaczek:-D:-D

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam i zycze miłego popołudnia.

Kasiu powodzenia

Do góry